Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Ještě stále hledáš pěkný vánoční dárek, na který nechceš utratit příliš mnoho peněz? A měl by to být opravdu originální dárek? Bez problémů! Připravili jsme si pár originálních dárků pro každý rozpočet.

Vánoční hrnek

Pravého fanouška Vánoc lze potěšit takovým pěkným vánočním hrnkem. Na hrnek je možné umístit různé vzory a designy. Můžete si vybrat jeden z našich vzorů se soby, Sata Clausem nebo vánočním stromkem. Více by se líbil pěkný text? Vyberte si jeden z našich textových designů. Kreativní jedinci si samozřejmě mohou vytvořit libovolný design zcela sami. Stačí nahrát do našeho editoru vlastní fotku nebo více fotek. Ke všem designem je bez problémů možné přidat jméno nebo fotku. Obdarovaná osoba může využít tento hrnek během chladných večerů na pití teplého nápoje pod měkkou dekou.

Klíčenka s fotkou

Personalizovaná klíčenka může být příkladem vánočního dárku ve formě maličkosti, se kterou opravdu potěšíš. Pokaždé, když si obdarovaná osoba vezme klíče do rukou, vzpomene si právě na Tebe. Můžeš si vybrat z různých přívěsků na klíče, například oboustrannou klíčenku, klíčenku ve tvaru srdce i kožené přívěsky na klíče. Stačí najít oblíbenou vánoční fotku a nahrát ji do našeho online editoru. Také si můžeš darovat malou plyšovou žirafu na klíče se jménem na jejím tričku.

Sněhová koule s fotkou

Kdo nezná typické sněhové koule s fotkou uvnitř? Super suvenýr a ještě lepší vánoční dárek. Vyber si tu nejkrásnější fotku, nahraj ji do našeho editoru a dokonči tento originální dárek osobním textem. Vnitřek je možné vyplnit sněhem, srdíčky nebo třpytkami. Fotka uvnitř je viditelná z obou stran a koule je vyrobena z kvalitního plexiskla.

Adventní kalendář Milka nebo Toblerone

Jak nejraději odpočítávat dny do Vánoc? Co tak s adventním kalendářem? Tento rok se připrav na Vánoce ve velkém stylu s čokoládami Milka nebo Toblerone. Jakákoliv požadovaná personalizace bude uvedena na obálce kalendáře. Kterou příchuť si vybereš?

Vánoční hrnky

Vánoční hrnky

Milka giftbox - Vánoce

Milka giftbox - Vánoce

Personalizované knihy pro děti

Personalizované knihy pro děti

Čokoládový telegram

Čokoládový telegram

Personalizovaná knížka - záchrana Vánoc

V této knize Tvoje dítě nebo děti pomohou malé vánoční myšce zachránit Vánoce. Každé dítě se v příběhu objeví jako malá myška. Do knihy můžeš vložit své fotky a milé věnování. Každé dítě se určitě potěší. Do knihy lze umístit až 4 děti jako hlavní postavy příběhu.Vytvoř si knížku

Personalizovaný dárkový papír

Chcete oživit své dárky pod vánočním stromkem? Máme pro Tebe ideální řešení! Personalizovaný dárkový papír s fotkou a textem! Vyber si super design a pak přidej fotku. V editoru za pár okamžiků vytvoříš dokonalý design. Dárkový papír je k dispozici ve dvou velikostech.

Vánoční kojenecké body

Nejsou tyto dětské body prostě roztomilé? Vytvoř vlastní body a daruj tento milý dárek rodičům, kteří prožívají jejich první Vánoce s jejich miminkem. V našem editoru je několik pěkných návrhů. Některé z nich naleznete níže. Jednoduše si stačí zvolit pěkný design, přidat vlastní text nebo jméno a originální vánoční dárek je navržen.

Puzzle

Puzzle patří k jedním z nejpopulárnějších dárků roku 2020. Je to milý dárek, který se obvykle hned po odbalení skládá. Nahraj pěknou fotku a my z ní vytvoříme puzzle! Puzzle se dodávají v plátěné tašce. A jak to poskládáte? Samozřejmě do balíku přidáme vzorovou fotku, aby měl příjemce představu o tom, jak mají puzzle vypadat poskládané.

První vánoční Vánoce

První vánoční Vánoce

Vánoční ozdoby - transparentní

Vánoční ozdoby - transparentní

Kouzelný hrnek s fotografií

Kouzelný hrnek s fotografií

Bryndáček

Bryndáček

Personalizovaná nádobka pro babičku

Chceš překvapit babičku milým a praktickým dárkem? Tato nádobka se určitě sejde ať už na sušenky nebo cokoli jiného. Vždyť každá babička má vždy pro vnoučata připraveny něco sladké. Přidej rodinnou fotku a personalizuj si ji podle vlastní představivosti.

Vánoční koule na stromek s vlastní fotkou nebo jménem

Jednoznačně jedním z nejoblíbenějších vánočních dárků každý rok jsou průhledné vánoční koule s vlastní fotografií. Můžeš si je objednat v sadě 2, 4, 6 nebo 8 vánočních koulí. Nabízíme také opravdové skleněné vánoční koule. Na skleněné ozdoby můžeš přidat text a jméno, což dodá osobní dojem.

Personalizované vánoční ozdoby

Vánoce bez vánočních dekorací nejsou ani možné. I ty si vydekoruj okna, vánoční stromeček, nebo čokolvej jiné v domě personalizovanými vánočními dekoracemi vyrobenými z plastu nebo hliníku. Také mohou být darovány rodině nebo přátelům! Každá dekorace obsahuje stužku vhodnou na zavěšení.

Gravírovaná skleněná nádoba

Gravírovaná skleněná nádoba

Vonná svíčka Jasmín-vanilka

Vonná svíčka Jasmín-vanilka

Puzzle

Puzzle

Sněhová koule

Sněhová koule

Vánoční dekorace

Vánoční dekorace

Kroužek na klíče z kůže

Kroužek na klíče z kůže

Personalizovaný dárkový balicí papír

Personalizovaný dárkový balicí papír

Blog

Blog