Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Je to tak krásné, když je vaše partnerka, sestra, kamarádka nebo kolegyně těhotná, zvláště když je za rohem Den matek! Skvělá příležitost překvapit nastávající maminku sladkým dárkem nebo třeba i oslavou. Zde je několik kreativních a jedinečných nápadů, které vykouzlí úsměv na tváři vaší nastávající maminky ke Dni matek.

Zábavné dárky pro nastávající maminky zaměřené na děti

Den matek je výjimečným dnem pro každou ženu, která je v radostném očekávání. V tento den nastávající maminka spíše myslí na miminko ve svém bříšku a na to, jak bude brzy vypadat její život matky. A možná i o tom, jak bude slavit Den matek v příštích letech. Vždy je dobré ji překvapit oblíbeným dárkem ke Dni matek.

Zde je několik zábavných nápadů, které vás mohou inspirovat:

  • Osobní kniha: Vyberte si krásnou obrázkovou knížku a na první stránku napište láskyplný vzkaz pro miminko, abyste vytvořili trvalou vzpomínku pro maminku i pro miminko.
  • Personalizovaná kombinéza pro miminko: Vyberte si roztomilý design a nechte na kombinézu vytisknout sladký vzkaz pro miminko.
  • Plakát pro miminko: Navrhněte personalizovaný plakát do dětského pokoje.
První den matek

První den matek

Den matek puzzle

Den matek puzzle

Župany pro ženy

Župany pro ženy

Darování dárku ke Dni matek zaměřeného na miminko ukazuje, že jste tu pro nastávající maminku v tomto vzrušujícím období jejího života.

Nejlepší dárky pro těhotné ženy na Den matek, zejména pro ni

Dobrým nápadem je také dárek určený pro nastávající maminku. Krátce po narození miminka bude zavalena dárky pro své dítě, a proto může být obzvláště milé dát jí dárek, který je určen jen pro ni. Těhotenství není vždy snadné a ke konci se často stává náročnějším, takže dárek zaměřený na péči o sebe a relaxaci jistě ocení. Zde je několik zábavných nápadů, které vás mohou inspirovat:

  • Měkký župan s vyšitým jménem: Nastávající maminka si může užít den v lázních ve vlastním županu nebo si dopřát těhotenskou masáž.
  • Gravírovaná krabička na čaj s čajem a šálky: Dárková sada na čaj jí pomůže relaxovat na pohovce s časopisem nebo filmem. Nechte na krabičku od čaje vyrýt zábavný design a text podle vlastního výběru, například "Super máma".
  • Každý potřebuje ke svému šálku kávy chutnou pochoutku a není nic chutnějšího a zábavnějšího než téměř 1 kg čokolády Milka v personalizovaném obalu! Přidejte svůj vlastní sladký, osobní vzkaz, aby byla skutečne jedinečná.
  • Vyberte si dárkovou sadu s krásnými relaxačními produkty a přidejte osobní vzkaz spolu s fotografií.
  • Zarámovaná těhotenská fotografie: Jako překvapení si nechte vytisknout krásnou těhotenskou fotografii na plakát, který si maminka může pověsit na zeď v ložnici.
Personalizovaná krabička na čaj s sklenicemi

Personalizovaná krabička na čaj s sklenicemi

Mega Milka

Mega Milka

Wellness dárková sada - The Gift Label

Wellness dárková sada - The Gift Label

Čokolády

Čokolády

Tipy pro organizaci Dne matek pro těhotnou ženu

Chcete udělat něco opravdu speciálního pro nastávající maminku? Zvažte uspořádání speciálního setkání ke Dni matek. Může to být pozdní snídaně, oběd, posezení v kavárně nebo posezení u (nealkoholických) koktejlů, podle toho, co má ráda. Může to dokonce sloužit jako její babyshower!

Plán na uspořádání oslavy Dne matek pro svou těhotnou přítelkyni

Níže vám nabízíme náš plán, jak pro ni krok za krokem uspořádat oslavu "téměř Dne matek".

Krok 1: Místo, místo, místo

Vyberte místo vhodné pro oslavu. Může to být doma, ale také v restauraci nebo v parku. Ujistěte se, že místo je pro vaši těhotnou přítelkyni snadno dostupné!

Krok 2: Rozeslání pozvánek

Pozvěte na oslavu její přátele a členy rodiny. Ujistěte se, že vaše přítelkyně není do plánování zapojena; mělo by to být samozřejmě překvapení!

Krok 3: Naplánujte aktivity

Pokud chcete, můžete naplánovat aktivity, které dodají večírku určitou strukturu. Často jsou oceňovány aktivity spojené s jídlem, například workshop pečení.

Krok 4: Příprava jídla

Připravte jídlo, které má vaše přítelkyně ráda a které je vhodné pro těhotné ženy. Můžete také požádat všechny hosty, aby přinesli něco chutného, abyste si všichni mohli dopřát širokou nabídku chutného občerstvení formou bufetu. To také pomůže snížit náklady!

Krok 5: Příprava stolu na dárky

Vytvořte dárkový stůl s dárky pro svou přítelkyni a její dítě. Tipy na dárky najdete v předchozích částech tohoto blogu.

Krok 6: Nezapomeňte na výzdobu

Zvolte zábavné dekorace, jako jsou balónky a girlandy, které dodají místu slavnostní ráz. Pokud bylo oznámeno pohlaví dítěte, můžete tomu přizpůsobit barvu výzdoby.

Postupujte podle těchto kroků a uspořádejte pro svou těhotnou kamarádku nezapomenutelnou oslavu!

Díky všem těmto nápadům na dárky a dokonce i nápadům na oslavu určitě získáte dostatek inspirace, jak ji na Den matek překvapit!

Dětské talíře

Dětské talíře

Foto na čokoládu

Foto na čokoládu

KitKat Mini Mix Box

KitKat Mini Mix Box

Blog

Blog