Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Ať už jste dospělý, nebo dítě, vždycky je zábavné vyrábět něco vlastníma rukama. Dává to pocit úspěchu a můžete popustit uzdu své kreativitě. V tomto blogu najdete několik nápadů, abyste mohli začít vyrábět. jedinečný dárek ke Dni matek.

Než vám prozradíme zábavné nápady na řemesla ke Dni matek, podělíme se s vámi nejprve o několik obecných tipů pro kutily. Abyste se do výroby dárku ke Dni matek pustili dobře připraveni. Předem si promyslete, jaký dárek chcete vyrobit a jaké materiály budete k jeho výrobě potřebovat. Máte doma křídy, malířské potřeby, tužky, třpytky, lepidlo, nůžky, balónky a barevný papír, nebo musíte všechno koupit? Když budete mít toto na paměti, vyhnete se tomu, že v polovině vyrábění zjistíte, že vám něco podstatného chybí a dárek nebudete moci dokončit. Ujistěte se také, že materiály jsou kvalitní, aby dárek dlouho vydržel a vaše maminka se z něj mohla dlouho těšit. Vyberte například pevný papír a dobré lepidlo, aby se dárek snadno nerozpadl.

Řemeslné dárky ke Dni matek z papíru

Vyrobte si vlastní přání ke Dni matek - DIY

Jedním z nápadů je vyrobit osobní přání. Použijte různé barvy papíru a vystřihněte a nalepte je do krásného designu. Na přání můžete také vytvořit kresbu nebo malbu, vložit na něj milý vzkaz nebo být kreativní s razítky. Možností je také ozdobit přání dalšími materiály, například kousky látky, třpytkami nebo peříčky. Možnosti jsou neomezené! Jedno je jisté, bude to jedinečné přání.

Pěkný nápad, jak kartu prezentovat: v.dřevěné pouzdro na karty s vyrytou čajovou svíčkou. Díky tomu získá vaše přání okamžitou scénu a vaše maminka bude mít pěkné místo, kam si může přání uložit.

Svazek papírových květin

Papírové květiny si můžete vyrobit sami tak, že vystřihnete tvar okvětních lístků a pak je poskládáte a slepíte lepidlem. Květy můžete vytvořit tak jednoduché nebo složité, jak se vám líbí. Na stonky a případně i na lístky na stoncích použijete žinylkový drátek. Tento barevný drátek můžete ohýbat do libovolných tvarů.

Jak lépe prezentovat květiny než ve váze? Nechte si gravírování vázy pro svou matku a představte jí ve váze vlastnoručně vyrobenou kytici. To je ale zábava!

Hledáte dárek k prvnímu Dni matek pro novopečenou maminku? Pak si přečtěte naše nej personalizované dárky pro první Den matek blog, aby ji opravdu překvapil.

Garland

Další možností je vyrobit papírový věnec s napsaným osobním vzkazem. Vystřihněte písmena z barevného papíru a připevněte je na provázek nebo stuhu, abyste vytvořili slavnostní girlandu. Písmena můžete samozřejmě ozdobit podle libosti. Můžete vystřihnout i další ozdoby a přidat je na girlandu, například hvězdu, srdíčka nebo vlaječky.

Chcete-li věnec zabalit zábavným způsobem, dejte ho dopaměťová schránka. Do této dřevěné krabičky můžete nechat vyrýt krásný design a osobní text pro vaši matku. Tím se dárek stane kompletním!

Řemeslo skladovacích boxů ke Dni matek

Chcete pro svou maminku vyrobit něco pěkného, do čeho by si mohla uložit cenné věci? Pak pro ni vyrobte úložný box. Potřebujete jen krabici od bot, barevný papír, tužky nebo fixy a ozdoby podle vlastního výběru. Krabici od bot pokryjete barevným papírem a pak může začít zdobení. Tip: ozdobte krabici věcmi, které se jí hodí, třeba mušlemi, pokud má ráda moře, nebo peřím, pokud se jí líbí.

Jak hezké je dát mamince do krabice pěkný dárek jako překvapení? Například čajová sklenička s vyrytým jménem A pěkný design, pokud je vaše matka skutečnou milovnicí čaje.

Držák karty se svíčkou

Držák karty se svíčkou

Skleněná váza

Skleněná váza

Dřevěná vzpomínková krabička

Dřevěná vzpomínková krabička

Sklenice na čaj - Den matek

Sklenice na čaj - Den matek

Řemeslné dárky ke Dni matek z papírmašé

Pokud hledáte kreativní dárek ke Dni matek, velmi zábavnou a snadnou volbou je také papírmašé. Vše, co potřebujete, jsou noviny, lepidlo na tapety a forma na to, co chcete vyrobit.

Miska z papíru

Vyrobit misku z papírmašé není vůbec složité.Dodávky:

  • Novinový papír
  • Lepidlo na tapety
  • Mísa / plastová miska nebo balónek
  • Olej nebo vazelína

Nejprve si najděte formu na mísu. Můžete použít misku z plastu, kterou již máte. Místo plastové misky můžete také použít balónek, jehož polovinu přilepíte. Užitečné také je: balónek nebo misku namažte olejem nebo vazelínou, abyste ji mohli snáze vyjmout z díla, aniž by se přilepila.

  1. Formu pokryjete velkým množstvím kousků papírmašé. Formu můžete pokrýt až třemi vrstvami. Poté necháte misku zaschnout, což trvá 1 až 2 dny v závislosti na počasí.
  2. Když je pokrm zcela suchý, můžete se rozhodnout, zda je pro vás dostatečně hustý. Pokud ne, naneste znovu až tři vrstvy.
  3. Když je mísa zcela suchá, můžete ji natřít nebo jinak ozdobit. Můžete také použít barevný papír, který misce okamžitě dodá barvu.

Stále hledáte něco zábavného pro svou maminku? Zanechte čokolády pro ni s vaší nejhezčí fotografií a podávejte je v misce. Vsadím se, že budou rychle pryč!

Papírový květináč z mašePožadavky:

  • Novinový papír
  • Lepidlo na tapety
  • Plastový květináč
  • Olej nebo vazelína

Má vaše matka zelené prsty? Pak je dobrý nápad vyrobit jí květináč! Výroba květináče z papírmašé je stejně snadná jako výroba misky. Jako formu tentokrát použijte plastový květináč, který slepíte papírmašé směsí.

Pokud hrnec následně nepotřebujete, není třeba jej vyndávat a můžete jej vložit dovnitř i ven.

Po třech vrstvách papírmašé nechte květináč opět zaschnout a v případě potřeby naneste další vrstvy, až bude květináč zcela suchý. Když je květináč zcela suchý, můžete začít malovat, kreslit nebo zdobit.

Pokud v něm chcete opravdu pěstovat rostlinu, nezapomeňte do květináče vložit plastovou nádobu, protože tento materiál neodolá vodě.

Jak je hezké, když dáte mamince také něco, co může zasadit do květináče? Přemýšlejte o tom. semenné bomby Z něhož se vynoří nejkrásnější moře květů!

Řemeslné dárky ke Dni matek z látky

Umíte dobře šít na šicím stroji? Pak je látka jistě také univerzálním materiálem, ze kterého můžete vyrobit krásné a praktické dárky ke Dni matek.

Výroba povlaku na polštář ke Dni matek

Jednoduchým nápadem je vyrobit povlak na polštář s osobním nádechem. Vyberte látku, která vyhovuje vkusu vaší matky, a nastříhejte ji na požadovanou velikost. Poté můžete látku ozdobit aplikacemi, výšivkou nebo barvou. Látku sešijte a potah vyplňte měkkým polštářkem. Vaši matku tento jedinečný dárek, který jste sami vyrobili, potěší.

Chcete, aby byl dárek kompletní? Pak si nechte výroba fleecových přikrývek s vaší nejroztomilejší fotkou. To vaší mamince zaručí nespočet večerů strávených relaxací na gauči!

Tvorba tašek na Den matek

Dalším nápadem je vyrobit pro matku tašku. Je to praktická taška, kterou může použít na nákupy nebo na přenášení věcí do práce či na výlet. Vyberte si pěknou a pevnou látku a vystřihněte ji do požadované velikosti a tvaru. Látku ozdobte podle svého vkusu a tašku sešijte. Přidejte ucha a máte praktický a osobní dárek!

Chcete si do tašky dát něco zábavného na cesty? Pak si nechte termoska s vaší nejlepší společnou fotografií a vložte ji do tašky jako překvapení. Jak bude vaše maminka překvapená!

Čajový klobouk

Pokud jste se šicím strojem opravdový profík, můžete pro svou maminku vyrobit také krásnou čepici na čaj. Vyberte látku, která se jí líbí, a vystřihněte ji do požadované velikosti a tvaru. Přidejte izolační podšívku a látku sešijte. Čajovou čepici můžete také ozdobit výšivkou, aby byl dárek ještě výjimečnější. Vaše maminka bude mít z tohoto jedinečného dárku radost.

Je velmi příjemné také čajový set jako dárek. V této sadě najdete čaj, dvě sklenice a gravírovanou krabičku. Vzkaz a design na krabičce pro maminku si vyberete sami!

Mezi všemi těmito kreativními nápady se určitě najde něco, co vaší matce vyhovuje a co umíte vyrobit. Pusťte se do toho a vytvořte pro ni jedinečný dárek ke Dni matek!

Čokolády

Čokolády

Dárková krabička se semínky divokých květin

Dárková krabička se semínky divokých květin

Den matek Foto deku

Den matek Foto deku

Blog

Blog