Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Ne všichni tatínkové jsou stejní, jsou takoví, kteří nedokážou uvařit ani vajíčko, a takoví, kteří jsou považováni za šéfkuchaře rodiny. Možná jednou z vlastností tvého tátu je připravovat chutné pokrmy pro své blízké nebo možná místo toho je to ten typ člověka, který vkročí do kuchyně jen proto, aby si pochutnal na pochoutkách vařených ostatními. Jedna věc však spojuje těchto otců: láska k dobrému jídlu! Z tohoto důvodu jsme vymysleli několik nápadů na dárky ke Dni otců nebo k jiným zvláštním příležitostem, abyste mohli překvapit jednoho z nejdůležitějších mužů ve vašem životě.

Jaký je tvůj táta?

Ne všechny dárky jsou vhodné pro každého otce. Jak dává najevo svou vášeň ten tvůj? Objev všechny naše tipy a najdi perfektní dárek právě pro svého taťku!

1. Pro otce, který miluje pivo

Pivo si často vychutnává mnoho lidí na celém světě. Pro někoho nezbytný nápoj při každém jídle a pro jiného skutečný relaxační rituál. Existuje nespočet způsobů, jak potěšit pivního nadšence. Ti zvědavější by to mohli ocenit personalizovanou sadu na ochutnávku piva s možností ochutnání piva z konkrétního státu než Belgie, Nizozemsko nebo jiné země známé svými lahodnými pivy. Pokud si tvůj ocino raději kupuje své vlastní pivo, můžeš ho překvapit sklenicí na pivo s jeho jménem. Jak si více vychutnat své oblíbené pivo, ne-li ze své vlastní s vlastním jménem? Možná je tvůj táta kreativním člověkem, který rád experimentuje. V tomto případě je varná souprava piva nejlepší volbou. Tímto způsobem bude schopen udělat si své vlastní pivo jako pravý profesionál!

Pivo sada

Pivo sada

Ryté pivo hrnek

Ryté pivo hrnek

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

Dárková krabička se skleničkami, vínem a občerstvením

Dárková krabička se skleničkami, vínem a občerstvením

2. Pro otce, který je vždy v kuchyni

Stará se doma o jídlo tvůj otec a z kuchyně vždy cítit jen ty nejlepší vůně? Kuchyně je jeho královstvím a místem kreativity? Ve svém volném čase rád sleduje MASTERCHEF a sní o tom, že bude dalším konkurentem, který vynikne mezi nejlepšími? Každý vášnivý kuchař se vždy potěší originálním kuchyňským doplňkem vyrobeným pouze pro něj! Pokud ti tento popis připomíná svého otce, pak dárek, který by ho mohl udělat šťastnějším, je takový, který využije během vaření. Můžeš si vybrat mezi různými doplňky, které budou personalizované jeho jménem. Prohlédni si naše oblíbené nápady:

  1. Prkénko pro kuchaře je prkénko nepostradatelným prvkem při přípravě vynikajících jídel. Aby to bylo ještě výjimečnější, můžeš si ji nechat nechat personalizovat se jménem nebo možná větou, která představuje jeho lásku k vaření.
  2. Sada nožů: kromě prkénka kuchař dobře ví, že nože jsou stejně důležité. Proč tedy nedarovat luxusní sadu nožů s jeho jménem?
  3. Kuchyňská zástěra: kuchař není kuchařem, pokud nemá v šatníku alespoň jednu luxusní zástěru. Pokud tvému ​​otci toto příslušenství stále chybí, musíš to okamžitě změnit! Můžeš si vybrat mezi osobní zástěrou se jménem nebo fotkou nebo ještě pro jedinečnejší dárek zástěru z pravé kůže.
Kožená zástěra - recyklovaná

Kožená zástěra - recyklovaná

Personalizované kožené rukavice

Personalizované kožené rukavice

Zakázkový dřevěný servírovací talíř

Zakázkový dřevěný servírovací talíř

Grilovací souprava v koženém pouzdře

Grilovací souprava v koženém pouzdře

3. Pro otce, který miluje dobré víno

Víno je jedním z oblíbených produktů na našem území. Je tedy velmi pravděpodobné, že ho miluje i tvůj otec. Možná i on je vášnivým vinařům, až do té míry, že má skutečnou sbírku lahví, nebo mu možná při jídle nikdy nechybí dobrý pohár vínka. Překvapit milovníka vína je opravdu snadné. Existuje několik způsobů, jak to můžeš udělat, ale třeba pamatovat na několik věcí Zkus se podívat na jeho sbírku lahví. Jaké víno rád pije? Má raději výraznější nebo jemnější chuť? Co ti může pomoci najít tu nejlepší láhev pro něj? Pokud chceš ke dárku přidat ještě něco navíc, láhev můžete zkombinovat s pěkným gravírovaným sklenicí, aby si ho mohl vychutnat ještě více.

4. Pro otce, který si potrpí na detailech

Tí, ktorí milujú dobré jedlo, vedia, že stolovanie je veľmi dôležité. Možno aj tvoj otec rád a často pozýva priateľov a rodinu na večeru a potrpí si aj na jedinečnom stolovaní. Ak je tvoj otec takýmto človekom, potom sa určite poteší, keď dostane doplnky na servírovanie stola. Zoznám sa s našimi najlepšími návrhmi!

Přizpůsobené sklenice na pivo

Přizpůsobené sklenice na pivo

Sklenice na aperol

Sklenice na aperol

Sklenice na čaj

Sklenice na čaj

Ryté Den otců whisky sklo

Ryté Den otců whisky sklo

Cool dárky ke Dni otců

Cool dárky ke Dni otců

25 důvodů, proč je tvůj táta ten nejlepší

25 důvodů, proč je tvůj táta ten nejlepší

Dárky ke Dni otců šetrné k rozpočtu

Dárky ke Dni otců šetrné k rozpočtu

Blog

Blog