Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Není nic lepšího než mít svůj vlastní pokoj, ať už jde o přechod z dětského pokoje do dětského nebo o stěhování do nového pokoje v novém domě. Je to ideální okamžik pro to, abyste do dětského pokoje přidali spoustu zábavných prvků, takže se v novém prostoru budou cítit jako doma a budou sem moci pozvat všechny své kamarády. Tento blog je plný nápadů na dárky do dětského pokoje, takže čtěte dál a inspirujte se!

Parádní personalizované nástěnné hodiny

Pokud se vaše dítě učí určovat čas, překvapte ho vlastními nástěnnými hodinami s jeho jménem, fotografií a/nebo zábavným designem! Pokud se právě naučily určovat čas, je to také skvělý způsob, jak to oslavit. Hodiny lze personalizovat jménem vašeho dítěte, takže jsou opravdu osobní. Náš online editor nabízí na výběr spoustu zábavných designů, například velrybu, lva, sovu, tučňáka, ježka, srdce, motýla, veverku a piráta. Stačí vybrat oblíbený design, přidat jméno a je hotovo!

Personalizovaná dětská židle

Dokonalý doplněk do dětského pokoje: vlastní židle s osobním jménem. Nebude pochyb o tom, kdo na ní smí sedět!

Tato zábavná židle je k dispozici v modré, šedé, růžové a červené barvě. Vyberte si z různých skvělých designů a vytvořte tento úžasný dárek během chvilky. Ideální místo pro čtení knihy, sledování filmu nebo posezení při čajovém dýchánku.

Dětská židle je vhodná pro děti od 1 do 5 let.

Personalizovaný polštář

Skvělým způsobem, jak dodat dětskému pokoji stylový nádech, je personalizovaný polštář. Jednoduše umístěte tento parádní doplněk na židli nebo postel a nechte je, ať si udělají pohodlí!

Při personalizaci polštářů máme na výběr spoustu zábavných vzorů, například s pirátem, ježkem, motýlem, princeznou, žirafou nebo hasičským autem. Je z čeho vybírat pro chlapce i dívky! Polštáře jsou k dispozici v modré, světle modré, černé, šedé, světle šedé, růžové, červené, vínové a bílé barvě.

Personalizované dřevěné hračky

Dětský pokoj neslouží jen ke spaní, ale také ke hraní s kamarády! S našimi krásnými dřevěnými hračkami se hraje ještě lépe a navíc jsou skvělým lákadlem pro oči. Máme krásný dřevěný kočárek pro ty, kteří si prostě rádi hrají s panenkami. Naše parádní nákladní kolo a vozík lze použít k přepravě a uložení hraček, od dřevěných kostek a Lega až po plyšáky. Pokud se vaše děťátko učí držet rovnováhu, naše dřevěné balanční kolo je ideální!

Foto hodiny

Foto hodiny

Dětská židle

Dětská židle

Dětský župan

Dětský župan

Dřevěné hračky

Dřevěné hračky

Vyšívaný dětský župan

Oh, tak plyšové a měkké! Koupání nebylo nikdy zábavnější než s našimi měkkými a hřejivými dětskými župany. To je obzvlášť zábavné, pokud maminka a tatínek mají své vlastní župany a vaše děťátko se k nim může hodit!

Naše roztomilé župany jsou k dispozici v modré, růžové a bílé barvě a na zádech mají vyšité jméno vašeho dítěte.

Personalizovaná samolepka na zeď

Naše cool samolepky na zeď jsou perfektním způsobem, jak dodat stěnám dětského pokoje originální nádech! Snadno se aplikují na jakoukoli hladkou stěnu a stejně snadno se odstraňují. Přidejte samolepku na zeď nad jejich postel, do jejich hracího koutku nebo nad jejich psací stůl.

Pokud chcete rozzářit dětský pokoj některou z těchto zábavných samolepek na zeď, vyberte si z nabídky sladkých vzorů v našem online editoru a přidejte jméno svého dítěte. Máme vzory s raketou, motýly, liškou, sovou, jelenem a mnoha a mnoha dalšími.

Personalizovaná taška na hračky

Uklízení je mnohem zábavnější, když máte vlastní tašku na hračky! Je to skvělý způsob, jak naučit dítě uklízet, a navíc stylový.

Taška na hračky je vyrobena z odolného dvouvrstvého papíru, takže vydrží i trochu hrubší zacházení a je ideální pro uložení všech panenek Barbie, autíček, plyšáků a dřevěných kostek.

Personalizované dětské knihy

Věděli jste, žečtení je pro vývoj vašeho dítěte nesmírně důležité? Umožňuje jim naučit se používat svou představivost a ztotožnit se s ostatními. To znamená, že mít krásnou plnou knihovnu je úžasná věc! Čtěte si společně, aby si vaše dítě rozšířilo slovní zásobu a vy jste také mohli strávit drahocenný čas společně. Nabízíme spoustu zábavných dětských knih, z nichž každá může být personalizována jménem a/nebo fotografií dítěte. Umožněte svému dítěti prožít dobrodružství a zahrát si hlavní roli ve svém vlastním příběhu!

Nástěnná Nálepka

Nástěnná Nálepka

Personalizované papírové tašky na skladování hraček

Personalizované papírové tašky na skladování hraček

Malý astronaut - André Kuipers

Malý astronaut - André Kuipers

Blog

Blog