Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Mnozí lidé návštěvu nového dítěte milují, pro jiné je to trochu skličující. Budu si dítě pochovat? Mohu si dítě vzít do náruče? Existují nějaká nepsaná pravidla, o kterých bych měl vědět?

Zeptali jsme se několika novopečených rodičů na jejich tipy a triky, abyste se při návštěvě novorozence a jeho rodičů cítili dobře připraveni!

Jídlo, prosím!

Téměř všichni rodiče se vrátili s tímto tipem, a proto je hned na prvním místě našeho seznamu: vezměte si s sebou nějaké jídlo, které nevyžaduje žádnou přípravu, nejlépe něco zdravého. Třeba lasagne, koláč nebo zapékané těstoviny. Když to uděláte, budou mít novopečení rodiče méně starostí s přípravou jídla a s obíháním supermarketů. Pokud se nepovažujete za nejlepšího kuchaře, můžete tuto možnost samozřejmě vynechat.

Běh v supermarketu

Pokud máte volný čas a rádi byste novopečeným rodičům pomohli, nabídněte jim, že jim vyzvednete nějaké potraviny. To je výhodné zejména pro rodiče s více než jedním dítětem, protože jim to ušetří nutnost brát všechny s sebou na nákup. Teď od vás nebudou očekávat, že jim uděláte celý týdenní nákup, ale možná byste mohli vyzvednout nějaké dětské ubrousky a pár potravin.

Kdo přijde?

Prarodiče, tety, strýcové a přátelé jsou vítáni, ale mějte na paměti, že maminka právě porodila a zotavuje se. To znamená, že bude lepší, když při návštěvě necháte své vlastní děti doma, aby návštěva byla klidná a tichá. Rozhodně si předem promluvte s novopečenými rodiči a dohodněte se, kdo přijde. A nezapomeňte; maminka má vše na starosti!

Vyhněte se dopravní špičce

V závislosti na počtu dětí mohou rodiče zažívat dopravní špičku několikrát denně, obvykle v době jídla. Rodina bude připravovat jídlo, jíst, nakládat myčku nebo se snažit uspat dítě. Tyto chvíle nejsou pro rodinu ani pro vás těmi nejvhodnějšími okamžiky k návštěvě. Promluvte si s rodiči předem, abyste určili vhodný čas pro návštěvu, a tento čas dodržujte. Pokud se opozdíte, můžete jim narušit rozvrh, což je v tomto období obzvlášť důležité.

Žádné obrázky, prosím!

Chápeme, že chcete pořídit spoustu roztomilých fotografií a sdílet je na sociálních sítích, ale to téměř žádný nový rodič neocení. Vyvarujte se zveřejňování fotografií novorozence na sociálních sítích, aniž byste ho nejprve požádali o svolení, a to i v případě, že jste prarodiče dítěte. Rodiče mohou chtít být první, kdo se o fotografie podělí, nebo si sdílení fotografií na sociálních sítích vůbec nepřejí.

Dětský romper

Dětský romper

Bryndáček

Bryndáček

Vyšívaný dětský župan

Vyšívaný dětský župan

Dětská čepice

Dětská čepice

Máte špatné počasí? Zůstaňte doma.

Pokud jste nachlazení nebo máte rýmu, dejte to rodičům vědět, zejména v této bezprecedentní době. Možná budou chtít, abyste je navštívili, až rýma pomine, což je jejich právo. Mějte na paměti, že obyčejná rýma může mít následky, pokud virus náhodou přenesete na dítě.

Vzhledem k současnému stavu věcí se někteří novopečení rodiče nemusí cítit pohodlně, když u nich doma přijímají návštěvy, ale přesto by se rádi pochlubili novým přírůstkem do rodiny. Zeptejte se jich, jestli by raději nechtěli "návštěvu z okna", kde by bylo miminko stále vidět, ale zároveň by se mohli cítit bezpečně. Je to pro vás o něco méně zábavné, ale opět nechte rozhodnutí na rodičích.

Nedotýkejte se (bez povolení)

Může být velmi lákavé dotknout se nebo zvednout sladké, měkké, maličké novorozeně, ale vždy se předtím zeptejte rodičů, zda to nevadí. Pravděpodobně jim to nebude vadit, ale je lepší jejich přání respektovat.

Totéž platí i v opačném případě; rodiče by se měli zeptat, zda vám vyhovuje držet dítě, než vám ho předají, protože se na to možná necítíte připraveni nebo byste raději seděli. Pokud se vám pokusí dítě předat bez zeptání a vy se necítíte dobře, jednoduše to přátelsky řekněte.

Čtvercové čokolády

Čtvercové čokolády

Víno

Víno

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

YourSurprise dárkové sady

YourSurprise dárkové sady

Před nákupem dárku

Existuje tolik roztomilých dárků pro děti! Než se zblázníte z nákupu dupaček, ponožek a čepiček, nezapomeňte, že rodiče už jich mohou mít spoustu, zejména pokud to není jejich první dítě.

Možná by bylo lepší najít jiný dárek, který by byl určen přímo pro toto miminko. Co třeba personalizovaná sada příborů s vyrytým jménem dítěte nebo personalizovaná dětská knížka, ve které hraje hlavní roli miminko? Možná to nejsou dárky, které by se daly použít hned, ale vydrží mnohem déle a budou krásnou památkou.

Pokud se chcete podívat na další zábavné dárky, podívejte se na naše tipy v dolní části této stránky nebo si prohlédněte všechny dárky pro děti.

Dárek pro maminku

Téměř všechny maminky uvedly, že alespoň jedna z návštěvnic jim přinesla dárek, díky němuž se cítily mimořádně výjimečně. Dárky, jako jsou dupačky, plyšové hračky nebo ponožky, často dostává pouze dítě, ale maminka by byla velmi ráda, kdyby dostala krásnou dárkovou sadu wellness nebo lahodnou čokoládu.

Čas odejít

Všímejte si všech náznaků, které vám rodiče mohou dávat najevo, že je čas odejít, protože se mohou snažit vás o to požádat, přestože jsou vyčerpaní, protože si váží vašeho přátelství nebo vztahu. Mějte na paměti, že návštěva by měla trvat přibližně hodinu, maximálně dvě hodiny. Pokud je uslyšíte říkat věci jako "Jsem tak, tak unavený." nebo "Už si budu muset zdřímnout!", je čas jít. Dejte jim najevo, že už musíte jít a že se vrátíte na další návštěvu, až se jim to bude hodit. Pokud budou chtít, abyste zůstali o něco déle, dají vám vědět.

12 krásných dárků pro děti

Pokud se cítíte připraveni na návštěvu a potřebujete jen dokonalý dárek, podívejte se na našich 12 oblíbených dárků pro miminko níže nebo si prohlédněte všechny naše dárky pro miminko.

Pokud se nemůžete dostavit, nezoufejte, doručíme vámr personalised gift straight to their address. Add a personal message card to let them know the gift is from you.

Přizpůsobená dětská přikrývka

Přizpůsobená dětská přikrývka

Dřevěný zvířecí autobus - Trixie

Dřevěný zvířecí autobus - Trixie

Dárky pro děti

Dárky pro děti

Blog

Blog