Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Hurá! Přišel nový život. Rádi byste ho hned navštívili, ale nejdřív musíte najít dokonalý dárek. Pokud byste jim chtěli dát opravdu krásný a výjimečný dárek, vyberte si osobní dárek se jménem malého miminka. Je to opravdu jedinečný dárek a rodiče budou velmi mile překvapeni. Dárek pro vás můžeme vytvořit, stačí jen do dárku doplnit jméno dítěte. Podívejte se níže na krásné dárky pro miminka, které lze všechny personalizovat.

Čas na koupání

Společná koupel může být velmi příjemná, i když je třeba se vyvarovat příliš dlouhého nebo častého koupání. Protože jsou tyto chvíle tak výjimečné, je krásné z nich udělat rituál. Spousta novopečených rodičů ráda obdrží dárky pro miminko, které lze použít v koupelně, jako jsou ty, které jsou uvedeny níže.

Měkké a teplé

Šplouchnutí! Rodiče mohou po koupeli osušit své děťátko touto roztomilou, měkkou osuškou. Osuška je vyrobena ze 100% bavlněného froté a na kapuci lze vyšít jméno dítěte.

Nejlepší dětské příslušenství

Dětských doplňků není nikdy dost, protože dětské dupačky a ubrousky dojdou v mžiku. Každý nový rodič by rád dostal praktické dětské doplňky jako dárek. Pokud hledáte dárek, který byste mohli darovat ve skupině, spojte spoustu menších předmětů do jednoho velkého dárkového koše!

Personalizovaná dětská deka

Tato dětská deka je tak měkká, že byste ji nejraději používali sami. Překvapte rodiče roztomilou personalizovanou dětskou dekou se jménem jejich děťátka. V našem online editoru si můžete vybrat z různých vzorů. Stačí přidat jméno dítěte a vytvořit jedinečný dárek pro miminko..

Přizpůsobená dětská přikrývka

Přizpůsobená dětská přikrývka

Dětská čepice

Dětská čepice

Dětské dudlíky se jménem

Dětské dudlíky se jménem

První den matek

První den matek

Sladká dětská čepice

Rodiče budou potřebovat dětskou čepici, protože je důležité chránit hlavičku malého dítěte před změnami teploty, takže naše dětská čepice je skutečně praktickým dárkem. Překvapte je touto sladkou dětskou čepičkou se jménem dítěte. V našem online editoru si můžete vybrat sladký design, přidat jméno děťátka a my vám ho vytvoříme!

Roztomilé personalizované dětské oblečení

Dětských výbaviček není nikdy dost! Novopečení rodiče je spotřebují neuvěřitelně rychle, takže jsou skvělým a praktickým dárkem. Ještě lepší je personalizovaná verze se jménem dítěte! V našem online editoru si můžete vybrat z několika zábavných vzorů, přidat jméno dle vlastního výběru a během chvilky vytvořit jedinečný dárek.

Dekorativní dětský kufřík jako skvělá dárková sada

Náš dekorativní dětský kufřík je skvělým dárkem, protože může sloužit jako skvělá dekorace do dětského pokoje a zároveň pojme spoustu menších dárků a vytvoří tak skutečně jedinečnou dárkovou sadu.

Dárky, které s nimi porostou

Některé dárky se hodí, až bude dítě o něco starší, například sladké knihy s osobním motivem nebo sada příborů s gravírováním. S těmito dárky můžete počkat až do prvních narozenin dítěte, ale může být zábavné je předat při návštěvě novorozence. Rozhodně tak vystoupíte z davu!

Připravte si ubrousky!

Když děti trochu povyrostou, chtějí všechno samy vyzkoušet, včetně jídla. Bude to fantastický nepořádek, ale někde začít musí. Dodejte času večeře zábavný nádech s roztomilou sadou příborů s rytinou Miffy. Sada obsahuje vidličku, nůž, lžíci a dezertní lžičku, přičemž na každé z nich je vyryto jméno malého dítěte a vyobrazen roztomilý králíček Miffy. Sada příborů je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a lze ji mýt v myčce nádobí.

Personalizované dětské knihy

Kniha pro miminko je skvělý dárek, zejména proto, že je to také nádherná památka. Do našich dětských knížek lze uvést osobní údaje, jako je čas narození, fotografie, jméno dítěte, datum narození a místo bydliště. V našem sortimentu najdete sladké dětské knihy, jako např.Olli babybook a našeVítejte ve světě dětská kniha. Nabízíme také spoustu zábavydětské knihy které lze personalizovat.

Roztomilé plyšové hračky

Plyšové hračky jsou stále oblíbenějším dárkem pro děti! Naše personalizované plyšové hračky jsou mimořádně výjimečné, protože k nim můžete přidat jméno dítěte.

Personalizovaný medvěd s vyšitým jménem a datem narození

Tento roztomilý medvídek je krásnou památkou. Na nožičky můžeme vyšít jméno a datum narození dítěte, aby byl medvídek opravdu jedinečný. Medvídek je měkký a přítulný a doporučujeme jej prát pouze v ruce.

Děti kartonový kufr

Děti kartonový kufr

Benjamin Bear

Benjamin Bear

Blog

Blog