Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Vítejte na našem blogu, kde se věnujeme světu měděných svatebních darů. Je to jedinečný okamžik v každém milostném vztahu, kdy slavíme 12,5 roku manželství. Tradičně se jako dar dává něco měděného - symbol krásy, síly a dlouhé životnosti. Jaký je však dokonalý měděný svatební dar? Shromáždili jsme pro vás několik skvělých nápadů a nejlepší na nich je, že je všechny můžete personalizovat online pomocí fotografie, jména a/nebo textu.

Co je to měděná svatba?

Měděná svatba je oslavou 12,5 let manželství. Je to mezistupeň ke stříbrné svatbě, která slaví 25 let. Název pochází z tradice darování mědi, která symbolizuje krásu, sílu a trvanlivost v manželství.

Přizpůsobte si měděný svatební dar online

Jedním z nejlepších způsobů, jak věnovat měděný svatební dar, je jeho personalizace. To lze snadno provést online, kde máte možnost přidat na dárek fotografii, jméno nebo text. Může se jednat o zvláštní společně prožitý okamžik, interní vtip nebo něco, co je pro vás dva prostě výjimečné. Hledáte měděný svatební dárek na ráno, nebo jen chcete darovat smysluplný měděný svatební dar?Věnování personalizovaného dárku k měděné svatbě je projevem ohleduplnosti i snahy a určitě bude oceněno.

Personalizované skleničky

Personalizované skleničky

Ponožky

Ponožky

Personalizovaná krabička na čaj s sklenicemi

Personalizovaná krabička na čaj s sklenicemi

Výročí

Výročí

Měděný svatební dárek pro ni: Najděte inspiraci pro dokonalý dárek!

Najít pro ni dokonalý měděný svatební dar může být náročné. Vyžaduje pečlivé zvážení a důvěrnou znalost jejích jedinečných preferencí. Naštěstí je na internetu k dispozici spousta personalizovaných dárků, které vám pomohou vytvořit dárek tak výjimečný a jedinečný, jako je ona sama..

  • Skvělým nápadem jsou gravírované sklenice na šampaňské, na které můžete přidat osobní vzkaz nebo třeba datum svatby. Tento dárek je nejen krásným dárkem, ale také památkou na vaše měděné výročí svatby.
  • Pokud je milovnicí čaje, skvělým dárkem bude krabička s výběrem čajů a hrníčkem. Hrnek můžete dokonce personalizovat jejím jménem nebo milým vzkazem. Dalším jedinečným nápadem na dárek je personalizovaný polštář ve tvaru srdce, který může obejmout, když nejste nablízku. Je to sladký a smysluplný způsob, jak jí říct, že jste tu vždy pro ni.
  • Pokud miluje módu a má smysl pro humor, může být perfektním dárkem pár vtipných ponožek. Můžete dokonce přidat fotografii vás dvou nebo interní vtip, aby byl dárek osobnější.
  • Dalším skvělým nápadem na dárek jsou personalizované nástěnné hodiny s obrázkem. Můžete vybrat obrázek, který je pro vás oba výjimečný, a pokaždé, když se na hodiny podívá, připomenou jí tento výjimečný okamžik. Kytice sušených květin je také krásný a dlouhotrvající dárek, který dodá jejímu domovu nádech romantiky.

Ať už si vyberete cokoli, nejdůležitější je pamatovat na to, že měděný svatební dar pro ni by měl být smysluplný a osobní. Věnujte proto čas přemýšlení o tom, co se jí bude opravdu líbit, a vyberte dárek, který odráží její osobnost a váš jedinečný vztah.

Měděný svatební dar pro něj: Jak najít dokonalý dárek?

Pokud jde o hledání dokonalého měděného svatebního daru pro něj, můžete začít na několika místech. Zde je několik nápadů na dárky, které mu zaručeně udělají radost a oslaví váš výjimečný den.

  • Gravírovaná kožená peněženka s páskem: Je to skvělý osobní dárek pro muže ve vašem životě. Na peněženku a opasek můžete nechat vyrýt jeho jméno nebo iniciály, což z ní udělá skutečně jedinečný dárek.
  • Tisk fotografií: Fototisk je krásný a sentimentální dárek. Můžete si vybrat společnou fotografii vás dvou nebo třeba obrázek místa, které pro vás má zvláštní význam.
  • Personalizovaný dárek k pivu: Pokud je milovníkem piva, bude pro něj skvělým dárkem personalizovaný balíček piva. Můžete si vybrat jeho oblíbené pivo a nechat etikety personalizovat jeho jménem nebo speciálním vzkazem.

Všechny tyto dárky lze snadno personalizovat online, což vám umožní vytvořit jedinečný a promyšlený dárek.

Kožená peněženka

Kožená peněženka

Pivo

Pivo

Obraz

Obraz

Foto hodiny

Foto hodiny

Dokonalý měděný svatební dar: 13 nápadů na měděné svatební dárky

Zde je několik dalších nápadů na měděný svatební dar:

  1. Personalizovaná dřevěná karta: Krásná dřevěná karta s vyrytým sladkým vzkazem může být skvělým dárkem k měděné svatbě.
  2. Krabice čokoládových pralinek: Krabička lahodných čokoládových pralinek je sladký způsob, jak říct "Miluji tě".
  3. Přívěsek na klíče s fotografií: Přívěsek na klíče s fotografií páru je osobní dárek, kterého si budou manželé vážit a používat ho každý den.
  4. Gravírovaný chladič na víno: Elegantní chladič na víno s vyrytými jmény a datem svatby je krásným a praktickým dárkem.
  5. Paměťová schránka: Krásná vzpomínková krabička, do které si manželé mohou uložit své nejcennější vzpomínky, je promyšleným dárkem.
  6. Personalizovaná plážová osuška: Barevná plážová osuška se jmény manželů je zábavným a jedinečným dárkem, který je ideální pro letní měsíce.
  7. Personalizovaný příruční kufr: Stylový kufr s iniciály páru je praktickým dárkem pro páry, které rády cestují.
  8. Župan se jménem: Luxusní župan s vyšitými jmény manželů je krásný dárek, který přinese pohodlí a radost.
  9. Dřevěné srdce s personalizovaným textem: Ručně vyrobené dřevěné srdce s osobním textem je romantickým a trvalým dárkem.
  10. Personalizované svíčky a vonné svíčky: Čajová svíčka se jmény manželů a datem svatby je hřejivým a útulným dárkem.
  11. Personalizované puzzle: Skládačka s obrázkem páru je zábavným dárkem, který může být pro dvojici také skvělou společnou aktivitou.
  12. Čokoláda ve tvaru srdce: Čokoláda ve tvaru srdce je sladký a romantický dárek, který jistě potěší každého milovníka čokolády.
  13. Personalizovaná stěna galerie: Krásné panely s fotografiemi ze společného života manželů jsou nádherným dárkem, který bude navždy ceněn.

S těmito nápady na dárky určitě najdete dokonalý měděný svatební dar, který bude stejně jedinečný a výjimečný jako samotný pár.

Čokolády

Čokolády

Klíčenka

Klíčenka

Puzzle

Puzzle

Blog

Blog