Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Opravdu věříme, že když děláte radost druhým, děláte radost i vy. Neexistuje lepší způsob, jak udělat svým blízkým radost, než je překvapit mimořádným a osobním způsobem! Vytvoření dobrého, šťastného překvapení spočívá v maličkostech; v připomenutí zvláštního data, v tom, že jste tu pro ně, když víte, že vás potřebují. Dát milované osobě najevo, že na ni myslíte, není nikdy špatný nápad.

Zvláštní způsob, jak jim dát najevo, že na ně myslíte.

V některých případech budete příjemce znát velmi dobře, v jiných méně. Vymyslet vhodné překvapení pro partnera nebo nejlepšího přítele je často snadné. Pokud však jde o překvapení pro souseda nebo učitele vašeho dítěte, může to být trochu větší problém. Nemusíte se bát, protože možná máte větší přehled o tom, co mají rádi a co je baví, než si zpočátku myslíte! Možná váš soused tráví hodně času na zahradě? Pokud ano, je více než pravděpodobné, že ho zahradničení baví, a vy můžete vymyslet překvapení, které s tím má něco společného. Pokud učitelka vašeho dítěte často nosí fialovou, je pravděpodobné, že se jí bude líbit dárek, který má stejnou barvu. Už to, že si všímáte těchto věcí, je samo o sobě dárkem, protože obdarovaný se díky tomu bude cítit viděn a oceněn.

Plánování překvapení

Pokud chcete někoho opravdu překvapit, je důležité vybrat si ten správný okamžik; okamžik, kdy by to nejméně očekával. Překvapení k narozeninám je vždy skvělé, ale můžete se rozhodnout pro méně očekávaný okamžik. Možná si například kamarád o víkendu vyzvedává nové štěně. Pokud ano, můžete jim poslat malé překvapení pro ně a jejich nového nejlepšího přítele. Pokud kamarádův vztah právě skončil, ukažte mu, že jste tu pro něj, a překvapte ho dárkovou sadou věcí, které mu poskytnou útěchu a rozptýlení, jako je čokoláda, pohodlná deka a personalizovaná sklenička na víno; ideální na večer u Netflixu.

Při výběru momentu překvapení se zamyslete nad tím, které události ovlivňují život obdarovaného, a podle toho postupujte. .

Předejte své poselství

Krásný osobní vzkaz je klíčem k vytvoření skvělého překvapení. Dejte obdarovanému najevo, proč jste za něj tak vděční a proč si vašeho vztahu tolik vážíte. Malé poděkování nebo důvod, proč na ně myslíte. Vždy se samozřejmě můžete rozhodnout překvapit někoho bez důvodu, ale i v takovém případě bude existovat něco, co v něm v danou chvíli vyvolalo touhu překvapit ho, tak mu to řekněte! Možná je to jen proto, že jsou tu pro vás vždy, když je potřebujete, že se vždy rádi zasmějí nebo že se nejlépe postarají o vaše rostliny nebo domácí mazlíčky, když potřebujete být jinde. Ať už je důvod jakýkoli, podělte se o své pocity!

5 speciálních dárků, kterými můžete někoho překvapit

Tip č. 1: Řekněte to něčím sladkým!

Chutnou pochoutkou nic nezkazíte, zvlášť když je doplněna sladkým osobním vzkazem. Personalizovaná tyčinka Milka, plechovka bonbonů, personalizovaná tyčinka Toblerone nebo personalizovaná čokoláda Tony's Chocolonely. To si zamilují!

Tip č. 2: Řekněte to něčím roztomilým!

Některé okamžiky vyžadují trochu lásky navíc. Pokud dobrý přítel nebo člen rodiny prochází těžkým obdobím, může roztomilý dárek udělat zázraky. Jsou také skvělým způsobem, jak někomu ukázat, že je pro vás více než výjimečný. .

Tip č. 3: Řekněte to kartou!

Může se to zdát jako jednoduché gesto, ale kdo by nerad dostával starou dobrou poštu? Ať už dotyčný složil důležitou zkoušku, byl povýšen, nebo mu jen chcete dát najevo, že na něj myslíte, i na to existuje přáníčko! Přidejte k němu fotografii, aby bylo skutečně osobní a příjemně se vyjímalo v domácnosti příjemce.

Tip č. 4: Řekněte to něčím romantickým!

Samozřejmě nesmíme zapomenout na oslavu romantických chvil. Možná hledáte skvělý dárek k dvouletému výročí svatby své nejlepší kamarádky? Proč si nevybrat párflétny na šampaňské, s vyrytými jmény a datem, aby si šťastný pár mohl říci na zdraví své lásky.

Tip č. 5: Řekněte to s opravdovou péčí a pozorností!

Je úžasné, když je nám někdo pozorný, protože se pak cítíme viděni. Proto je překvapení, které odpovídá zájmům obdarovaného, fantastickým způsobem, jak mu ukázat, že ho máte rádi a víte, co mu udělá radost. Pokud je váš nejlepší kamarád neustále v posilovně, překvapte ho jeho vlastní personalizovanou lahví na vodu. Pokud je váš synovec knihomol, překvapte ho personalizovanou dětskou knihou. Pokud vaše sousedka ráda vaří, překvapte ji personalizovanou knihou receptů. Miluje maminka svůj každodenní šálek kávy? Překvapte ji gravírovanou sklenicí na čaj. .