Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Vše o naší lahodné čokoládě ke Světovému dni čokolády

Světový den čokolády se slaví po celém světě každý rok a je to ideální den, kdy můžete překvapit své blízké, které byste považovali za čokoholiky! Čokoláda se vyrábí z pražených a mletých kakaových lusků a existuje již od 19. století před naším letopočtem.

Čokoláda pro každého!

Čokoláda, jedna z nejoblíbenějších pochoutek a jedna z nejvšestrannějších potravin. Každý má rád čokoládu a má k tomu dobrý důvod! Díky této popularitě lze čokoládu nalézt ve všech druzích a příchutích, takže si najde každý. Na YourSurprise máme širokou škálu čokoládových výrobků. Zajímá vás, jakou čokoládu u nás najdete a jak si ji můžete personalizovat? Číst dál!

Personalizované čokolády

Pokud byste chtěli překvapit milovanou osobu, která miluje pevné čokolády nebo pralinkové čokolády, krabička personalizovaných čokolád je perfektní dárek. Tyto lahodné čokolády jsou téměř příliš dobré k jídlu! Vykouzlete úsměv na tváři každého a personalizujte pohoštění fotkami a textem, k narozeninám, svátku, jako poděkování nebo jen proto, že vás to zajímá! Můžete si nechat potisknout čtvercové čokoládky nebo čokoládky ve tvaru srdce svým designem, nebo si vybrat personalizovanou bonboniéru deluxe čokolády v různých příchutích.

Luxusní dárková krabička s čokoládou

Luxusní dárková krabička s čokoládou

Čokolády

Čokolády

Čtvercové čokolády

Čtvercové čokolády

Milka Pralinky Láska

Milka Pralinky Láska

Další čokoládové dárky

Čokoláda je ideální pro oslavu zvláštní příležitosti! Pošlete vzkaz čokoládovým telegramem a blahopřejte, poděkujte nebo vyznejte lásku. Text si vyberete sami a bude vyroben ručně. Krásné skleněné nádoby naplněné lahodnými čokoládovými bonbony jsou také úžasnou pochoutkou pro každého! Skvěle se hodí jako svatební výslužka nebo výslužka na večírek. Ať už jste mladí nebo staří, tento dárek potěší každého!" V nabídce je tolik skvělých čokoládových dárků, že nemůžete udělat chybu!

Individuálně personalizované čokolády

Když chcete dát dárek, ale nemáte moc času, podívejte se na naše fotočokolády. Tyto čokolády jsou baleny jednotlivě, což je ideální pro rozdávání. Navrhněte si je sami s krásnou fotografií a budete mít vlastní lahodnou čokoládu. Pokud chcete někomu poslat přání k narozeninám nebo poděkování, zvolte něco trochu jiného s čokoládovým přáním. Nejenže tak můžete někoho překvapit vzkazem, který mu chcete poslat, ale také si může pochutnat na 240 gramech lahodné čokolády! Můžete se také podívat na fotočokolády, které společně tvoří celkový design. Můžete je promíchat a požádat příjemce, aby je rozluštil a odhalil tak váš vzkaz. Proč nedopřát své pravé lásce čokoládové srdce z belgické čokolády Callebaut? Vždyť cesta k jejich srdci vede přes žaludek!

Čokoládové tyčinky

Pokud dáváte přednost staré dobré čokoládové tyčince s příchutí, vyberte si čokoládu M&M's, Toblerone, Tony Chocolonely nebo Milka. Obal tyčinky Verkade si můžete přizpůsobit vlastní fotografií a textem. Vyberte si tyčinku jako poděkování, dárek nebo dárek k narozeninám. Trojúhelníkovou čokoládu Toblerone můžete také personalizovat fotografií a osobním vzkazem. Pro opravdové fanoušky Tony Chocolonely si můžete vytvořit vlastní dárkovou krabičku s oblíbenou fotografií a textem. Tyčinky jsou k dispozici v těchto příchutích: mléčná, hořká a karamel s mořskou solí. Nakonec se můžete rozhodnout také pro čokoládu Milka. Osobní srdce Milka řekne více než tisíc slov. Napište jim sladký vzkaz, abyste věděli, jak moc pro vás znamenají. Dárkovou krabičku Milka můžete také personalizovat vlastní fotografií a oblíbeným designem.

Celebrations smes

Celebrations smes

Čokoládový telegram

Čokoládový telegram

Personalizované lentilky

Personalizované lentilky

Čokoládové srdce

Čokoládové srdce

Čokoládové tyčinky XXL

Pokud si chcete dopřát velkou porci čokolády, vyberte si některou z našich čokoládových tyčinek XXL. Přizpůsobte si Côte d'Or pomocí fotografie, jména a vtipného vzkazu. Tato XXL tabulka se skládá z 5 tabulek: 2x Côte d'Or Original Milk, 2x Côte d'Or Milk Pieces Hazelnut a 1x Côte d'Or Original Dark. Jste vy nebo někdo z vašich přátel či členů rodiny spíše fanouškem značky Milka? Pak si vyberte tyčinku Milka XXL. Tato tyčinka se skládá ze 6 tyčinek: Milka Oreo, 3x Milka Lískový oříšek a 3x Milka Karamel. Spousta na sdílení! Pro milovníky slavné trojúhelníkové čokolády je tu tyčinka Toblerone XXL se 4,5 kg čokolády! Všechny 3 tyčinky lze personalizovat oblíbenou fotografií, vzkazem a jménem. Tyto tyčinky jistě potěší ty, kteří mají opravdový mlsný jazýček!

Dodávka čokolády

Pokud chcete někoho blízkého překvapit lahodnou čokoládou, ale nemůžete ho vidět osobně, objednejte si čokoládu online a nechte si ji doručit na vámi zvolenou adresu! Všechny naše čokoládové dárky lze personalizovat oblíbenou fotografií nebo textem a zaslat je rodině, přátelům nebo kolegům. Ať už si vyberete tabulku Toblerone, Milka, Tony Chocolonely, lahodné bonbony nebo čokoládu s fotografií, doručíme vám ji, kam budete chtít. Přidejte zdarma kartičku s osobním vzkazem, aby příjemce věděl, proč jste ho překvapili lahodnou pochoutkou. Nejste si jisti, zda budou doma ve správný čas? Vyberte si čokoládový dárek, který se vejde do poštovní schránky! Důležité je zohlednit teplotu. Při teplotách 25 stupňů Celsia a vyšších bohužel nemůžeme zaručit, že dárek dorazí v perfektním stavu.

Mega Cote d'Or čokoláda

Mega Cote d'Or čokoláda

Mega Milka

Mega Milka

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Blog

Blog