Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

První svaté přijímání je každoročně výjimečným okamžikem, během kterého je komunikant na jeden den v centru pozornosti. Vyžaduje to oslavu a je to fantastická příležitost jako dárek. Je to den, který si dítě bude pamatovat navždy! Co byste měli dát komunikantovi k prvnímu přijímání? Doufáme, že vás inspirujeme k tomu, aby bylo první přijímání komunikanta nezapomenutelné pomocí níže uvedených tipů na dárky.

Co je přijímání?

První (svaté) přijímání je v římskokatolické církvi slavnostní příležitostí pro děti kolem 6 nebo 7 let, které se poprvé účastní slavení eucharistie. Ve škole se učí o církvi, svátostech, příběhu Ježíše a eucharistii. Vrcholem těchto lekcí je první přijímání, slavnostní mše, při které prvopřijímající zapalují svíci a později přijímají první hostii. Po oslavě v kostele jsou hosté často zváni také na hostinu, na kterou se rodina schází v domě komunikujícího nebo na speciálně vyzdobeném místě.

První svaté přijímání je výjimečný den jak pro dítě, tak pro jeho rodiče. Komunikant se rozhodne udělat své první kroky ke křesťanské víře, která vyžaduje oslavu. Hračky se dnes často dávají jako dárky, zatímco dříve to byly spíše symbolické dárky jako první Bible, stříbrné či zlaté řetízky s křížky nebo svíčky. Toto jsou naše nápady:

Přizpůsobené hostování guestbook

Přizpůsobené hostování guestbook

Náhrdelník se štítkem

Náhrdelník se štítkem

Foto Svíčka

Foto Svíčka

Dárková krabička - Sladkosti

Dárková krabička - Sladkosti

Tip na dárek č. 1: Personalizovaná návštěvní kniha

Personalizovaná návštěvní kniha je skvělý dárek! Všichni hosté večírku mohou napsat speciální zprávu nebo blahopřání pro komunikanta, čímž se návštěvní kniha stane nejen úžasným dárkem, ale také nádhernou památkou. Vytvoření osobní knihy návštěv Communion je snadné. Jednoduše přidejte jméno, fotografii a/nebo text dle vašeho výběru k jednomu z našich krásných designů Communion a my vám knihu návštěv vytiskneme s velkou péčí a přesností a v plných barvách.

Gift tip #2: Personalised Communion candle

Chcete-li, aby váš dárek k prvnímu přijímání vydržel dlouhou dobu, jděte pro svíčku na přijímání. Tato personalizovaná svíčka může sloužit jako dárek na večírku, může být zapálena během samotného přijímání nebo může být použita jako dekorace. Svíčka má dobu hoření ne méně než 40 hodin, což umožňuje komunikantovi těšit se ze speciálního dárku po dlouhou dobu. Jednoduše přidejte fotografii a / nebo jméno podle vašeho výběru a vytvořte tento skutečně osobní dárek.

Tip na dárek č. 3: Personalizovaný přívěsek na náhrdelník ve tvaru srdce

Šperky jsou klasickým dárkem ke svatému přijímání. V minulosti to často znamenalo zlatý nebo stříbrný náhrdelník s přívěskem kříže Ježíše. Existují i další možnosti šperků, které jsou trochu modernější, jako je přívěsek ve tvaru srdce s vyrytým jménem komunikanta nebo textem dle vašeho výběru. Vznikne tak skutečně speciální přívěsek a památka, která zůstane blízko jejich srdci.

Tip na dárek č. 4: Personalizovaná pokladnička Communion

Podobně jako k narozeninám může komunikant dostávat i blahopřání s osobními vzkazy a gratulacemi. Ručně psaná karta je klasika a pokud má komunikant štěstí, mohou být uvnitř karty nebo obálky peníze. Peníze mohou být dobrým dárkem, pokud si nejste jisti, co by si obdarovaný přál. Pokud o tom uvažujete, udělejte to zajímavým přidáním peněz do personalizované kasičky! Personalizovaná pokladnička Communion je vyrobena z robustní keramiky s lesklým povrchem, díky čemuž bude váš osobní design se jménem a/nebo fotografií komunikanta dokonalým zakončením.

Tip na dárek č. 5: Personalizovaná dóza na cukroví

Přijímání je důvodem k oslavě, která by vždy měla obsahovat nějaké chutné pochoutky. Překvapte komunikanta velkou personalizovanou dózou na cukroví, naplněnou těmi nejchutnějšími sladkostmi. Vyberte si gumové medvídky, lékořici, tumtum, vinné gumy nebo chutnou směs ovocných sladkostí. Sklenici na cukroví lze přizpůsobit na obou stranách pomocí nálepky s vaším designem. Přidejte fotografii a/nebo jméno dle vlastního výběru a můžete příjemce překvapit.

YourSurprise přeje každému komunikantovi to nejlepší k prvnímu přijímání! Pokud hledáte další dárky ke svatému přijímání nebo dobroty ke svatému přijímání, podívejte se na naši stránku „Prospěchy ke svatému přijímání“.

Cool dárky pro kluky

Cool dárky pro kluky

Blog

Blog