Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

První výročí svatby představuje velmi zvláštní milník na cestě páru. Zdůrazňuje rok plný společných zážitků, nezapomenutelných okamžiků a výzev. První výročí svatby nabízí páru příležitost oslavit tuto etapu a také posílit své pouto. Papírová svatba, jak se 1. výročí svatby také říká, dává páru příležitost napsat stránky své společné historie a zaplnit je prvními anekdotami a vzpomínkami.

Chceme se s vámi podělit o několik tipů, jak najít dárek k 1. výročí svatby a zajímavé aktivity na oslavu vaší lásky. Shrnuli jsme pro vás vše, co potřebujete vědět o 1. výročí svatby, od inspirativních nápadů na dárky až po skvělé tipy na nezapomenutelný den. Ponořte se tedy do světa lásky a romantiky a oslavte své 1. výročí svatby celým svým srdcem.

1. výročí svatby: význam a historie

Tradičně se 1. výročí svatby označuje jako papírová svatba, materiální symbol prvního roku manželství. Papír symbolizuje křehkost a pružnost, kterou s sebou první rok přináší. Papír také symbolizuje prázdné stránky společné historie, které budou psány společně sdílenými zážitky a okamžiky.

Historie papírové svatby

Tradice takzvané papírové svatby pochází z 19. století a má svůj původ v Německu. V té době bylo zvykem, že manželské páry slavily každý rok se speciálním materiálem, který měl zvláštní význam. První výročí svatby se stalo známým jako papírová svatba, protože tehdy bylo zvoleno jako symbol 1. roku manželství. Kromě křehkosti symbolizuje papír také pružnost a nové začátky, které jsou s prvním rokem spojeny. Již tehdy také symbolizoval příběh vaší vlastní lásky, který nyní společně píšete. Je to začátek dlouhé cesty, na kterou se společně vydáváte. V průběhu let se tento zvyk rozšířil mezinárodně a nyní jej slaví mnoho párů po celém světě.

Tradiční a originální nápady na dárky k 1. výročí svatby

První výročí svatby je ideální příležitostí k tomu, abyste svému partnerovi projevili uznání a lásku. Tradičně se na oslavu papírové svatby často dávají papírové dárky. Klasickými dárky mohou být ručně psané milostné dopisy nebo osobní báseň. Pěkným nápadem může být také fotoalbum zachycující zážitky a dobrodružství z prvního roku.

Ti, kdo hledají originální dárek k výročí svatby, se mohou rozhodnout také pro personalizovaný deník nebo knihu se seznamem úkolů. Takové dárky mohou této tradici dodat moderní nádech. Mezi další interpretace těchto tradic mohou patřit také knihy, vstupenky na koncert nebo poukaz na společné dobrodružství. Ty jsou ideálním dárkem k 1. výročí svatby. Pokud chcete dárek k 1. výročí svatby vyrobit sami, můžete se také rozhodnout pro brožuru dárkových poukazů a darovat tak spoustu drobných dárků. Ať už se jedná o hýčkající masáž, snídani do postele nebo romantický piknik, zde můžete popustit uzdu své kreativitě.

Fotoalbum

Fotoalbum

Přizpůsobený hrnek - bílá

Přizpůsobený hrnek - bílá

Zakázkový dřevěný servírovací talíř

Zakázkový dřevěný servírovací talíř

Champagne dárková sada - Moët et Chandon

Champagne dárková sada - Moët et Chandon

Nápady na personalizované dárky

Pro osobní dárek k 1. výročí svatby si můžete vybrat z mnoha různých předmětů s vlastním osobním dotekem. Možnost zvolit si jako dárek personalizovanou památku dává vašemu partnerovi najevo vaši lásku a uznání za společné zážitky. V závislosti na výrobku můžete pro personalizaci použít fotografie společných vzpomínek, osobní vzkaz, vaše jména nebo vtipné rčení. Snaha a volba personalizace dárku k 1. výročí svatby také ukazuje vašemu partnerovi, jak moc ho máte rádi. Vybírat můžete například z následujících položek:

  1. Čokoládový dárek: Výběr pro milovníky čokolády je obrovský, ať už ve formě celé čokolády, čokoládové tyčinky nebo individuálních čokoládových pralinek.
  2. Čokoládová krabička: jemné čokoládové bonbony různých tvarů s vlastní fotografií nebo s osobním vzkazem rozhodně zaujmou.
  3. Dárky s fotografií: Na výběr máte mnoho možností, jak potěšit: od fotokalendářů a pláten až po sněhové koule s vaší fotografií.
  4. Textilní výrobky: Naše deky a polštáře s fotografií jsou ideální pro příjemný večer na gauči a personalizovaná plážová osuška může být skvělým dárkem na příští dovolenou.
  5. Nádoby na pití: Tyto dárky se hodí i v každodenním životě, ať už jde o naše hrnky, praktický termohrnek nebo personalizovanou láhev na vodu.
  6. Praktické dárky: Pokud chcete spojit krásné s funkčním, můžete se rozhodnout pro nástěnné hodiny s fotografií nebo praktickou jutovou tašku.
Čtvercové čokolády

Čtvercové čokolády

Nástěnné dekorace

Nástěnné dekorace

Přizpůsobené sklenice na červené víno

Přizpůsobené sklenice na červené víno

Foto hodiny

Foto hodiny

Perfektní dárek k 1. výročí svatby pro manžela

Chcete-li najít dokonalý dárek k 1. výročí svatby pro svého manžela, můžete se zaměřit na jeho zájmy a osobnost. Miluje grilování s vámi a vašimi přáteli? Pak jsou pro něj naše grilovací rukavice, personalizované grilovací příbory nebo kvalitní grilovací zástěra s koženým lemováním to pravé. Krásně gravírované dárky, jako je například pouzdro na karty, jsou také skvělým nápadem na dárek k 1. výročí svatby pro muže. Pro fanoušky sportu a piva může být zábavným nápadem pivní balíček s fotografií. Hráče počítačových her potěší personalizované podložky pod myš a praktickou volbou na příští dovolenou mohou být také žabky. Ať už chcete dát dárek k prvnímu výročí svatby muži nebo ženě, nejdůležitější je, aby vycházel ze srdce.

Správný dárek pro 1. výročí svatby pro manželku

Pokud hledáte vhodný dárek k 1. výročí svatby pro svou ženu, zamyslete se nad jejími preferencemi, koníčky a osobností. Pro útulné neděle může být zvláštním ranním pozdravem krásný župan s jejím jménem. S personalizovanou peněženkou nebo přívěskem na klíče bude mít vaši lásku vždy u sebe v kabelce. Pokud ráda sází na zahradě nebo na balkoně, originálním nápadem na dárek jsou semínkové bomby. Plyšová hračka s vaší fotografií je také milým detailem, zejména když je pryč. Pro útulné večery u vína si můžete nechat personalizovat sklenice a láhve na víno.

Samotný den: Nápady pro 1. výročí svatby

Nyní, když máte pro svého partnera dokonalý dárek a den se blíží, zamyslete se nad dnem samotným. Ale jak přesně můžete oslavit 1. výročí svatby? Je to příležitost vytvořit si společně speciální vzpomínky, zažít krásné chvíle a oslavit svou lásku. Zde je několik našich návrhů a nápadů:

  • Romantický piknik na pláži, v parku nebo na louce
  • Návštěva vaší oblíbené restaurace nebo místa, kde jste se poprvé setkali
  • Relaxační den doma s rozmazlujícím programem
  • Projížďka na kole nebo procházka do přírody
  • Wellness den v lázních pro relaxaci

Nejdůležitější je, abyste se při společné činnosti bavili a užívali si společný čas. Využijte příležitosti ke společné relaxaci a utužte své pouto.

Grilovací souprava v koženém pouzdře

Grilovací souprava v koženém pouzdře

Přizpůsobené fotografické karty

Přizpůsobené fotografické karty

Župany pro ženy

Župany pro ženy

Blog

Blog