Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Většina z nás letos ráda zazvoní na nový rok a zanechá za sebou další podivný rok. Zatímco silvestrovské oslavy budou pro každého vypadat jinak, příchod zbrusu nového roku je na co se těšit a rozhodně je to dobrý důvod, proč si dát šampaňské a strávit čas s blízkými.

Jedinečné dárky pro šťastný nový rok

Ne každý může strávit NYE s těmi, které miluje, takže poslat jedinečný novoroční dárek je fantastickým gestem. Pošlete babičce to nejlepší do nového roku originálním způsobem s čokoládovým telegramem nebo kartičkou. Poděkujte svému nejlepšímu příteli za to, že tu pro vás byl minulý rok, se sladkým přáním. Dopřejte těm nejmenším ve svém životě jejich vlastní přizpůsobené sladké dobroty, které si mohou vychutnat. Možnosti jsou nekonečné!

Přiveďte bublinu!

Byl to intenzivní rok, ale také rok reflexe pro mnohé z nás. Zkuste se soustředit na to dobré a dělat z věcí to nejlepší! Rozbijte lahodnou láhev bublinek a vytáhněte prskavky, abyste se společně dobře bavili! Dodejte svému NYE dokonalý osobní dotek s personalizovaným dárkem šampaňského Möet et Chandon nebo René Schloesser, který můžete sdílet společně. Pro ty nejmenší můžete přidat i personalizovanou láhev nealkoholického dětského šampaňského!

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

Riondo

Riondo

Moët et Chandon

Moët et Chandon

Ryté pivo hrnek

Ryté pivo hrnek

Hra je zapnutá

Udělejte svůj večer výjimečným tím, že uděláte něco jedinečného, co jste ještě nikdy nedělali. Uspořádejte si doma třeba karaoke soutěž nebo hospodský kvíz! Rozdělte svou rodinu a přátele do týmů s potištěnými košilemi nebo svetry s názvem vašeho týmu. Vytvořte si svá personalizovaná trička >

Zábavné silvestrovské aktivity

Uvařte bouři

Další zábavnou možností je společné vaření a servírování hostiny pro všechny. Dohodněte se například, že muži budou dělat předkrmy a dezerty a ženy se postarají o hlavní chod. Tímto způsobem se můžete navzájem překvapit a přidat k večeři trochu zábavy.

Novoroční předsevzetí

Silvestr je ideální čas na vysnění krásných plánů na nový rok! Čeho všichni doufají, že dosáhnou?

Buďte kreativní

Zjistěte, kdo z vašich blízkých je Bob Ross skupiny, a uspořádejte malířskou soutěž! Kdo vytvoří nejhezčí obraz, vyhrává cenu. Pokud vás malování nebaví, věnujte se jiné řemeslné činnosti!

Boxeři

Boxeři

Čokoládový telegram

Čokoládový telegram

Milka giftbox - Vánoce

Milka giftbox - Vánoce

Blog

Blog