Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Zapište si do diáře 11. listopad, kdy se slaví Den nezadaných. Je to den, kdy můžete všechny své nezadané přátele i sebe postavit do středu pozornosti! Výzkum ukázal, že nezadaní mají hlubší přátelství, jsou v lepší fyzické kondici a lépe spí. Na zdraví!

Máte náladu pořádně oslavit svůj svobodný život? Přinášíme 5 zábavných tipů, jak si tento fantastický den co nejlépe užít!

Překvapte své přátele svobodné mládence na dálku osobním dárkem

Žijí vaši nejlepší kamarádi daleko od vás, nebo máte jiný důvod, proč se nemůžete vídat? Dejte svým přátelům najevo, že na ně myslíte, a překvapte je speciálním dárkem se zvláštním textem nebo vaší společnou fotografií. Miluje běhání nebo cvičení? Pak může být láhev na vodu s potiskem nebo plátěná taška se jménem nesmírně zábavným dárkem!

Uspořádejte filmový večer

Jste opravdoví fanoušci filmů o holkách, nebo si nesmírně užíváte dobré trháky? Filmový večer s nejlepší kamarádkou může být přinejmenším stejně zábavný jako večer s partnerem. Oživte staré vzpomínky sledováním oblíbených filmů z minulosti nebo si vychutnejte novou romantickou komedii. Filmový večer se samozřejmě neobejde bez pohoštění. Překvapte proto svého nezadaného kamaráda při sledování lahodným dárkem, například personalizovaným dárkovým boxem Tony´s Chocoloney nebo lahví naplněnou oslavami. Také zábava: umístěte obří nalepovací sklenici na bonbony naplněnou mini medvídky, míchanou lékořicí nebo jinými sladkostmi, které máte rádi. A samozřejmě personalizovanou fleecovou deku, pod kterou se můžete zachumlat! Tony´s chocolony, candy jar, celebrations & Mega Milka Bar.

Vína, vína, vína

Nejzábavnější interpretace Dne nezadaných? Vína, vína, vína s klubem kamarádek. Uspořádejte s děvčaty zábavný večer s videohovorem, kde se bude pít, povídat a samozřejmě se i užívat! Jen máloco je zábavnější než plánování lepších společných chvil v osobním seznamu kbelíků. Také zábava: udělejte si společně fotoalbum se všemi skvělými fotkami z vašich setkání a víkendů mimo domov. Samozřejmě si také můžete nechat vytisknout své nejlepší fotografie na retro nebo navrhnout plážovou osušku, až se zase dostanete na dovolenou.

Uspořádejte seznamovací párty

Ti, kteří už nechtějí být svobodní, se musí dát do pohybu; ale hlavně se bavit s ostatními svobodnými muži. Uspořádejte proto online rande pro své nezadané nejlepší kamarády. Užijte si společné posuzování, swipování a chichotání a zároveň si užívejte přátelství a družnosti. Aby bylo prostředí vaší swipovací party kompletní, je samozřejmě velmi vtipné překvapit své kamarádky vhodnou výzdobou. Představte si například polštářek nebo čokoládu s potiskem fotografie slavné dětské lásky vaší nejlepší kamarádky nebo skleničku na víno s potiskem jmen vašich nejlepších kamarádek, abyste navodily atmosféru!

Láhev na pití

Láhev na pití

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

Blog

Blog