Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Obdržet kompliment je vždycky příjemné, protože nám dává pocit, že si ho vážíme, a okamžitě nám rozjasní den! Věděli jste, že je tomu věnován jeden den? Světový den komplimentů vznikl v Nizozemsku počátkem roku 2000 a dnes je známý po celém světě. Kdy přesně je den komplimentů? Datum si můžete poznačit do kalendáře a připravit si komplimenty na 1. března!

Proč někomu skládat kompliment?

Kompliment je způsob, jak dát lidem kolem sebe najevo, že si jich vážíte, a vykouzlit na jejich tváři úsměv. Výhod komplimentů je mnoho! Ti, kdo je přijímají, okamžitě pociťují stav pohody. Tento pocit lze vysvětlit vědecky. Když obdržíme kompliment, aktivují se v mozku specifické oblasti, které ovlivňují motivaci a soustředění, a vytváří se cyklus, kdy mozek chce tento pocit zažít znovu, a proto je motivován k lepším a lepším výkonům. Když však odhlédneme od vědy, kompliment je také způsob, jak posílit vazby s lidmi ve vašem životě a dát někomu, kdo je pro vás důležitý, pocit výjimečnosti.

Koho pochválit?

Každý si občas zaslouží kompliment! Možná někdo v práci předložil zajímavý projekt? Pochvalte ho za jeho nasazení a výsledky. Možná vám byl přítel oporou v těžkém období? Pochvalte ji a řekněte jí, jak je skvělá. Příležitostí, jak někoho pochválit, je spousta. Stačí mít na paměti následující:

  • Buďte upřímní: Nikdo nemá rád neupřímné komplimenty!
  • Zachovejte si stylovost: Ne každý rád přijímá komplimenty na svůj vzhled. Pokud si nejste jisti, jak bude váš kompliment přijat, zaměřte se na něco jiného.
  • Nebojte se: Pokud je kompliment upřímný, nic se neděje. Pokud se stydíte pochválit někoho osobně, pošlete mu raději přání.

Pošlete přání s komplimentem

Přání je skvělý způsob, jak někomu složit kompliment. Obdarovaný si ji tak může přečíst kdykoli chce a pokaždé se bude cítit výjimečně!

Dárkový stojan ze sušených květin

Dárkový stojan ze sušených květin

Přizpůsobená dřevěná karta

Přizpůsobená dřevěná karta

Dárkový stojan ze sušených květin

Dárkový stojan ze sušených květin

Blog

Blog