Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Přidat sladkou zprávu na přání nebo dokonce dárek je vždy skvělý nápad. Zaslání pohlednice nebo malého dárku jsou perfektní způsoby, jak vyjádřit svou vděčnost, popřát někomu všechno nejlepší k narozeninám nebo mu dát vědět, že na něj myslíte. Skvělá zpráva může znamenat velký rozdíl a příjemce se bude cítit výjimečně. Pokud hledáte inspiraci, čtěte dál!

Blahopřání

Existuje mnoho zvláštních okamžiků, které si zaslouží velké 'Gratuluji!' v životě. Jsou to narozeniny, těhotenství a narození miminka, svatby, výročí svatby, složení zkoušky a stěhování do nového domova, abychom jmenovali jen některé! Síla blahopřání je v přidání prvku, aby se příjemce cítil výjimečně.

Narozeniny: Květiny kvetou, slunce svítí jasněji a život je fantastický, protože dnes máte narozeniny!

Nové miminko: Vítej na světě, maličký [NAME], máš tě moc rád!

Svatba: Přejeme vám celý život plný lásky a štěstí, to nejlepší teprve přijde!

Karta pro vašeho speciálního člověka

Váš partner je jedním z nejdůležitějších lidí ve vašem životě. Překvapte je sladkou připomínkou vaší lásky v podobě roztomilé kartičky! Při psaní zprávy myslete na všechny věci, které je pro vás dělají výjimečnými; je to jejich smysl pro humor, jejich starostlivá povaha nebo kombinace několika úžasných vlastností?

Když se usmíváš, celý svět se usmívá s tebou!

Ve chvíli, kdy jsem tě uviděl, jsem věděl: Jsi jeden z milionu. Můžeme se spolu smát a spolu plakat. Chci s tebou strávit navždy!

Tvé krásné oči, tvůj sladký úsměv. Jsi tak zvláštní člověk a jsi tu vždy pro mě. Zažili jsme spolu další úžasný rok a doufám, že nás bude ještě hodně, mnohem víc!

Sústrastná karta

Jednou z nejobtížnějších zpráv na psaní je zpráva soucitu pro někoho, kdo miloval někoho blízkého. Slova opravdu chybí a jakkoli si přejete, nemůžete jejich bolest odstranit. Nejdůležitější je dát jim vědět, že na ně myslíte a jste tam, když vás potřebují. Přidání části, která ukazuje, jak miloval osobu, kterou ztratili, může také nabídnout malé množství pohodlí.

Pokud máte pocit, že už nemůžete dál, vězte, že jsem tu vždy pro vás, ve dne i v noci. Je mi líto vaší ztráty, drahý [NAME].

Ti, které si uchováváme v našich srdcích, nikdy skutečně nezmizí.

Doufám, že vás uklidní, když budete vědět, že oslavuji život, který [NAME] žil, a jsem vděčný za jejich vliv na můj život.

Karta pro dítě

Váš bratranec, syn nebo dcera by jistě rádi dostali skvělou kartu se sladkou zprávou! Udržet to jednoduché je zde klíčové, aby porozuměli své vlastní kartě a byli schopni ji přečíst. Děti rády slyší, že odvedly skvělou práci a že jste na ně hrdí!

Už jste opravdu [VĚK]?! Už jsi tak velký a takový chytrý párek. Krásné narozeniny!

Hej malá mořská vílo! Blahopřejeme k úspěšnému složení plaveckého testu, jste nejlepší!

Karta se brzy uzdrav

Není lepší způsob, jak říct brzké uzdravení, než kartou! Přidejte pozitivní, milou nebo dokonce vtipnou zprávu, díky které se obdarovaný, byť jen na okamžik, bude cítit lépe.

Posílejte dobré vibrace, abyste se brzy cítili lépe! Plánujte nová dobrodružství, až budete znovu v provozu!

Věci, které uděláte pro pozornost ;) Dělám si srandu - brzy se uzdrav!

Smích je nejlepší lék, takže tady je vtipná karta, která vám pomůže zotavit se!

Posílám vám spoustu lásky, světla a léčivých vibrací. Brzy se uzdrav!

Přizpůsobená dřevěná karta

Přizpůsobená dřevěná karta

Pohlednice

Pohlednice

Držák karty se svíčkou

Držák karty se svíčkou

Blog

Blog