Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Stolování s rodinou a přáteli je jednou z nejlepších věcí, zejména pokud jste všichni šli ven s jídlem a nápoji. Ať už jste den strávili v kuchyni sami nebo jste si jídlo objednali, všechno chutná lépe, když si rádi posedíte u nádherně ozdobeném stolu! Čtěte dále naše tipy na vytvoření krásného prostírání pro každou příležitost.

Krok 1: Vytvořte dobrý základ ubrusem

Slavnostní stůl začíná krásným ubrusem. Dodává stolu teplý a lákavý vzhled. Vyberte ubrus, který lze snadno vyprat v pračce a znovu použít. Bavlna je na to skvělá látka a dá se prát v pračce.

Pokud oslavujete něco speciálního, například svatbu nebo narozeniny, nebo podáváte večeři s oslavou, vytvořte si svůj vlastní přizpůsoben ubrus s vašimi fotografiemi dle vlastního výběru. Bude to velké překvapení pro všechny, stejně jako téma konverzace.

Krok 2: Krásné, lesknoucí se sklenice

Slavnostní stůl by nebyl slavnostní bez krásných sklenic. Udržujte své sklenice pěkné a lesklé tak, že jejich oplachujete co nejvíce ručně, protože to pomůže zabránit tvorbě vodního kamene a korozi skla. Nikdo nemá rád matný pohár! Pokud oslavujete speciální příležitost, můžete si nechat vyrobit speciální sklenice s textem dle vašeho výběru, jako jsou jména a / nebo datum. Pokud oslavujete výročí, dejte si do krásných sklenic na šampaňské vygravírovat jména nebo iniciály šťastného páru. Také nabízíme sklenice na vodu,, sklenice na víno,, sklenice na pivo,, sklenice na čaj a mnoho dalších!

Gravírované skleničky na šampaňské

Gravírované skleničky na šampaňské

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

Přizpůsobené sklenice na pivo

Přizpůsobené sklenice na pivo

Sklenice na čaj

Sklenice na čaj

Krok 3: Chique karafa

Pro krásné zdobený stůl je nezbytností krásná karafa. Naplňte ji vínem, vodou nebo džusem. Obzvláště při pití vína ocení vaši hosté, když si mohou bokem nalít sklenici vody. Na dochucení přidejte několik listů máty a měsíček citronu nebo čerstvé ovoce. Karafu lze doplňovat po celý večer.

Napravo můžete vidět krásnou skleněnou karafu, do které může být vygravírovaný text dle vašeho výběru a jednu z našich krásných provedení, k vytvoření skutečného poutače očí na vašem stole. Přidejte gravírované skleničky na vodu pro dokonalé dotvoření.

Krok 4: Krásné dřevěné servírovací podnosy

Pokud podáváte čerstvý francouzský chléb, chutné dipy nebo sýrovou mísu, použijte naše krásné dřevěné servírovací podnosy. Můžete si vybrat z kulatých, podlouhlých nebo čtvercových dřevěných podnosů, do kterých může být vygravírovaný text dle vašeho výběru a jednoho z našich krásných vzorů.

Tyto gravírované dřevěné servírovací podnosy jsou také úžasné dárky!

Krok 5: Luxusní bavlněné ubrousky

Žádný slavnostní stůl není úplný bez krásných ubrousků. Můžete jít na zábavné papírové ubrousky nebo na opakovaně použitelné bavlněné ubrousky, které lze prát v pračce. Složte ubrousky nebo přidejte ozdobný kroužek na ubrousky a po jednom položte na každý talíř, čímž dotvoříte své slavnostní prostírání!

Na obrázku je bavlněný ubrousek, který lze přizpůsobit pomocí fotografie, textu nebo vzoru dle vašeho výběru a vytvořit tak pro hosty skutečně jedinečné ubrousky. Lze je prát v pračce na 40 ° C, takže se nemusíte obávat žádného zašpinění.

Ryté karafy

Ryté karafy

Osobní vodní sklo

Osobní vodní sklo

Zakázkový dřevěný servírovací talíř

Zakázkový dřevěný servírovací talíř

Přizpůsobené ubrousky

Přizpůsobené ubrousky

Krok 6: Gravírovaný chladič na víno

Pro mnohé z nás patří k jídlu krásná láhev vína. Udržujte své víno pěkné a chladné v našem krásném nerezovém chladiči na víno. Je to praktické a dodává výzdobě vašeho stolu nádech luxusu. Chladič na víno je možné přizpůsobit textem dle vašeho výběru, aby byl jedinečný.

Krok 7: Přidejte jemné světlo svíček

Váš stůl už vypadá docela dobře s krásným ubrusem, ubrousky, sklenicemi a chladičem na víno. Nyní je čas přidat nějaké krásné jemné světlo svíček! Svíčky vytvářejí hřejivou, útulnou atmosféru. Ujistěte se, že máte věci v bezpečí a že nejsou příliš blízko něčeho jiného na vašem stole.

Krok 8: Slavnostní dekorace

Poslední krok je pro ty, kterým zůstal nějaký prostor! Doplňte své prostírání malými ozdobami, jako jsou borové šišky na podzim, krásné květiny na jaře nebo vánočními ozdobami na vánoční večeři, například touto roztomilou sněhovou koulí kterou lze přizpůsobit fotografií dle vašeho výběru.

Extra tip: Pro děti něco speciální

Pokud máte malé děti, překvapte jejich vlastním slavnostním talířem s jejich jménem nebo fotografií. Tyto zábavné plastové dětské talíře vytvoříte během chvilky a dají se znovu a znovu použít.

Unikátní chladič lahví

Unikátní chladič lahví

Přizpůsobený skleněný svícen

Přizpůsobený skleněný svícen

Personalizované talíře

Personalizované talíře

Blog

Blog