Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Všichni milujeme trochu slunce! Léto je všeobecně milováno, a proto nabízíme ty nejlepší letní dárky: jedinečné doplňky, díky nimž bude vaše léto ještě zábavnější!

183 Nalezené dárky

Viděli jste 48 z 183 dárků

Letní dárky a plážové doplňky

Léto je tady! Nyní je čas odpočívat a užívat si dny plné slunce na pláži nebo u bazénu. V YourSurprise vám chceme pomoci udělat vaše léto ještě jedinečnějším pomocí personalizovaných doplňků a dárků. Vybrali jsme pro vás naše oblíbené letní dárky.

Ideální dárek na léto?

Znáte někoho, kdo letos v létě slaví narozeniny, nebo si jen chcete koupit perfektní doplněk a hledáte skvělé dárky na teplé období? V létě jsou dobré studené nápoje nutností, abyste zůstali hydratovaní. Vytvořte si personalizovanou láhev online. Pořádate pěknou večeři? Ozvláštněte ji pomocí rytých sklenic na víno a personalizovaného chladniče, aby vaše oblíbené víno zůstalo chladné.

Personalizované cestovní doplňky

Cestujte toto léto stylově! Ať už se rozhodnete cestovat městskou hromadnou dopravou, vlastním autem nebo letadlem, máme pro vás některé cestovní doplňky, které musíte mít:

  • Kufr na míru: vytvořte si příruční kufr nebo kufr XXL se svým designem.

  • Kožený štítek na kufr: Nikdy neztraťte svůj kufr a dodejte mu štipku elegance pomocí koženého štítku s vyrytými kontaktními údaji.

  • Sluneční clony do auta: Chraňte cestující v horkých dnech pomocí personalizovaných slunečních clon do auta.

Personalizované plážové doplňky

Rádi trávíte léto na pláži, u moře nebo u jezera? Pak si přizpůsobte své vlastní příslušenství, které najdete pouze na YourSurprise. Také skvělý nápad jako dárek pro vaši přítelkyni, maminku nebo nejlepší kamarádku! Své oblíbené plážové doplňky si můžete rychle a snadno přizpůsobit online. Zde je několik nápadů:

  • Personalizovaná plážová osuška: Přidejte svůj vlastní design, fotografii nebo foto koláž a slibujeme vám, že nikdo nebude mít plážovou osušku jako vy! Naše plážová osuška má rozměr 1x1,8 metru, který je ideální na opalování nebo na osušení po osvěžujícím koupání.
  • Personalizované žabky: Vytvořte si roztomilé žabky se svou oblíbenou fotografií!
  • Personalizovaný klobouk proti slunci: Je velmi důležité chránit se před UV paprsky slunce. Letos to můžete udělat s kloboukem proti slunci. K dispozici v různých stylech a barvách: jako personalizovaný bucket hat nebo s kšiltem.

    Personalizované grilovací příslušenství

    Jednou z nejoblíbenějších letních aktivit je samozřejmě společné grilování. Udělejte svou grilovací párty speciální s jednou z našich přizpůsobitelných grilovacích souprav s vyrytým textem dle vašeho výběru. Proč nepřekvapit hostitele skvělou BBQ zástěrou? Naše individuálně navržené grilovací zástěry jsou k dispozici v různých verzích: Vyrobené z látky s vytištěnou fotografií nebo jménem nebo z (recyklované) kůže s vyrytým jménem.