Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Valentýn je dnem zamilovaných. Překvapujte se navzájem suvenýry, vychutnávejte si romantické jídlo a objímejte se. Ne každý však může přežít Valentýna se svým partnerem, možná kvůli práci, studiu nebo životu v zahraničí či vzdálenosti. Být oddělenými není nikdy snadné, a proto je skvělým nápadem překvapit svou milovanou osobu nečekaným dárkem na Valentýna. Uvedli jsme 6 našich tipů na vytvoření zvláštních vzpomínek, i když nemůžete být spolu.

Váš dárek na Valentýna můžeme dodat téměř kamkoli na světě, ať už se vaše milovaná osoba nachází v Severní Americe, Jižní Americe, Asii nebo ve východní nebo západní Evropě.

Tip č. 1: Znovu spolu prožijte své oblíbené chvíle

Není nic lepšího jako společné vytváření vzpomínek, ať už jste se spojili nedávno nebo jste spolu už léta. Ať tak nebo onak, budete mít (několik) fotografií svých společných dobrodružství, takže překvapte svého partnera personalizovaným fotoalbem a nechte ho doručit partnerovi přímo ke dveřím. Můžete si také objednat photo retro!

Tip č. 2: Uspořádejte rande při digitální večeři

Pokud se nemůžete setkat ve skutečném životě, další nejlepší věcí je digitálně setkání. Nastavte si Skype nebo FaceTime a dopřejte si čas na společnou večeři. Mohli byste souhlasit s tím, že uvaříte stejné jídlo, abyste měli iluzi toho, že jste za stejným stolem. Pokud chcete překvapit svou oblíbenou osobu dokonalým dárkem pro tuto příležitost, vyberte láhev skvělého vína s fotografií vás dvou nebo si dejte na nádherné vínové poháry vygravírovat vaše jména.

Tip č. 3: Pošlete oblíbené osobě objetí

Pokud tam nemůžete být osobně, abyste ji objali, dejte jí přizpůsobit krásnou měkkou plyšovou hračku. Přidejte fotografii dle svého výběru a milou zprávu na lístku. Vyberte 96cm mega medvěda nebo 135 cm obrovského medvěda.

Tip č. 4: Řekněte to čokoládou

S čokoládou nemůžete nic pokazit, zvláště pokud čokoláda obsahuje milé poselství, ve kterém dáváte partnerovi najevo, jak moc ho milujete! Pošlete mu chutnou dárkovou krabičku Milka ve tvaru srdce nebo vytvořte personalizovaný čokoládový telegram.Tyto dárky se vejdou do poštovní schránky, díky čemuž jsou ideální k odeslání přímo na adresu vašeho partnera.

Tip č. 5: Pošlete oblíbené osobě jedinečné romantické písemné blahopřání

Pokud chcete svému partnerovi sdělit, jak mnoho pro vás znamená, ale chtěli byste to udělat romantičtější jak poslat jednoduchý text, vytvořte si personalizovanou dřevěnou pohlednici nebo klasickou pohlednici s pěknou fotografií a zprávou o vaší lásce.

Tip č. 6: Dejte oblíbené osobě trvalou památku

Někdy chcete svému partnerovi dát něco, co si dokáže dlouho a dlouho uchovat. Co tak krásný gravírovaný přívěsek s vašimi iniciálami, fotografií nebo jménem? Nabízíme také krásné gravírované náramky, které bude váš partner milovat.

Tipy na udržení vztahu na dálku

Být ve vztahu na dálku není vždy snadné a může být velmi lákavé zaměřit se na to, co vám chybí, například na společnou večeři, objetí, sdílení postele a na to, aby se vás někdo zeptal, jaký jste měli den, kdy přijdete domů . Zaměření na negativa však věci jen ztíží a skutečné chybění někoho vám ukáže, jak moc ho máte rádi. Dále uvádíme několik tipů, které vám pomohou snadněji se vyrovnat s tím, že nejste spolu.

Předstírejte, dokud to nezvládnete: Pokud byste si po příchodu z práce normálně dali sklenici vína a promluvili se o svém dni, pokračujte v tom nadále! Nastavte si video hovor přes Skype, FaceTime nebo Whatsapp a udržujte rutinu, abyste mohli zůstat ve spojení. Mějte naději: Měli jste špatný den? Necítíte se dobře? Cítíte se trochu osamělí? Podělte se o své pocity s partnerem, ale nerozčilujte se, že tu pro vás nemůže být fyzicky. Jednoduše mu dejte vědět, pokud máte potíže, aby mohl nabídnout útěchu slovy. Dělejte věci spolu: Stále se můžete setkat, abyste si zahráli hru, i když je to jen digitálně. Totéž platí pro sledování filmu nebo čtení knihy. Stačí vytvořit video hovor a věnovat se svým věcem. Krása, že hovor probíhá, a to i na pozadí, je v tom, že umožňuje vést přirozený rozhovor, tak jak věci plynou. Nezapomeňte na Valentýna: Když jste od sebe odděleni, všechny tyto okamžiky jsou o to důležitější. Ukažte svému partnerovi, že je milován a chybějící v činech, jakož i slovech. Dejte doručit dárek nebo list k jeho dveřím. Hlavní věc je ukázat mu, že na něj myslíte.

Naše krásné dárky

Překvapte svého Valentýna jedním z těchto krásných dárků:

M&M's dárková krabička

M&M's dárková krabička

Čokoládové srdce

Čokoládové srdce

Kytice Chupa Chups

Kytice Chupa Chups

Toblerone Valentýnská čokoláda

Toblerone Valentýnská čokoláda

Naše oblíbené dárky do listové schránky

Pokud si nejste jisti, zda bude váš partner doma, pošlete mu dárek do listové schránky:

Milka čokoládové srdce

Milka čokoládové srdce

Přizpůsobená dřevěná karta

Přizpůsobená dřevěná karta

Kožená klíčenka - srdce

Kožená klíčenka - srdce

Puzzle ve tvaru srdce

Puzzle ve tvaru srdce

Náhrdelník se štítkem

Náhrdelník se štítkem

Náramek - drahokamy

Náramek - drahokamy

Tanga

Tanga

Boxeři

Boxeři

Velké dárky

Pokud chceš překvapit s něčím velkým, prohlédni si tyto dárky

Mega Milka

Mega Milka

Mega Bear

Mega Bear

Moët et Chandon - 1500ml

Moët et Chandon - 1500ml

XXL Toblerone

XXL Toblerone

XXL Twix

XXL Twix

Celebrations smes

Celebrations smes

Obří medvídek

Obří medvídek

Blog

Blog