Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Začátek školního roku se pomalu blíží. Těšíš se na září? Nebo Tě začátek školního roku spíše děsí? My všichni milujeme letní prázdniny, a proto víme, proč by mnozí studenti chtěli, aby trvaly navždy. Chceme Ti pomoci pozitivně se naladit a připravit se na nový školní rok. Díky těmto školním potřebám bude vyučování o něco zábavnější a také můžeš využít své oblíbené letní fotky!

Zápisník s Tvou oblíbenou fotkou

Možná byste si mysleli, že mnoho lidí si v dnešní době dělá poznámky digitálně. Není však nad tradiční zápisníky! Pokud i právě Tobě nemůže chybět vlastní zápisník, budeme rádi, pokud si ho přizpůsobíš! Přidej svou oblíbenou fotku například z dovolené nebo letního tábora, v našem online editoru si vyber jeden z našich návrhů a tím si vytvoř svůj vlastní jedinečný zápisník.

Vyber si z našich zábavných vzorů, jako je růžový obal s plameňáky, modrý obal se dvěma kočkami, zelený obal s panterem nebo různé květinové vzory.

Notebook s názvem

Notebook s názvem

Školní diář 2023/2024

Školní diář 2023/2024

Personalizovaný batoh z PU kůže

Personalizovaný batoh z PU kůže

Batoh

Batoh

Originální školní batoh

Hledáš nový jedinečný batoh? Vytvoř si svůj vlastní! Na batoh si můžeš nechat vytisknout design, jaký se Ti nejvíce líbí. Tak co, použiješ fotku, na které si ty sám nebo s kamarády? Nebo rodinnou fotku? Nebo si vybereš jeden z našich návrhů a přidáš si své jméno? V našem online editoru si můžeš zvolit jeden z našich různých vzorů a šablon. Jedna fotka nestačí? V tom případě můžeš dokonce vytvořit koláž. Pokud se rozhodneš, že chceš změnit design batohu, stačí si objednat novou personalizovanou část batohu, která je vyměnitelná.

Obal na notebook se jménem

Pokud chceš chránit svůj notebook či už doma, během cesty do školy nebo přímo ve škole, pouzdro na notebook se o to postará! Můžeš si vybrat z našich skvělých vzorů nebo si vytvořit vlastní kreativní vzor. Obal na notebook je k dispozici v různých velikostech:

  • Malý: 34 x 36 cm, vhodný na notebooky s rozměry do 30 x 23 cm
  • Střední: 36,5 x 28 cm, vhodný na notebooky s rozměry až 33,5 x 26 cm
  • Velký: 40 x 30 cm, vhodný na notebooky s rozměry až 38 x 28 cm

Tvůj vlastní obal na poznámky

Pokud zápisník nestačí a často si píšeš poznámky na A4kovy papír, zvol si náš obal na dokumenty, do kterého si budeš zakládat všechny Tvoje poznámky! Tento obal Ti pomůže mít všechny poznámky na jednom místě a zorganizované. Součástí tohoto obalu je i poznámkový blok, čili po objednání Ti stačí pouze pero a hotovo!

Personalizované sáček do školy na přezůvky nebo úbor

U nás si můžeš vytvořit kapsa na úbor, které nebude jen praktické, ale i zábavné! V našem editoru nabízíme množství různých zajímavých vzorů, na které lze přidat fotku a / nebo text dle vlastního výběru. Každý si najde to své! Například vzor s netopýrem, dinosaurem, hvězdami nebo jednorožcem ... Co tak s duhou, liškou, pandou, velrybou nebo srdíčkem?

Po zvolení jakéhokoliv vzoru je možné přidat text dle vlastního výběru. Raději by si měl kapsa s fotkou? Bez problémů. Máme designy, ke kterým můžeš jednoduše přidat jméno a fotku. Například si přidej dovolenkovou fotku, která Tě vždy naladí na tu správnou vlnu!

Vše, co potřebuješ na svačinu a oběd

Hurá! Máme všechno, co potřebuješ ve škole na svačinu nebo oběd: Svačinové boxy, láhve na vodu, .... Každý jeden může být personalizovaný našimi vzory, fotkami, a / nebo textem. Už žádné nejasnosti ohledně toho, který jídlonosič nebo lahvička je koho. Tyto produkty rozveselí školní přestávky a obědy!

Laptop Sleeve

Laptop Sleeve

Tělocvičná taška Trixie

Tělocvičná taška Trixie

Láhev na pití

Láhev na pití

Blog

Blog