Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Ať už je důvod jakýkoli, jste rozvedeni. Pravděpodobně to není šťastné období vašeho života. Ale svět jde dál: brzy bude za rohem první Den matek po rozvodu. Jak to jako bývalí partneři společně zvládnete?

Vyrovnávání se s emocemi na Den matek po rozvodu

Možná ve vás Den matek vyvolává emoce. V minulých letech jste možná vy a vaše rodina měli pro tento den určité tradice a nyní je vše zpochybněno. Každá situace je jiná, a právě proto je to tak složité. Ale ať se to zdá jakkoli složité, společně to můžete vyřešit. Následující tipy vám pomohou na vaší cestě.

Promluvte si společně o oslavě Dne matek

I když to pro vás může být obtížné, pokuste se s bývalým partnerem promluvit o tom, jak tento den uskutečnit. Pro děti je to také Den matek a je důležité, aby měly možnost svou matku překvapit. Je to skutečně víkend, kdy jsou děti s otcem? Pak možná tentokrát stráví s matkou víkend nebo den navíc. Nebo si to můžete vyměnit už teď v předstihu s víkendem, na který připadá Den otců. Uspořádejte rozhovor. A přitom mějte vždy na paměti nejlepší zájmy svých dětí a pravděpodobně se dohodnete.

Pomozte naplánovat překvapení

Pokud jsou děti příliš malé na to, aby matce koupily dárek samy, zkuste jim jako bývalý partner pomoci s výběrem dárku Dárek ke Dni matek Nebo plánování překvapení. V závislosti na tom, jaká je vazba mezi bývalými partnery, může manžel hrát roli v samotný den. Například při přípravě snídaně do postele. To lze ale samozřejmě udělat pouze v případě, že jste se o tom předem dobře domluvili a nenastražili na druhého (nepříjemné) překvapení.

Volání na linku důvěry

Může se stát, že vztah byl natolik narušen, nebo existuje jiný důvod, proč otec již nehraje v životě dětí žádnou roli. V takovém případě, abyste dětem ještě dali šanci připravit jim překvapení, požádejte někoho jiného blízkého, aby jim pomohl. Zjistí, že vaše sestra, kamarádka nebo maminka se při zapojení budou skvěle bavit.

Buďte k sobě laskaví

Nedaří se vám vyrazit společně a na Den matek jste proti své vůli sami? Pak o sebe nezapomeňte dobře pečovat a věnujte si v tento výjimečný den trochu lásky a pozornosti navíc. Naplánujte si činnost, která vám udělá radost. Sejděte se s kamarádkami, zajděte do sauny nebo povečeřte v krásné luxusní restauraci, kam stejně nemůžete vzít děti. Nebo se rozvalte na pohovce s šálkem čaje a ponořte se do knihy pozadí Dne matek. Ať už děláte cokoli, hlavně ať je to příjemný čas pro mě. Samozřejmě by v tento den neměl chybět ani dárek pro vás.

Kromě tohoto blogu se objevilo také několik často kladených otázek týkajících se Dne matek po rozvodu, na které bychom vám rádi odpověděli.

Mám pozvat svého bývalého partnera na Den matek, když je otcem mých dětí?

Ne, pokud nechcete, nejste povinni pozvat svého bývalého partnera na Den matek. Důležité je, abyste se cítili dobře a užili si tento den se svými dětmi.

Mám koupit bývalému partnerovi dárky ke Dni matek?

Nákup dárků pro bývalého partnera ke Dni matek není povinností, ale může být gestem dobré vůle a úcty. Záleží však na tom, jaký máte s bývalým partnerem vztah a jak se rozhodnete tento den oslavit.

Kroužek na klíče z kůže

Kroužek na klíče z kůže

Náhrdelník srdce - velký

Náhrdelník srdce - velký

Čokoládové srdce

Čokoládové srdce

Blog

Blog