Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Co dělat na Den otců v roce 2023? Všechny aktivity a výlety v řadě!

Už je tu zase Den otců. Kromě toho, že dáváme pěkný dárek ke Dni otců je to také velmi zábavný nápad, jak strávit zábavný den se svým otcem, dědečkem, bonusovým otcem, nevlastním otcem nebo jiným otcem. Zde je 15 tipů na ty nejzábavnější aktivity a výlety ke Dni otců!

1. Uspořádejte grilovací odpoledne

Vychutnejte si společné grilování na zahradě nebo v parku. Nezapomeňte si objednat personalizovanou sadu grilovacího náčiní se jménem svého otce, která bude mít mimořádný význam. Hledáte další kulinářské dárky? Pak se podívejte na všechny naše tipy na kulinářský Den otců.

2. Projížďka na kole

Naplánujte si pěknou projížďku na kole přírodou a cestou se zastavte na piknik. Dejte tátovi láhev na vodu s vaší nejlepší fotografií Aby byl váš den ještě zábavnější.

3. Uspořádejte doma ochutnávku piva

Kupte tátova oblíbená piva a uspořádejte pro něj doma ochutnávku. Objednejte si personalizovanou sklenici na pivo, ve které se budou piva ochutnávat. Personalizovaná sklenice je také super zábavnou památkou.

4. Proměňte obývací pokoj v kino

Nejdříve proměňte obývací pokoj v kino - zaslepte okna, rozložte pohodlné polštáře a připravte popcorn. Pak se společně uvelebte na pohovce a dopřejte si útulný filmový večer s oblíbenými filmy vašeho otce. Večer doplňte občerstvením na míru speciálně pro vašeho tátu.

5. Jděte na jeden den na ryby

Vyberte si pěkný rybářský revír a vydejte se s tátou na celodenní rybolov. Užijte si klid a pohodu a buďte spolu venku. Jako dárek můžete koupit zásobník na chléb s názvem Pořadí, v jakém si přinesete oběd.

Grilovací souprava v koženém pouzdře

Grilovací souprava v koženém pouzdře

Pivní sklo den otců

Pivní sklo den otců

Dárková krabička - Oříšky

Dárková krabička - Oříšky

Dárek ke dni otců

Dárek ke dni otců

6. Společné pečení nebo vaření

Vyberte recept, který má váš otec rád, a ujistěte se, že máte doma všechny ingredience. Pak se můžete společně odebrat do kuchyně a uvařit nebo upéct hvězdy z nebe. Abyste ochránili otce i sebe před špinavým oblečením, objednejte si dvě osobní zástěry.

7. Hraní minigolfu

Vyzvěte svého otce na hru minigolfu. Nejlepší samozřejmě je, když na konci vyjdete jako vítěz, ale možná ho v tento výjimečný den necháte pro jednou vyhrát. Nechte si předem vyrobit trofej pro vítěze.

8. V přírodě

Vyberte si pěknou procházku a vydejte se společně do přírody. Cestou si udělejte čas na dobrý rozhovor. Na lavičce během přestávky překvapte otce šálkem horké kávy z kávovaru termoska s vaší nejlepší fotografií společně.

9. Sledování sportovního utkání

Kupte lístky na tátův oblíbený sport a společně fanděte jeho týmu nebo sportovci. Nechte si předem ušít tričko pro sebe a svého tátu, abyste mohli sledovat sportovní utkání ve velkém stylu.

10. Návštěva muzea

Vezměte svého otce do muzea, které mu vyhovuje. Téměř na každé téma najdete muzeum. Poté nechte skládačka vaši nejroztomilejší společnou fotografii v muzeu jako krásnou vzpomínku pro tvého otce.

Přizpůsobená zástěra

Přizpůsobená zástěra

Hrnek Den otců

Hrnek Den otců

Den otců tričko

Den otců tričko

Puzzle

Puzzle

11. Motokáry nebo závody na dráze

Rychlí tátové vás vezmou na motokárovou dráhu nebo na závodiště, kde se pořádně vyřádíte. Poté se zotavíte z G-sil douškem vody z láhve, kterou jste nechali vyrobit speciálně pro něj.

12. Výlet lodí

Překvapte svého otce výletem na lodi. Pronajměte si šalupu, na které můžete sami proplout centrem města, nebo se k němu připojte na velké plachetnici s kapitánem na moři. Možností je tolik! Udělejte si výroba slunečních klobouků pro svého otce, aby se na palubě nespálil.

13. Vyřešte společně únikovou místnost

Má váš otec rád výzvy? Pak se společně pusťte do útěku z únikové místnosti. Předtím mu dejte ponožky se "speciálními schopnostmi", které jste navrhli speciálně pro něj, aby se do zkoušky pustil s větší jistotou.

14. Společná účast na semináři

Miluje váš otec tajně fotografování, zahradničení nebo malování, ale nikdy se k tomu nedostane? Přihlaste svého otce i sebe na workshop! Společně tak strávíte čas činností, která udělá vašemu otci radost, a věřte, že i vám samotným. Nechte si předem vyrobit certifikát, který můžete po workshopu předat svému otci.

15. Uspořádejte herní večer

Uspořádejte večer, kde si zahrajete všechny oblíbené hry svého otce. Zábavné je, když se k tomu přidá i zbytek rodiny, takže se z toho stane opravdová bitva. Jako dárek mu dejte jeho vlastní stolní hra, aby měl na tento Den otců hezkou vzpomínku.

Díky všem těmto tipům určitě najdete ideální dovolenou na Den otců pro vás i vašeho otce. Ale také chápeme, že tolik zábavných nápadů vám dá při výběru zabrat! Naštěstí Den otců přichází každý rok a samozřejmě můžete s tátou podnikat zábavné věci i mimo tento výjimečný den.

Ponožky

Ponožky

Dřevěné Den otců karta

Dřevěné Den otců karta

První Den Otců

První Den Otců

Blog

Blog