Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Někteří lidé říkají "miluji tě" každý den, jiní s obtížemi projevují své city. Proč? No, někdy je pro lidi těžké připustit si, že jsou zranitelní nebo jsou ve vztahu již delší dobu a začali se navzájem brát jako samozřejmost. Pokud se chystáte říct "Miluji tě" zcela poprvé, možná vám to bude připadat trochu nervy ničící, proto jsme níže uvedli několik rad, které vám pomohou.

Speciální vyjádření "Miluji tě"

Možná jste spolu navždy a řekli jste to už miliónkrát nebo jste spolu tak dlouho, že to v dnešní době mluvíte jen zřídka. Myslíme si, že je to škoda, protože je obzvláště důležité zůstat ve spojení, když jste spolu už dlouho. Může být až příliš snadné začít se navzájem brát jako samozřejmost a zaseknout se v rutině, pokud již více nevyjadřujete, jací jste šťastní, že jste spolu. Stanovte proto jako prioritu vzájemné úsilí, nejen tím, že řeknete "Miluji tě", ale i činy. Uvařte svému partnerovi chutné jídlo, objednejte si romantický víkend nebo si udělejte příjemný piknik v parku; ať děláte cokoliv, věnujte si čas navzájem!

Vyjádření "Miluji tě" zcela poprvé

Co dělat, pokud máte v úmyslu říci někomu, že ho milujete, vůbec poprvé? Při tom je pravděpodobné, že druhá osoba nebude reagovat tak, jak byste chtěli. Znamená to, že byste to neměli říct? To si nemyslíme, ne! Protože není jen krásné slyšet, že někomu na vás záleží, je také skvělé sdílet své pocity. A pokud ta druhá osoba není do vás zamilovaná, je mnohem lépe zjistit to dříve než později. Bude to bolet, ale alespoň víte, na čem jste. Doufáme však, že ta druhá osoba vás bude milovat stejně jako vy ji. Vaše slova ji mohou zaskočit, takže pokud je na chvíli ticho, netrapte se; dejte jí trochu času.

Kdy je ten správný čas říct "Miluji tě"

Velmi častou otázkou je, kdy je ten správný čas projevit svou lásku. Bohužel to není univerzální odpověď na všechny typy otázek a liší se pro každou osobu a (potenciální) pár. Ne každý je připraven za 3 měsíce nebo 6 měsíců. Možná vy a váš partner budete vědět, že se navzájem milujete během několika týdnů nebo dokonce dnů. Máme několik tipů, které vám pomohou určit správný okamžik, zvláště pokud nejste spolu velmi dlouho:

  1. Milujete společné trávení času
  2. Rádi trávíte společný čas v reálném životě i digitální
  3. Druhá osoba je tu pro vás, když ji potřebujete
  4. Druhá osoba věnuje pozornost vašim potřebám
  5. Když jste spolu, můžete si navzájem vidět radost v očích
  6. Strávili jste spolu nějaký delší čas a oba se na to díváte zpětně s láskou
  7. Máte pocit, že ta druhá osoba to s vámi myslí stejně vážně jako vy s ní

Vytvoření správné atmosféry

Pokud plánujete poprvé říct "Miluji tě" nebo chcete osobě, se kterou jste v dlouholetém partnerství, připomenout, že ji stále milujte, vyberte na to správnou atmosféru.Vezmite ji na romantické jídlo nebo ještě lépe; uvařte její chutnou večeři. Vezměte ji na romantickou procházku nebo na piknik do parku. Ať už se rozhodnete pro cokoliv, ujistěte se, že existuje místo, kde si můžete navzájem věnovat pozornost, abyste věděli, že vás váš partner bude slyšet, když mu řeknete, co cítíte.

Alternativy pro "Miluji tě":

Pokud jste do nějaké osoby zbláznění, ale nejste zcela připraveni říct, že ji milujete, vyzkoušejte tyto zábavné alternativní možnosti:

- Vážně se mi líbíš
- Rád s tebou trávím čas
- Jsem velmi šťastný, že jsem s tebou
- Jsem do tebe zblázněný (ná)
- Myslím, že si moje nejmilejší osoba
- Myslím, že si nejlepší
- Jsem velmi rád, že tě znám
- Si můj oblíbený / oblíbená
- Jsem s tebou rád
- Jsem za tebe vděčný / vděčná
- Velmi mi na tobě záleží

Vyjádření "Miluji tě" originálním způsobem

Pokud jste připraveni říct "Miluji tě" poprvé nebo pokud chcete ozvláštnit to, co opakujete mnohokrát, viz níže naše originální nápady. A nebojte se; Pokud ještě nejste připraveni říct mu (jí), že ho (ji) milujete, přidejte svou vlastní zprávu. Jak říct miluji Tě: Každý z těchto způsobů lze použít i na vyjádření pamatovali zadávat pocitů!

Přizpůsobená skládačka - velka

Přizpůsobená skládačka - velka

Kouzelný hrnek s fotografií

Kouzelný hrnek s fotografií

Dřevěné pohlednice

Dřevěné pohlednice

Čokolády

Čokolády

Tip č. 1: Romantické puzzle

Jedním z nejoriginálnějších a nejzábavnějších způsobů, jak říct "Miluji tě", je říci to prostřednictvím puzzle. Můžete to udělat pěkně a snadno pomocí 120-dílného puzzle nebo ho (ji) vyzvat pomocí 1000-dílného puzzle. Nahrajte svou oblíbenou fotografii a přidejte osobní zprávu. Nechte svou milovanou osobu složit puzzle bez ukázky konečného výsledku, takže výsledek bude překvapením. Můžete puzzle dokonce dokončit spolu, což je skvělý způsob, jak spolu kvalitně strávit více času.

Tip č. 2: Si mým oblíbeným člověkem

Skvělým dárkem pro ni je zábavný přizpůsoben hrnek s vaší oblíbenou fotografií a textem "Miluji tě". Můžete si vybrat obyčejný, růžový nebo červený hrnek. Pokud hledáte něco ještě podivnější, vyberte si náš hrnek s rukojetí ve tvaru srdce alebo pridajte svoju fotografiu a správu na magický hrnek ,které se zviditelní, když se hrnek naplní jejím oblíbeným horkým nápojem.Tip č. 3: Láska prochází žaludkem

Kdo by neměl rád čokoládu? Jsme si jisti, že kohokoliv by zpráva o sladké čokoládě příjemně překvapila! Vytvořte čokoládový telegram, ze kterého každé písmeno bude samostatná čokoláda. K dispozici jsou různé možnosti celkové délky, takže můžete použít krátkou zprávu "Miluji tě" nebo na delší zprávu. Můžete je dokonce i promíchat, aby vaše oblíbená osoba mohla vyluštit vaši zprávu a být mimořádně překvapená. Dalším originálním nápadem je přizpůsobena čokoládová karta s vaší fotografií a textem dle vašeho výběru nebo přizpůsobena dárková krabička čokolády Milka s tématem lásky s 20 pralinkami ve tvaru srdce. Na krabičku můžete přidat svou oblíbenou fotografii spolu s jedním z našich designů s tématem lásky.

Tip č. 4: Odeslat dřevěné blahopřání

Můžete poslat klasické papírové blahopřání, ale nabízíme také skvělou dřevěnou verzi, na kterou můžeme vytisknout vaši fotografii dle vašeho výběru. Máme k dispozici mnoho roztomilých vzorů se srdíčky a například "Miluji tě". Můžete samozřejmě také přidat osobní zprávu. Součástí dřevěného písemného blahopřání je dřevěný stojan, aby ho váš partner mohl vystavit, pokud bude chtít.

Sušená květina

Sušená květina

Mega Bear

Mega Bear

Moët et Chandon - 375ml

Moët et Chandon - 375ml

Klíčenka srdce - 2 díly

Klíčenka srdce - 2 díly

Tip č.5: Roztomilý, malý dárek

Pokud hledáte malý a roztomilý dárek, kterým byste mu (jí) řekli, že jste do něj (ní) zbláznění, dejte si vygravírovat do přívěsku na klíče oblíbenou fotografii nebo si přizpůsobte sadu vánočních ozdob. Toto jsou krásné dárky, které můžete dát, pokud jste nový pár a chcete oslavit malý milník ve vašem vztahu.Tip č. 6: Dárek velký jako vaše láska

Pokud ho (ji) velmi, velmi milujete, věnujte mu (jí) velkého plyšového medvídka! Vyberte mega medvěda nebo gigantického medvěda. Každý z nich má na sobě tričko, které si můžete přizpůsobit svou fotkou. Máme i mnoho menších plyšových hraček s libovolnou personalizací.

Tip č. 7 Oslavte šampaňským

Pokud jste si naplánovali společný romantický večer nebo chutný piknik v parku, přidejte tento krásný dárek k dosažení dokonalosti. Svou zprávu si můžete nechat vygravírovat do víka dřevěné krabice nebo si můžete nechat vygravírovat sadu skleniček na šampaňské. Řekněte mu (jí), že ho (ji) milujete, a pak si připijte na svou lásku

Blog - Valentine’s Day at a distance

Blog - Valentine’s Day at a distance

Prekvapeni na valentina

Prekvapeni na valentina

Blog -  Nejlepší dárky pro přítele

Blog - Nejlepší dárky pro přítele

Blog

Blog