Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Peters a kmotři, také známí jako kmotři, jsou vybíráni před narozením. Ti jsou pak vedle rodičů nejdůležitějšími osobami ve výchově dítěte. Od té doby jsou kmotři přítomni na každém kroku – od přijímání po narozeniny, od dnů ven až po důležité okamžiky rad. Petrové a kmotry také často dávají dítěti dárky, ale koho si vybrat za kmotry? Jaká je role kmotra a kmotry? A jakým způsobem žádáte kmotra a kmotru?

Tradice kmotrů

Když se dítě narodilo a bylo pokřtěno v kostele, byli také jmenováni kmotr a kmotra. Byli pak svědky křtu, který je podobný svědkům při sňatku. Často kmotr a kmotra pocházeli z rodiny a kmotři měli za úkol nezávazně asistovat při výchově pokřtěného dítěte, ale byli také jmenováni pro případ, že by se rodičům pokřtěného někdy něco stalo. Ti by pak převzali výchovu dítěte.

Jaká je role kmotra a kmotry?

V dnešní době jsou určení kmotři často také nejlepšími přáteli rodičů, tedy lidmi, kterým nejvíce důvěřují při výchově svého dítěte v nejhorším případě. Na kmotrovi a kmotře je ale hezké, že je jako rodiče můžete také snadno požádat o hlídání dětí nebo jiné zábavné výlety, jako je návštěva zoo. Později v životě se dítě může vždy obrátit na kmotra a kmotru s prosbou o radu, když je pro něj například obtížné navázat kontakt se svými rodiči. Pamatujte, že být dotázán je samo o sobě velkou ctí, takže je dobrý nápad položit důležitou otázku zvláštním způsobem.

Jak ale požádat o kmotra a kmotru pro svého prcka?

Jakmile jste se rozhodli, koho chcete požádat jako kmotra a kmotru pro své malé batole, je čas přemýšlet, jak na to. Požádat kmotra a kmotru, aby se ujali této role, nemusí být těžké ani drahé, ale požádat kmotra a kmotru je velmi osobní záležitost. Byl by to velmi pěkný okamžik, kdybyste to mohli udělat s osobním dárkem, který z něj udělá celoživotní vzpomínku.

Zeptejte se kmotra s těmito dary

Peters... vždy tu pro vás budou. Požádat kmotra lze mnoha různými způsoby. Klíčenka s nápisem 'Petr z' nebo 'Kmotr' s připojeným jménem malého dítěte je způsob, jak si každý den s hrdostí připomenout jeho roli. Tento mega bar Côte d'Or je také ideálním dárkem, když požádáte přítele, aby se stal kmotrem, protože si můžete nechat produkt přizpůsobit jménem, fotkou a osobním vzkazem. Ale k zachycení skutečného aktu výběru kmotra na papír můžete dát i velmi speciální pero. Ve skutečnosti je toto pero velmi elegantní a lze jej přizpůsobit tak, aby na něj bylo například vyryto jméno malého dítěte. Poté je vždy příjemné oslavit nový titul a balení belgického piva je k tomu také ideální. Pokud byste chtěli pivní balení posunout o krok dále, je fajn k němu dát i pivní sklenici, jako je tento Duvel pivní balíček s rytým sklem. Tak může ležák hned načepovat kmotr!

Kroužek na klíče z kůže

Kroužek na klíče z kůže

Mega Cote d'Or čokoláda

Mega Cote d'Or čokoláda

Parker IM

Parker IM

Pivo sada

Pivo sada

Put your question to the meter with these gifts

Zcela záleží na tom, jak velký požadavek na budoucí kmotru chcete udělat. Může být malý, s roztomilým personalizovaným dudlíkem nebo dřevěným srdcem s dotazem "Budeš moje kmotra?" nebo dokonce roztomilejší jako "Meter Sofie" nebo "nejroztomilejší kmotřenec nejsladší kmotry". Ale ptát se na metr je také skvělá zábava s většími gesty, jako je srdce Milka nebo dokonce láhev vína, abyste se zotavili po dni hlídání. Někdy se kmotra cítí jako druhá maminka hned od narození. Proto je velmi zvláštní zachytit toto pouto ve speciálním šperku. K tomu se náramek matka/dcera velmi hodí. Kmotřička může náramek nosit hrdě, zatímco na malou slečnu čeká pěkný dárek, až bude dost stará na to, aby náramek nosila sama.

Dětský romper

Dětský romper

Milka čokoládové srdce

Milka čokoládové srdce

Víno - dárková sada

Víno - dárková sada

Blog

Blog