Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

První Vánoce s Vaším miminkem je velmi vzrušující událost. Je jasné, že rodiče si první společné Vánoce s rodinou chtějí užít a oslavit co nejvíce. Pokud tedy letos i Vy oslavujete Vaše první společné Vánoce, přečtěte si naše tipy uvedeny níže.

Transparentní personalizované vánoční ozdoby

Tyto průhledné ozdoby jsou v posledních letech velmi populární. Můžete si je přizpůsobit přidáním své oblíbené fotografie a zavěsit ji na vánoční stromeček. Náš online editor obsahuje různé zábavné vánoční vzory. Pokud byste chtěli překvapit prarodičů, darujte každému z nich vánoční kouli s fotkou milovaného vnoučete. Určitě to bude nejkrásnější vánoční ozdoba na jejich vánočním stromku! Průhledné ozdoby jsou k dispozici v sadách po 2, 4 a 6, se stejnou personalizací na každé ozdobě. Jeden na Váš stromeček a zbytek rozdat!

Fotka je umístěna na obou stranách vánoční koule. Průhledné ozdoby nejsou jen hezké, ale také odolné, protože jsou vyrobeny z plastu, takže nehrozí nebezpečí poškození!

Keramické vánoční ozdoby

Pokud dáváte přednost klasičtějšímu vzhledu, raději si zvolte naše krásné keramické ozdoby, které jsou pevné a stylové. Vymačkáme vytvořený design na hliníkovou desku odolnou proti poškrábání a připevníme ji k přední straně ozdoby. Stejně jako u průhledných ozdobách je možné vybrat si z různých zábavných vánočních vzorů a dokončit tak svou personalizaci. Každý design byl vyroben tak, aby se vešel fotku dítěte.

První dětský vánoční Romper

Pokud byste chtěli darovat první vánoční dětský Romper, jednoduše stačí přidat do jednoho z našich roztomilých vánočních vzorů v online editoru jméno dítěte.

Vánoční ozdoby - transparentní

Vánoční ozdoby - transparentní

Dětská čepice

Dětská čepice

Hliníkový foto panel

Hliníkový foto panel

Instagram koláž - fotografické panely

Instagram koláž - fotografické panely

Fotka miminka na foto panely

Určitě máte spoustu fotek vaší malé radosti, tak proč je nevyužít? Fotka miminka na foto panely může být dárek pro Tebe, nebo pro Tvou polovičku. Je možné si nechat fotografii vytisknout na hliníku, ale na plátně, dřevě nebo koláži fotografických panelů. Jsme si jisti, že čerstvá máma nebo táta si zamilují tuto novou dekoraci na Vánoce!

Koláž fotek na foto plátně

Pokud máte spoustu fotek nebo byste si chtěli nechat jednu fotografii vytisknout na několika panelech, naše Insta koláž je pro ta ideální. Nechte si své oblíbené fotografie vytisknout na ocelové panely s rozměry 15 x 15 cm nebo 20 x 20 cm. Je možné si vybrat mezi sadami 4, 6 nebo 9 panelů. Zvolené fotku (fotografie) vytlačíme na panely, perfektně a barevně. Panely mohou být snadno zavěšeny pomocí magnetických proužků.

Vánoční bryndáček

Tento rok na Vánoce může být větší nepořádek než obvykle! Díky tomuto rozkošný vánočnímu bryndáčky oblečení dítěte zůstane čisté. Pobradník si můžeš jednoduše personalizovat s fotkou a jménem dítěte. Chceš oznámit svým rodičům na Vánoce, že budou prarodiči? Udělej to zábavným způsobem vytištěním svého ultrazvuku na bryndák. Bryndák je vyroben z mimořádně měkké organické bavlny a je snadno omyvatelný!

Vánoční čepice - první Vánoce

Tato roztomilá vánoční čepice se jménem dítěte je super milým dárkem. Vyber si roztomilý vzor se sobem, vánoční koulí, vánočním stromkem nebo textem "ho ho ho".

Tato čepice je super doplňkem na vánoční focení, takže můžete okamžitě zachytit nezapomenutelné první Vánoce! Tato čepice je ze super měkké organické bavlny a jedna velikost je vhodná pro každé miminko!

Přizpůsobené skleněné vánoční ozdoby

Přizpůsobené skleněné vánoční ozdoby

První vánoční Vánoce

První vánoční Vánoce

Bryndáček

Bryndáček

Blog

Blog