Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Pokud se vaše nejlepší kamarádka nemůže nabažit sladkých dobrot nebo hledáte dokonalý dárek pro svého partnera či kamaráda, který má rád kakao, máme pro vás skvělou zprávu: máme pro vás 14 zábavných a chutných dárků, které jim udělají velkou radost! Možná se o ně podělí i s vámi.

Možná by bylo dobré přidat k těmto dárkům také zubní kartáček a pastu!

Smrt čokoládou na míru

Čtyři níže uvedené dárky rozhodně patří do kategorie "smrt čokoládou". Člověk by si skoro myslel, že po jejich snědení ho na chvíli přejde chuť na čokoládu, ale všichni víme, že se to nestane. Můžete si vybrat sadu 15 čokoládek, nebo dát obdarovanému opravdovou výzvu v podobě 60 lahodných čokoládek. Zábavné je, že nejen fantasticky chutnají, ale lze je také personalizovat fotografií dle vlastního výběru. Potisk je plně jedlý a je vytištěn na vrstvu bílé čokolády, aby co nejlépe vynikla vaše fotografie. Mňam, mňam, mňam... Čokoholik ve vašem životě bude nadšený!

Čokolády

Čokolády

Luxusní dárková krabička s čokoládou

Luxusní dárková krabička s čokoládou

Čokoládové srdce

Čokoládové srdce

Foto na čokoládu

Foto na čokoládu

Nejchutnější značková čokoláda

Pokud hledáte dárek pro někoho, kdo miluje čokoládu Milka, Tony's Chocolonely, Verkade nebo Toblerone, jste na správném místě. U nás na YourSurprise si můžete nechat tyto značkové čokoládové dárky personalizovat fotografií, textem a/nebo osobním vzkazem dle vlastního výběru. Docela super, ne? Můžete si vybrat chutné čokolády ve tvaru srdce.Čokolády Milka s náplní z lískových oříšků a nugátu nebo s lahodnýmMléčné čokolády Milka ve tvaru květiny. NašeTony's Chocolonely je k dispozici v mléčné nebo karamelovo-slaném provedení, obě varianty jsou naprosto vynikající. Všichni známe klasickou, nepřekonatelnou příchuť Toblerone a v neposlední řadě naši holandskou čokoládu Verkade s bohatou krémovou chutí v dárkové sadě obsahující tabulku mléčné a tabulku hořké čokolády.

Překvapte je osobním vzkazem a jejich jménem uvedeným na obalu.

KitKat Mini Mix Box

KitKat Mini Mix Box

Dárková krabička Oreo s personalizovanou kartou

Dárková krabička Oreo s personalizovanou kartou

M&M's dárková krabička

M&M's dárková krabička

Dárková krabička - Sladkosti

Dárková krabička - Sladkosti

Chci tuhle a tuhle a tuhle, a támhletu...

Pro ty, kteří mají chuť na sladké a těžko si vybírají, máme dárkovou krabičku se spoustou luxusních čokolád. K dispozici je sada 25, 36 a 49 čokolád, přičemž každá čokoláda má jinou náplň. Od ibiškovo-pomerančové až po tradiční pralinku, pravý čokoholik rád ochutná každou z nich. Tyto čokolády obsahují alkohol, což je třeba si uvědomit.

Tento dárek můžete doplnit o dokonalý osobní vzkaz, fotografii a/nebo jméno podle vlastního výběru, takže nebude pochyb o tom, pro koho je určen.

Lízátko, lízátko, ó lízátko!

Ačkoli nabízíme spoustu dárků pro milovníky kakaa, rozhodně jsme nezapomněli ani na ty, kteří mají jiný druh chuti na sladké. Naše věž na lízátka Chupa Chups obsahuje nejméně 200 lízátek s příchutí jahoda, třešeň, jablko, coca-cola, jahody a smetana a malinová vanilka. Květina na vrcholu věže může být personalizována fotografií, textem a/nebo obrázkem podle vašeho výběru, což z ní činí skutečně jedinečný dárek. Fantastický dárek, který vydrží věky a je ideální pro sdílení (pokud se k tomu dotyčný dokáže odhodlat!).

Celebrations smes

Celebrations smes

Chupa Chups

Chupa Chups

Blog

Blog