Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Společné vychutnání šálku kávy může lidi sblížit. Ranní káva na probuzení, odpolední káva po vyzvednutí dětí ze školy, po večeři káva nebo káva na cestách; tolik dokonalých kávových momentů! Mnoho milovníků kávy vám může říct vše o kávě, včetně toho, které značky jsou nejlepší, a rozdílů mezi různými značkami a příchutěmi. Pokud chcete překvapit milovníka kávy dokonalým dárkem, podívejte se níže na naše oblíbené!

Personalizovaný hrnek

Když si vychutnáte šálek kávy z vlastního personalizovaného hrnku, chutná ještě lépe! Díky fotce, jménu a/nebo textu dle vašeho výběru eliminuje potřebu bojovat o to, který hrnek komu patří, a umožňuje vám vychutnat si svůj šálek joe ještě rychleji.

Jednoduše přidejte jméno svého oblíbeného milovníka kávy a skvělou fotografii a vytvořte zábavný a přizpůsobený hrnek. Hrnky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní keramiky a lze je pro větší pohodlí mýt v myčce. Se spoustou skvělých designů, ze kterých si můžete vybrat, jsme si jisti, že můžete vytvořit nový oblíbený hrnek svého milovníka kávy. Koho překvapíte svým vlastním hrnkem na kávu?

Vytištěný hrnek XXL

Vytištěný hrnek XXL

Přizpůsobený hrnek - bílá

Přizpůsobený hrnek - bílá

Hrnek - srdce

Hrnek - srdce

Šálek kávy Espresso

Šálek kávy Espresso

Extra speciální personalizovaný kouzelný hrnek

Tento hrnek uchová váš design překvapením až do okamžiku, kdy si obdarovaný nalije kávu. Černá horní vrstva pomalu zmizí a odhalí vaši fotografii, jméno a/nebo text podle vašeho výběru! Když hrnek vychladne, vrátí se černá vrchní vrstva. Docela cool, že?!

Vše, co musíte udělat, je přidat svou fotografii a/nebo text k jednomu z našich speciálních návrhů, nebo být kreativní a nahrát svůj vlastní design. To vám na hrnek vytiskneme s velkou pečlivostí a přesností, obrazově dokonalé a v plné barvě.

Personalised engraved latte macchiato glass

Kávu si můžete vychutnat z jakékoli nádoby, ale je to morPersonalizované gravírované sklo na latte macchiatoe zábava, když máte vlastní speciální sklenici pro svou speciální kávu! Překvapte své blízké milující latte macchiato jejich vlastní personalizovanou sklenicí na latte macchiato s vyrytým jménem nebo textem dle vašeho výběru a jedním z našich skvělých designů. Jejich latte nikdy nechutnalo lépe

Jednoduše vyberte svůj oblíbený design v našem editoru a přidejte jméno nebo text podle svého výběru, abyste vytvořili svůj dárek. Poté použijeme vysoce kvalitní laserové gravírovací techniky k vyrytí vašeho designu do povrchu skla, zajistíme, že vydrží a myčka na sklo bude bezpečná. Sklenici lze použít i na čaj, horkou čokoládu nebo irskou kávu, pokud to obdarovaný preferuje.

Kouzelný hrnek s fotografií

Kouzelný hrnek s fotografií

Foto hrnek na kávu

Foto hrnek na kávu

Hrnek na cappuccino s podšálkem

Hrnek na cappuccino s podšálkem

Ryté sklo pro Latte Macchiato

Ryté sklo pro Latte Macchiato

Personalizovaný Toblerone pro perfektní přestávku na kávu

Každý má rád lahodnou pochoutku se svým šálkem, ať už je to sušenka, čokoláda nebo dort! Toblerone je dokonalá chuťová kombinace čokolády, medu a mandlového nugátu a bude skvěle fungovat jako příloha ke každé kávě, zvláště když je personalizovaná.

Náš personalizovaný Toblerone bar obsahuje klasický obal s vaším zcela osobním přístupem ve formě jména nebo textu, fotografie a osobní zprávy dle vašeho výběru, které můžete jednoduše přidat v našem online editoru.

Personalizované podtácky

Dokonalá přestávka na kávu se často skládá ze spousty smíchu a povídání, což může vést k náhodnému polití nebo zazvonění na vašem stole. Personalizovaná sada podložek to vyřeší a dodá vašemu stolu zábavný a stylový nádech! Nabízíme dřevěné podtácky čtvercové, šestiúhelníkové a ve tvaru srdce, dále hnědé a černé kožené podtácky.

Vytvoření vlastní jedinečné sady tácků je snadné! Jednoduše přidejte fotografii(y), jméno a/nebo text dle vašeho výběru v našem online editoru. Máme pro vás dokonce spoustu zábavných designů, ze kterých si můžete vybrat.

Smíchejte s trochou likéru

Dávno pryč jsou doby, kdy se káva vždy vychutnávala černá nebo s mlékem a cukrem. V dnešní době někdo přidává mandlové mléko, někdo má rád hodně pěny nebo přidává lžíci šlehačky. Do šálku si můžete přidat i trochu likéru! To je obzvláště chutné během chladnějších měsíců a zahřeje vás zevnitř ven.

Licor 43 a Baileys jsou fantastické možnosti, jak přidat do kávy, a každý z nich nabízíme v personalizovaném dřevěném pouzdře, díky čemuž jsou dokonalými dárky. Vytvoření vlastního dřevěného pouzdra je snadné. Jednoduše přidejte fotografii(y), jméno a/nebo text dle vašeho výběru v našem online editoru a my se postaráme o zbytek! Mějte na paměti, že pro objednání alkoholických dárků musíte dosáhnout zákonného věku pro pití, což znamená, že vás požádáme o zadání věku.

Personalizovaný cestovní termohrnek na kávu na cesty

Pamatujete si tu kávu na cestách, o které jsme se zmínili dříve? Pokud si objednáte kávu z kavárny, bude více než pravděpodobné, že přijde v jednorázovém šálku. Můžete pomoci našemu životnímu prostředí a stylizovat ho vytvořením osobního cestovního hrnku pro milovníky kávy ve vašem životě.

Náš personalizovaný cestovní hrnek je vyroben z pevného, vysoce kvalitního hliníku a je vybaven praktickým systémem víčka a rukojetí. Vytvoření osobního cestovního hrnku je snadné! Stačí přidat fotografii, jméno a/nebo text dle vašeho výběru v našem online editoru, nebo si vybrat jeden z našich skvělých designů.

Vytvořte si svůj osobní cestovní hrnek

Zbývá jen jedna otázka; půjdou na černou, mléko a cukr nebo ledovou kávu? Existuje tolik lahodných verzí kávy, máte z čeho vybírat. S kým byste chtěli strávit přestávku na kávu?

Hrnek na termosku

Hrnek na termosku

Baileyův irský krém

Baileyův irský krém

Pivní tácky

Pivní tácky

Blog

Blog