Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Pokud jste pozváni na večírek nebo večeři, je zvykem přinést dárek pro hostitelku nebo hostitele. I když jste jen na návštěvě u dobrých přátel nebo blízké rodiny, malé gesto v podobě dárku pro hostitelku vždy oceníte.

Ale už vás nebaví tradiční dárky pro hostitelky, jako jsou květiny, víno a čokoláda? A chtěli byste být trochu originálnější, udělat ještě větší dojem a zároveň nestát majlant? Pak je to váš šťastný den!

Na YourSurprise najdete spoustu malých, zábavných a krásných dárků, které nestojí více než běžná kytice květin, ale jsou skutečně jedinečné a osobní. Vytvořili jsme pro vás tohoto průvodce se spoustou nápadů na skvělé dárky pro hostitele a hostesky. Vše od personalizovaných čokolád a personalizovaných etiket na víno až po bytové dekorace a zábavné gadgety.

Dárek pro hostesky pro páry: 5 nápadů na dárky pro hostesky, které udělají dojem

Dokonalý dárek pro hostitelky v páru by měl být samozřejmě něčím, co potěší oba partnery. Například něco, co mohou používat společně, nebo prostě něco, co je oba potěší. Níže jsme shromáždili 5 nápadů na dárky pro hostesky, které jistě zaujmou každý pár.

  1. 1,2,3 láhve vína: S lahví dobrého vína nikdy nic nezkazíte. Naše kvalitní vína však můžete opatřit osobní etiketou nebo je dodat v luxusní dřevěné krabici s osobní rytinou. Dárek můžete dokonce doplnit odpovídajícími gravírovanými sklenicemi na víno.
  2. Gurmánský dárek k vínu: S lahodnou lahví vína, slaným občerstvením a gravírovaným prkénkem na tapas. Ideální pro dvojici, která si ráda dopřeje pohodlí se sklenkou vína.
  3. Sada luxusních ručníků: personalizovaná výšivkou vlastního textu.
  4. Dárková sada koktejlů: dárková krabička Pornstar nebo Espresso Martini s odpovídajícími skleničkami a šejkrem s gravírováním.
  5. Sada odpovídajících hrnků: Překvapte pár sadou hrnků s fotografií, vlastním designem a/nebo textem.

Pamatujte, že důležitá je myšlenka. Nejdůležitější je projevit uznání dárkem, který odpovídá zájmům páru.

Víno

Víno

Dárkové balení se skleničkami a koktejly

Dárkové balení se skleničkami a koktejly

Přizpůsobené hrnky

Přizpůsobené hrnky

Hammam ručník

Hammam ručník

Hostitelské dárky, které udělají dojem

Hledáte ideální dárek pro hostitele na vánoční večírek nebo pánskou jízdu? Zde najdete několik personalizovaných nápadů, které udělají dojem na každého muže. Máme obrovský výběr dárků, které lze personalizovat tak, aby vyhovovaly každému vkusu a osobnosti.

  • Gravírované brýleOd sklenic na víno a šampaňské až po sklenice na pivo, koktejly a whisky. Pro každý nápoj máme vhodnou sklenici. Nechte si na sklenici vygravírovat svůj vlastní text.
  • Personalizované obří čokolády od známých značek: lahodná čokoláda je vždy jistým vítězem. Vytvořte si vlastní obří čokoládu Mega Milka, Mega Twix nebo obří čokoládu Toblerone s vlastním designem, obrázkem, jménem a textem.
  • Prkénko na krájení s gravírováním: Skvělý nápad pro muže, kteří rádi vaří. Gravírované prkénko na krájení je nejen praktické, ale také skvělý nápad na dárek k narozeninám.
  • Láhev alkoholu na míru: Miluje hostitel láhev dobré whisky nebo lahodného ginu s tonikem? Pak si nechte vyrobit vlastní jedinečnou láhev, po které v domě nezůstane jediné oko suché!
  • Na adresepivní dárekS osobním přístupem: Dárková krabice s jeho oblíbenými pivy zabalená v personalizované dárkové krabici se jménem, obrázkem a textem. Můžete si dokonce přizpůsobit samotné etikety a napsat vlastní vzkaz.

Prozkoumejte náš velký výběrdárky pro nějjsme si jisti, že pro něj najdete ideální dárek.

Od květin k vínu: Tradiční dárek pro hostitelku v jiném provedení

Nejoblíbenějšími dárky pro hostitelky jsou tradičně květiny a víno. Ale kdo říká, že tradiční dárky nemohou mít trochu jiný nádech? Chcete-li dárek pro hostitelku ozvláštnit, vyzkoušejte některé z těchto nápadů:

  • Sušené květiny v dřevěném držáku s osobní rytinou. Skvělý květinový dárek, ale také něco, co vydrží déle a vypadá skvěle v domácnosti.
  • Láhev vína s personalizovanou etiketou nebo dřevěnou krabičkou: Láhev dobrého vína je jako dárek pro hostitelku vždy jistým vítězem. Ale co takhle udělat další krok a přidat k ní osobní etiketu nebo ji darovat v luxusní dřevěné krabičce s vyrytým víkem? Určitě to udělá velký dojem.
  • Typickým dárkem pro hostitelky je také bonboniéra, ale místo bonboniéry merci překvapte obří tabulkou čokolády nebo Toblerone se jménem. Můžete také nechat vyrobit čokoládový telegram nebo nechat vytisknout fotografii na čokoládové pralinky. Viz všechnyčokoládové dárky zde

Tyto nápady na dárky pro hostesky jsou tradiční a zároveň jedinečné, takže se hodí pro každou příležitost.

Ať už hledáte dárek pro hostesku, dárek pro pár, zábavný dárek pro hostesku nebo kreativní dárek pro hostesku, nejdůležitější je, aby to bylo něco, co se dané osobě hodí. Nezapomeňte, že důležitá je myšlenka, a dobře zvolený dárek pro hostitelku může vaší hostitelce ukázat, že si její pohostinnosti opravdu vážíte. Vyberte tedy dárek, který vychází ze srdce, a udělejte ze své příští společenské události nezapomenutelnou událost!

Osobní a jedinečný dárek pro hostitelku

Překvapte na příštím večírku nebo večeři skvělým dárkem pro hostitelku. Malý dárek pro hostitelku je milé gesto, které nemusí stát ani korunu. Skvělé dárky pro hostitelky jsou často ty, které jsou promyšlené a vycházejí ze srdce.

Skvělým dárkem pro hostitelku by mohla být personalizovaná dárková krabička wellness s personalizovaným mýdlem na ruce nebo lahodným sprchovým gelem od společnosti Dove nebo The Gift Label. Obal a etikety můžete personalizovat jménem hostitelky a osobním textem, například "Jsi úžasná". Určitě jí to vykouzlí úsměv na tváři!

Pokud hledáte dárek pro hostitelku pro muže, poohlédněte se po chladiči na víno z nerezové oceli s gravírováním nebo po koktejlovém šejkru s gravírováním. Nebo třeba láhev whisky ve stylu Peaky Blinders či láhev Bacardi s personalizovanou etiketou.

V naší široké nabídce dárků pro hostitelky určitě najdete perfektní dárek pro hostitelku.dárky pro nia hostitelské dárky pro něj.

Čokoláda a sladkosti

Čokoláda a sladkosti

Personalizované skleničky

Personalizované skleničky

Servírovací talíře a krájecí desky

Servírovací talíře a krájecí desky

Pivo

Pivo

Darujte originální a zábavný dárek pro hostitele na vánoční večírek nebo oslavu.

Chystáte se na vánoční večírek nebo na party se skupinou přátel? Pak právě zde najdete originální a zábavný dárek pro hostitele. Co takhle například pár vtipných ponožek s obrázkem a vlastním designem. Nebo pár boxerek s obrázkem, jménem nebo vtipným textem.

Pokud hostitel rád griluje, můžete mu vytvořit jedinečnou zástěru s vtipným citátem nebo interním vtipem.

Pokud jde o vážnější témata, můžete si pořídit osobní dárek k pivu, nebo dokonce soudek na domácí vaření piva se 2 krásnými gravírovanými pivními sklenicemi. To už je opravdu originální nebo jiný dárek pro hostitele.

Projevte svou vděčnost sladkým a pozorným dárkem pro hostitelku na Nový rok.

Silvestr je kouzelná noc. Ohlédnete se za uplynulým rokem a těšíte se na nový rok plný radosti, štěstí a úžasných zážitků.

Většina lidí začíná večer sklenkou šampaňského a poslouchá novoroční projev královny. Jakmile uslyšíte královnu pronést "Bůh ochraňuj Dánsko", večírek může začít.

Lidé se často scházejí s přáteli nebo rodinou, tak proč neprojevit vděčnost krásným a jedinečným dárkem pro hostitelku na Silvestra? Šampaňské je samozřejmě typickýmNovoroční dárekPřizpůsobte si ho ale osobně a přidejte láhev Moët et Chandon v luxusní dřevěné krabičce s vyrytým osobním vzkazem. Máme spoustu značek šampaňského i levnějších, ale velmi lahodných lahví cavy, u kterých si dokonce můžete sami navrhnout etiketu s osobním textem a/nebo obrázkem. Doplňte dárek krásnými sklenicemi na šampaňské, které jsou individuálně gravírované! Podívejte se na všechny našešampaňské dárkypřímo zde.

Foto dárky

Foto dárky

Vánoční dárky

Vánoční dárky

Dárky na Nový Rok

Dárky na Nový Rok

Blog

Blog