Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Výročí jsou pro většinu lidí výjimečná, ale páté výročí svatby je pro každý pár jistě významným milníkem. Je to proto, že takzvaná dřevěná svatba symbolizuje společné dospívání, vytváření okamžiků a vzpomínek. Je logické chtít oslavit pětileté výročí svatby dárky a udělat z něj výjimečný zážitek. Shrnuli jsme nejlepší tipy na jedinečné dárky k výročí svatby. Máme pro vás nápady na dárky k 5. výročí svatby, ale také tipy, jak tento den oslavit zcela výjimečně.

Co však dělá 5. výročí svatby tak významným milníkem?

5. výročí svatby: význam a historie

Páté výročí svatby je důležité, protože oslavuje pět let společného sílení a vytváření vzpomínek, které přetrvají celý život. Páté výročí svatby je proto ideální příležitostí k oslavě síly a stability vašeho vztahu. Za těchto 5 let jste společně překonali různé výzvy a díky tomu jste se ještě více sblížili. Symbolem 5. výročí je dřevo, které znamená stabilitu, sílu a růst. Ohlédněte se zpět na společné chvíle a úspěchy a využijte příležitosti k tomu, abyste byli vděční za vzestupy a pády, které jste zažili.

Historie dřevěné svatby

Zvyk takzvané dřevěné svatby pochází z 19. století a spočívá ve spojování svatebních dnů s určitými materiály. Dřevo znamená pevnost a stabilitu, kterou si pár vybudoval po pěti letech společných chvil. Dřevo také znamená vzájemný růst a stabilitu. Stejně jako strom vztah časem sílí, zapouští hlubší kořeny a široká koruna stromu nesoucí plody může být vnímána také jako symbol úspěšného manželství. Dřevo tedy také symbolizuje dlouhověkost a trvanlivost manželství.

Tradiční, kreativní nápady na dárky

V dřívějších dobách byly dárky k 5. výročí svatby vyráběny ze dřeva a symbolická hodnota dřeva k 5. výročí svatby prošla zkouškou času. Ať už však vyberete jakýkoli dárek, pokud bude vycházet ze srdce, určitě se u vašeho partnera setká s úspěchem.

Pokud chcete zvolit tradiční dárek ze dřeva, skvělým nápadem je ozdobná dřevěná fotografická dlaždice nebo gravírované světlo s dřevěným podstavcem. Vaše společné chvíle mohou zachytit také naše fotopuzzle, jejichž skládání je zábavné. Pro znalce jsou tu naše sady na víno v krásném dřevěném pouzdře, které můžete personalizovat svou fotografií nebo do něj nechat vyrýt text. Krásný dřevěný servírovací talíř s gravírováním může také udělat radost manželovi nebo manželce jako originální dárek k 5. výročí svatby.

Pokud místo předmětů raději darujete okamžiky, můžete naplánovat krátký výlet. Víkend v přírodě nebo trocha adrenalinu ze společného seskoku padákem sice nejsou tradičními dárky, ale zaručeně budou nezapomenutelné!

Puzzle

Puzzle

Fleecové deky

Fleecové deky

Čokoláda a sladkosti

Čokoláda a sladkosti

Polštáře a polštáře

Polštáře a polštáře

Personalizované dárky pro dřevěnou svatbu

Kromě gravírovaných servírovacích podnosů jsou k personalizaci gravírováním vhodné také dřevěné rámy na obrazy nebo dekorace. Ať už se jedná o dřevěný stojan s barevnými sušenými květinami nebo nástěnné hodiny s vaší oblíbenou fotografií vás dvou, možnosti jsou stejně rozmanité jako vaše okamžiky. Pokud byste chtěli své vzpomínky spojit do svazku, je obzvláště vhodná fotokniha. Krásnou vzpomínkou na vašich prvních pět společných let jsou i další fotodárky, jako jsou čokolády, plátna nebo fotografická deka. A pokud chcete darovat něco, k čemu se můžete přitulit, můžete si nechat vytisknout čtvercový polštářek nebo polštářek ve tvaru srdce s fotografií. Pro páry, které rády cestují, jsou báječnými nápady praktické dárky, jako je personalizovaný termohrnek nebo láhev na cesty nebo plážová osuška na příští slunečnou dovolenou.

Dárek k 5. výročí svatby pro manžela

Pokud chcete manžela překvapit něčím, co mu určitě vykouzlí úsměv na tváři, zamyslete se nad jeho koníčky a zájmy. Chcete-li najít dárek pro manžela k 5. výročí svatby, zvěčněte společné vzpomínky v podobě fotografií nebo výroků na vámi vybraném dárku nebo dárcích. Boxerky a ponožky s vaší společnou fotografií jsou vtipným dárkem, díky kterému vás bude mít celý den u sebe. Kovový nebo kožený přívěsek na klíče má stejný půvab a vykouzlí mu úsměv na tváři pokaždé, když vezme do ruky klíče. Pokud rádi pořádáte grilování pro přátele a rodinu, je perfektním dárkem k dřevěné svatbě personalizovaná grilovací zástěra s odpovídajícími grilovacími rukavicemi. Můžete mu věnovat i nový gril na dřevěné uhlí. Dalšími originálními nápady jsou personalizovaný župan nebo pár pantoflí.

Dárek k 5. výročí svatby pro manželku

Blíží se výročí a stále nemáte nápad, co jí koupit? Stylová kožená peněženka s osobní rytinou jí vás bude připomínat po celý den. Elegantní kožená toaletní taška se skvěle hodí na příští cestu a lze ji personalizovat osobním vzkazem nebo jejím jménem. Nabízíme také široký sortiment pro gastronomy a milovníky sladkostí. Od personalizovaných čokoládových srdíček a čokoládových skládaček s vaší fotografií až po personalizované sladkosti - můžete si ji získat bez ohledu na to, jaký typ sladkostí má ráda. Pokud se rádi dělíte o láhev vína, přidejte láhev jejího oblíbeného do gravírovaného chladiče na víno. Personalizovaný župan může být také krásným dárkem k 5. výročí svatby pro ženu.

Nápady pro tento den

Důležitý je nejen dokonalý dárek k pátému výročí svatby, ale také to, jak ho společně strávíte. Můžete vymyslet něco, co budete dělat jako pár, nebo oslavit svou lásku s rodinou a přáteli. Důležité však je, abyste se v tento den vy dva dobře bavili. Máme pro vás několik nápadů, jak začít:

  • Romantický wellness víkend pro dva
  • Společné vaření ve dvou nebo s přáteli
  • Obnovení svatebního slibu před vašimi nejbližšími.
  • Krátká dovolená za účelem odpočinku nebo objevování nových míst
  • Dobrodružství a vzrušení ve dvou, například rafting nebo seskok padákem.
Přizpůsobené hrnky

Přizpůsobené hrnky

Přizpůsobená zástěra

Přizpůsobená zástěra

Župan

Župan

Klíčenka

Klíčenka

Mega Milka

Mega Milka

Grilovací souprava v koženém pouzdře

Grilovací souprava v koženém pouzdře

Ponožky

Ponožky

Blog

Blog