Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Štěstí je v oblasti psychologie a filozofie velmi diskutovaným tématem. Co nás však skutečně činí šťastnými? Je to prchavý okamžik, nebo trvalý stav spokojenosti? No, podlePsychologie dnes , štěstí je mnohostranný pojem.

"Štěstí je stav, nikoliv vlastnost, jinými slovy, není to dlouhodobá, trvalá vlastnost nebo osobnostní rys, ale pomíjivější, proměnlivý stav."

Je jasné, že štěstí není stálý stav bytí, ale emoce, která přichází a odchází.

Jaké jsou způsoby, jak zvýšit štěstí?

Když procházíme životem a všemi jeho složitostmi, často nás vede snaha o štěstí. Můžeme své štěstí zvýšit, a pokud ano, jak?

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak zvýšit štěstí, jsou laskavé skutky. Vlídné slovo, velkorysé gesto nebo dokonce úsměv mohou mít hluboký dopad na dárce i příjemce. To platí ještě více v období Vánoc, protože duch dávání dodává každé interakci zvláštní teplo.

Způsoby, jak zvýšit štěstí

  • Praktikujte vděčnost: Když si každý den najdete chvilku, abyste si uvědomili a ocenili to dobré ve svém životě, může to výrazně zvýšit vaši úroveň štěstí..
  • _Spojení s blízkými:_Trávení kvalitního času s rodinou a přáteli, zejména během svátečního období, může výrazně posílit štěstí..
  • _Dávejte štědře:_Dávání, ať už jde o dárky, čas nebo laskavost, může silně podpořit vaše štěstí. Vánoce nabízejí ideální příležitost, jak to přijmout.

Proč se tedy o letošních Vánocích nerozhodnout zvýšit své štěstí? Můžete tím zásadně ovlivnit svůj život i životy lidí kolem sebe.

Věda o štěstí a její vztah k dárkům

Dělají nás šťastnými hmotné statky, které získáváme, nebo vztahy, které pěstujeme? Na toto téma bylo provedeno tolik studií, že častěji než na to druhé ukazují na to druhé. Jedním z aspektů, který tyto dva aspekty prolíná, je dávání dárků.

Dávání dárků je univerzální způsob vyjádření náklonnosti, uznání a lásky. Mezi vztahy slouží jako prostředek k posílení našich vazeb s ostatními. Jaký to však má vliv na naše štěstí?

"Štěstí není výsledkem toho, co dostáváme, ale toho, co dáváme." - Ben Carson.

Studie provedená Harvard Business School ukázala, že utrácení peněz za druhé (prosociální výdaje) vede k vyšší míře štěstí než utrácení za sebe.

  • Dávání aktivuje oblasti mozku spojené s potěšením, sociálními vazbami a důvěrou, což vyvolává efekt "hřejivé záře".
  • Pomáhá nám cítit smysluplnost a posiluje pocit vlastní hodnoty.
  • Dávání dárků, zejména těch osobních, nám umožňuje vyjádřit svou individualitu a kreativitu.

Nejde však jen o to, že dáváme, ale i o to, že jsme šťastní. Ke štěstí může přispět i očekávání reakce obdarovaného, proces přemýšlení při výběru dárku a samotný akt obdarování.

Je tedy dávání dárků šťastnější? Věda říká, že ano!

Chcete v letošní vánoční sezóně udělat radost některým lidem ve svém životě?

Vánoční dárky

Vánoční dárky

Vánoční dekorace

Vánoční dekorace

Vánoční čokoláda

Vánoční čokoláda

Dárková krabička

Dárková krabička

Dávání dárků a štěstí: Psychologická souvislost

"Dávání druhým aktivuje oblasti mozku spojené s potěšením, sociálními vazbami a důvěrou, což vyvolává efekt "hřejivé záře". Výzkum ukázal, že tyto nervové účinky zvyšují naši pohodu a štěstí." -Zdroj:

Jak tento efekt "hřejivé záře" funguje?

  1. Aktivuje centra potěšení: Když někoho obdarujete, spustí se v mozku centra odměny, uvolní se endorfiny a navodí pocit radosti. Je to podobné jako povznesení, které cítíte po dobrém tréninku, známé také jako "běžecké povznesení".
  2. Buduje sociální vazby:Dávání dárků je sociální aktivita. Může posilovat vztahy a podporovat pocit sounáležitosti s ostatními. Toto sociální propojení je zase spojeno s větším štěstím.
  3. Podporuje důvěru:Dáním dárku projevujete obdarovanému důvěru, což může zvýšit vaše vlastní štěstí.

Štěstí a vánoční dárky

Podle výzkumníků zUniverzita v Leidenu, akt darování, zejména ve svátečních obdobích, jako jsou Vánoce, mápotenciál aktivovat hormony štěstí v našem mozku.. Tato studie zjistila, že štěstí plynoucí z dávání není jen chvilkové. Může přetrvávat po dlouhou dobu, což znamená, že radost, kterou pociťujete z dávání, může být i dlouhodobá.perfektní vánoční dárek může trvat až do nového roku! Je to proto, že dávání nám pomáhá cítit se spojeni s ostatními. Podporuje pocit sounáležitosti a sdílení zkušeností, což je pro naši duševní pohodu životně důležité. Pokud tedy hledáte štěstí, odpověď může být jednodušší, než si myslíte. Dávejte. Nejen majetek, ale i svůj čas, pozornost, soucit. Může to být klíč k odemknutí zcela nové úrovně štěstí.

Rozdávejte trochu štěstí: Vliv malých laskavých činů na štěstí

Představte si ten nepopsatelný okamžik štěstí hned poté, co někdo rozbalí dárek. Šíření štěstí je to, co nás baví. Proto děláme vše pro to, abychom vám pomohli udělat radost někomu jinému.

Udělá to radost ostatním lidem?

Na to se ptáme každý den. Snaha udělat někoho jiného šťastným je cítit ve všem, co děláme. Chceme smysluplně přispívat k tomu, abychom lidem pomáhali využívat jejich vzpomínky k vytváření nových.

Jak to uděláme?

Narozeniny vaší matky, valentýnský dárek pro vaši milou nebo jen poděkování pro vašeho kolegu; každý okamžik a každý obdarovaný je jedinečný. Abychom každému obdarovanému pomohli najít vhodný dárek, přijímáme tuto rozmanitost. To se odráží nejen v našem velkém výběru dárků, ale také v množství designů, které nabízíme. Tímto způsobem zajišťujeme, že každý najde dárek, který se dotkne srdcí jeho blízkých.

Drobné projevy laskavosti, jako je dávání dárků, mohou mít na štěstí zásadní vliv. Vše se odvíjí od spojení, které dávání a přijímání dárků podporuje. Je to fyzické vyjádření nehmotného pouta lásky, péče a úcty, které existuje mezi dárcem a obdarovaným. Jde o to, abyste někomu zlepšili den, nebo možná dokonce život. Štěstí, které v takových chvílích zažíváme, je směsicí radosti, vřelosti a pocitu, že jsme milováni a oceňováni.

Drobné projevy laskavosti mohou mít navíc vlnový efekt. Když zažijete štěstí z laskavého činu, je pravděpodobnější, že budete toto štěstí šířit dál tím, že budete laskaví k ostatním. Tímto způsobem se laskavost násobí a šíří radost a štěstí široko daleko. Váš malý laskavý skutek může někomu jinému změnit den k lepšímu.

Proč nezačít přispívat ještě dnes?

Je zřejmé, že dávání druhým nejenže je činí šťastnými, ale také zvyšuje naše vlastní štěstí. Jak to ale můžeme začlenit do svého každodenního života? Zde je několik způsobů, jak můžete začít ještě dnes:

  • Darujte dárek na míru: Není nad pocit, když obdarováváte někoho blízkého a víte, že jste věnovali čas a úsilí vytvoření něčeho skutečně jedinečného a speciálně pro něj. Zaručený úsměv na tváři!
  • Dejte kompliment: Nemusí to být vždy něco hmotného. Upřímný kompliment může někomu zlepšit den a pravděpodobně budete mít dobrý pocit, že jste mu rozjasnili den..
  • Přispějte na věc, které věříte: Ke štěstí mohou přispět i peněžní dary. Vyberte si věc, která je vašemu srdci blízká, a přispějte na ni..
  • Dobrovolně věnujte svůj čas: Čas je jedním z nejcennějších darů, které můžete dát. Staňte se dobrovolníkem v místní charitě nebo pomáhejte sousedům. Budete mít dobrý pocit z vědomí, že jste něco pozitivního udělali.

Udělejte někomu radost osobním dárkem a zažijte radost, která s ním přichází. Koneckonců, není podstata štěstí v prostém sdílení?

Sněhová koule

Sněhová koule

Vánoční hrnky

Vánoční hrnky

Víno

Víno

Blog

Blog