Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Ještě chvíli a je tu zase Valentýn! Čím letos překvapíte svého valentýna? YourSurprise pro vás vypsal seznam nejhezčích valentýnských aktivit!

Valentýnské aktivity

Co můžete všichni dělat na Valentýna? Tato otázka se každoročně objevuje několik týdnů (nebo měsíců) před 14. únorem. V ideálním případě chcete vymyslet originální valentýnskou aktivitu, protože jde o nejdůležitější osobu ve vašem životě. To je však poměrně obtížné a laťka je vysoko.

YourSurprise vám proto podá pomocnou ruku! Chcete být kreativní pro svého Valentýna? Pak se vrhněte na jednu z následujících valentýnských aktivit. Tím, že vše pro svou (tajnou) lásku zorganizujete sami, jistě zabodujete.

1. Uspořádejte ochutnávku vín

Staňte se znalcem vína

Máte čas na přípravu valentýnské aktivity? A má váš valentýn rád sklenku vína? Pak se vžijte do role sommeliéra a uspořádejte pro svou drahou polovičku ochutnávku vína. Přečtěte si informace a vyberte vína, která chcete nechat ochutnat. Na každou degustaci si připravte příjemné povídání. Tak budete na velký den připraveni.

Zábavný nápad: objednejte si vína s vlastnoručně vyrobenou etiketou, kterou navrhnete speciálně pro tento večer. Díky tomu bude ochutnávka vín mimořádně výjimečná a osobní!

2. Naplánujte hon na mrchožrouty

Nechte svou drahou polovičku hledat nápovědy

Pokud se chcete opravdu rozkoukat a věnovat dostatek času organizaci vašeho ultimátního rande, vytvořte pro svou velkou lásku hon na mrchožrouty. Zavěste scavenger hunt na nějaké téma, například na vaši lásku, a navštivte všechna místa, která hrají roli ve vašem milostném příběhu. Jak přesně to uděláte, je na vás, možností je spousta. Ale nechte si to osobní, to je to, co dělá honbu za pokladem nejzábavnější. Je samozřejmě zajímavé vědět například to, jak starý je určitý kostel, ale mnohem zábavnější je zeptat se, kde jste se v kostele poprvé políbili.

Nápovědu k hledání pokladu lze vytisknout na kouzelný hrnek. Tyto nápovědy se pak objeví pouze tehdy, když se do kouzelného hrnku nalije horký nápoj (který máte náhodou u sebe).

3. Sestavte puzzle

Chybějící kousek skládačky

Chcete na Valentýna raději zůstat doma, ale chcete se věnovat nějaké aktivitě? Pak si společně vyrobte puzzle. Možná to zní trochu nudně, ale puzzle se stovkami dílků vás brzy zaměstná na delší dobu. Můžete také vyzkoušet, jak si s takovou výzvou poradí vaše drahá polovička. Zvlášť zajímavé je to v případě, že se neznáte příliš dlouho!

Postupuje systematicky, nebo je to jeden velký chaos? Doplňujete se jako tým, nebo máte opačné přístupy? Záhada dává nahlédnout! Než se nadějete, dílky skládačky do sebe zapadnou. Extra zábava: objednejte si pro svého valentýna personalizované puzzle s vaší nejlepší fotografií a milým vzkazem.

4. Podívejte se na romantickou komedii

Společně si zafanděte

Je to trochu klišé, ale na Valentýna na tom není vůbec nic špatného. Společné sledování romantické komedie na gauči je prostě krásné. Zútulněte si dům svíčkami a ztlumte světla. Možná můžete někde vzít projektor, abyste měli ten pravý biskupský pocit. Bude to Love Actually, Crazy Stupid Love nebo spíše klasický žánr s Pretty Woman či The Notebook?

Jakmile je vše připraveno, zbývá už jen zajistit občerstvení, které by samozřejmě během dokonalého filmového večera nemělo chybět. Nechte si vyrobit čokoládové bonbony s vaší fotografií, abyste své drahé polovičce připravili další překvapení.

5. Vařte pro hvězdy

Láska prochází žaludkem

Chcete letos svého miláčka opravdu překvapit? Pak se pro něj vydejte do kuchyně a připravte valentýnskou večeři. Předem sestavte pěkné menu s oblíbenými pokrmy vaší milované osoby. Krásně prostřete stůl a zapalte svíčky pro větší nádech romantiky. I když jídlo možná nebude úplně dokonalé, nevadí. V každém případě bude váš valentýn ohromen snahou, kterou jste vynaložili.

Večeři doplníte skleničkami na víno s osobním motivem. Se sklenicemi s vašimi iniciály si připijete na svou lásku tím nejlepším.

Puzzle ve tvaru srdce

Puzzle ve tvaru srdce

Čokolády

Čokolády

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

Kouzelný hrnek s fotografií

Kouzelný hrnek s fotografií

Benjamin Bear

Benjamin Bear

Klíčenka srdce - 2 díly

Klíčenka srdce - 2 díly

Fleece deka s motivem lásky

Fleece deka s motivem lásky

Blog

Blog