Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Všichni si uvědomujeme, s jakými problémy se naše milovaná planeta Země potýká. Někteří lidé se rozhodli žít udržitelnějším způsobem života, přičemž se zaměřují na výrobky, které spotřebovávají, a také na šetření zdrojů pomocí opakovaně použitelných a ekologicky šetrných předmětů. Znáte někoho, kdo žije ekologicky a je inspirací pro všechny známé? Překvapte letos na Valentýna někoho výjimečného udržitelným dárkem, který ukáže, že vám záleží na životním prostředí, a zároveň ho zanechá bez slov!

Skvělé zelené dárky

Tip č. 1: Zbavte se plastů!

Někdy stačí jen malé úsilí, abyste žili udržitelnějším způsobem života. Eliminace plastů z lahví nebo kelímků je něco, co nevyžaduje velké úsilí, ale má opravdu velký dopad! Personalizovaná láhev na vodu pro opakované použití je skvělým dárkem šetrným k životnímu prostředí. Ti, kteří vyznávají ekologický styl, již pravděpodobně mají láhev na vodu ve své tašce, ale věděli jste, že je možné vytvořit si vlastní jedinečnou personalizovanou láhev? Na láhev na vodu můžete přidat fotografii a/nebo text podle vlastního výběru nebo si vybrat z široké nabídky zábavných designů.

Aby se stal dokonalým dárkem k Valentýnu, můžete k němu přidat krásnou fotografii své drahé polovičky nebo snímek pořízený na některém z vašich výletů.

Tip č. 2: Udržitelnost v kuchyni!

Věděli jste, že můžete snadno odstranit plasty u jídelního stolu? Velká část odpadu pochází z lahví, které si koupíte v supermarketu a které hned po vyprázdnění skončí v odpadkovém koši. Nahradit je opakovaně použitelnou skleněnou lahví je rychlé řešení a životní prostředí vám poděkuje! Na našich webových stránkách YourSurprise najdete dva typy skleněných lahví, které lze personalizovat gravírováním.

Máme také výběr kuchyňských doplňků se zaměřením na udržitelnost, které jsou ideální pro ty, kdo rádi tráví čas přípravou chutných pokrmů v kuchyni. Například naše dřevěná prkénka mají certifikát FSC, takže jsou šetrná k životnímu prostředí, protože podporují ekonomicky a sociálně udržitelné lesní hospodaření. Zástěra je v kuchyni nezbytností. Podívejte se na naši zástěru z recyklované kůže, která je vyrobena z kvalitních kožených odřezků - nic se nevyhodí!

Láhev s bambusovým uzávěrem

Láhev s bambusovým uzávěrem

Personalizovaná láhev s vodou

Personalizovaná láhev s vodou

Ryté karafy

Ryté karafy

Skleněná láhev na vodu s držákem

Skleněná láhev na vodu s držákem

Tip č. 3: Ekologicky šetrné na cestách!

Káva s sebou je ideálním řešením pro ty, kteří nemají čas vychutnat si kávu doma, ale nemohou být bez své denní dávky kofeinu. Pokud má váš výjimečný vždy plný papírový kelímek svého oblíbeného nápoje, překvapte ho pěkným termohrnkem! Jeho praktické ucho a vzduchotěsné víčko zajistí, že si svůj nápoj budou moci vzít všude s sebou, a omezí tak plýtvání! Hrnek navíc udrží nápoje dlouho teplé.

Tip č. 4: Báječné květinové dárky s dlouhou životností!

Květiny jsou klasikou, pokud jde o Valentýna; jsou barevné a voňavé a jsou krásným způsobem, jak někomu říct Miluji tě. Pokud jste se loni rozhodli pro krásnou kytici červených růží, ale letos hledáte ekologičtější variantu, máme pro vás řešení. Sušené květiny jsou skvělým způsobem, jak darovat dárek, který vydrží. Čerstvá kytice, ačkoli je krásná, poměrně rychle ztrácí svůj lesk. Kytice sušených květin vydrží v průměru 6 měsíců!

Tip č. 4: Zařiďte si ekologický obchod!

Jednorázové nákupní tašky jsou vysoce znečišťujícím produktem, který končí v řekách a oceánech a způsobuje obrovské škody na životním prostředí. Pokud je váš oblíbený člověk ohleduplný k životnímu prostředí, jistě ho potěší, když dostane osobní tašku na všechny své nákupy. Vyberte si svůj oblíbený design, přidejte fotografii a/nebo text a vytvořte si tu svou hned teď!

Tip č. 5: Skvělé dárky pro udržitelnou krásu!

V kosmetických produktech se často používají materiály, které nelze recyklovat nebo hrozí znečištění životního prostředí. Překvapte lásku svého života osobní dárkovou sadou Love, Beauty & Planet, která obsahuje veganské produkty péče o tělo v recyklovaných a recyklovatelných plastových obalech.

Ještě jste nenašli valentýnský dárek? Podívejte se na naši nabídku dárků a vyberte si svůj oblíbený!

Kytice sušených květin

Kytice sušených květin

Dárkový stojan ze sušených květin

Dárkový stojan ze sušených květin

Dárkový stojan ze sušených květin

Dárkový stojan ze sušených květin

Kytice sušených květin

Kytice sušených květin

Love, Beauty & Planet -Personalizovaná sada

Love, Beauty & Planet -Personalizovaná sada

Plátěná taška

Plátěná taška

Hrnek na termosku

Hrnek na termosku

Blog

Blog