Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Den svatého Valentýna je před námi, ať už jste fanouškem nebo ne: vždy existuje důvod k oslavě lásky. Valentýn je skvělá příležitost zastavit se a myslet na své milované. Mohou to být vaši rodiče, dobří přátelé, prarodiče nebo láska vašeho života. Ukažte jim, že na ně myslíte, pomocí (malého) dárku nebo uspořádejte krásný den. Pokud potřebujete inspiraci na dárky a speciální věci, které můžete dělat na Valentýna, jste na správném místě. Stačí se podívat níže na naše zábavné nápady.

Valentýnské aktivity

Vytvořili jsme seznam zábavných nápadů na Valentýna včetně několika skvělých nápadů na dárky. Valentýn bude určitě mít s každým z těchto nápadů velký úspěch!

  • Provádění činnosti nemusí být drahé. Pokud chcete překvapit vaši oblíbenou osobu, nechte ji, aby se s vámi setkala na místě, kde jste se poprvé setkali nebo jste měli první rande. Ideální místo na vzpomínání a velmi romantické na vyražení.
  • Někoho můžete překvapit, když připravíte příjemný čas v interiéru se svíčkami, chutným jídlem a krásným Fotoalbem, s vašimi oblíbenými fotografiemi. Tato myšlenka funguje u vašeho partnera, ale také, pokud chcete překvapit dobrého přítele.
  • Napište ručně napsaný dopis nebo báseň, aby oblíbená osoba věděla, co k ní cítíte.
  • Naplňte nádobu nebo plechovku poznámkami, na které si můžete zapisovat všechny zábavné aktivity, které chcete spolu dělat. Může to být cokoliv, od návštěvy muzea, sledování filmu nebo společného vaření jídla o třech chodech. Jednou za čas můžete sáhnout dovnitř a vybrat poznámku a vychutnat si vzájemnou společnost.
  • Sledujte spolu západ slnka. Prineste si peknú fľašu šampusu a dva Sledujte spolu západ slunce. Přineste si pěknou láhev šampusu a dvě skleničky na šampaňské Ideální romantické prostředí.
  • Pokud jste kreativní a rádi děláte velké věci, uspořádejte hru na přinášení nekupovaných věcí ze všech míst, které jsou pro vás zajímavé. Zavzpomínejte a současně vytvořte nové vzpomínky.
  • Pokud jste vždy chtěli nějaké vynikající fotografie svého partnera a sebe, zařiďte si setkání s fotografem v lese nebo na pláži. Není lepší den na romantické focení.
  • Pokud svítí slunce, vyberte se na pěknou dlouhou procházku spolu lesem nebo po pláži. Během konverzace cítíte vítr ve vlasech a procházku ukončete zahřátím při drinku v nedaleké hospodě.

Dárky na Valentýna

Nyní nemusí být dárek velký a drahý, aby byl velkolepý. Všechno je to o gestu, což znamená, že karta, čokoláda nebo klíčenka fungují dobře! Rozbalením dárku, abyste na něm našli milou fotografii nebo zprávu, vykouzlíte každému úsměv na tváři. Sestavili jsme seznam dokonalých malých romantických dárků, které vás inspirují.

  • Klíčenka s fotografií vašeho partnera a vás samotných. Jde všude, kam jde váš partner.
  • Přizpůsobené ponožky jsou vtipným a originálním dárkem. Přidejte k ponožkám vtipnou fotografii nebo text, abyste vytvořili dokonalý malý dárek na Valentýna.
  • Pokud oblíbenou osobu neznáte velmi dlouho, ale chcete ji překvapit dárkem, pošlete jí několik čokolád a přizpůsoben lístek s odkazem. Tato myšlenka také dobře funguje, pokud jste tajně zamilovaní.
  • Sněhová koule se srdíčky namísto sněhu, přizpůsobená roztomilou fotografií, je skvělým romantickým dárkem na Valentýna. Tento dárek funguje také tehdy, pokud chcete překvapit své rodiče nebo dobrého přítele. V jejich domácnosti bude vypadat tak roztomile a bude jim vás vždy připomínat.
  • A co polštář na téma lásky s fotografií?

Nejlepší dárky na Valentýna

Pokud jste se rozhodli, co budete na Valentýna dělat, zobrazte níže skvělé tipy na dárky na Valentýna, kterými svou milovanou osobu překvapíte.

Champagne dárková sada - Moët et Chandon

Champagne dárková sada - Moët et Chandon

Kouzelný hrnek s fotografií

Kouzelný hrnek s fotografií

Dárkový stojan ze sušených květin

Dárkový stojan ze sušených květin

Přizpůsobená dřevěná karta

Přizpůsobená dřevěná karta

Sněhová koule

Sněhová koule

Přizpůsobené šampaňské flétny - den svatého Valentýna

Přizpůsobené šampaňské flétny - den svatého Valentýna

Klíčenka srdce - 2 díly

Klíčenka srdce - 2 díly

Blog

Blog