Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Nejlepším způsobem, jak překvapit oblíbenou osobu, je dát jí krásný dárek na Valentýna. Je to ideální den, ve kterém ukážete svému partnerovi, jak mnoho pro vás znamená. Může být obtížné vymyslet, co koupit nebo udělat, tak proč ho nepřekvapit jedním z níže uvedených osobních, romantických dárků na vašeho prvního Valentýna? Pokud si chcete naplánovat výlet, máme pro vás i nápady!

Personalizované dárky na vašeho Valentýna

Kdo by neměl rád chutný kousek čokolády? Cesta k srdci někoho vede nakonec přes jeho (její) žaludek. Překvapte svého partnera jedinečnou tyčinkou Toblerone s jeho (její) jménem, ​​fotografií a milou správou na obalu. Nebo vytvořte přizpůsoben čokoládový telegram k vyjádření své lásky. Kdo potřebuje Amora, když má na výběr všechny tyto chutné dárky! Pokud upřednostňujete dárek, který vydrží o něco déle, vyberte ponožky s vaší oblíbenou fotografií, které budou teplým, útulným a praktickým dárkem. Náš nejoblíbenější dárek na Valentýna je náš obrovský plyšový medvěd, takže pokud má vaše oblíbená osoba ráda objetí, přizpůsobte tričko medvědí rozkošnou fotografií a máte vše připraveno.

Obří medvídek

Obří medvídek

Toblerone Valentýnská čokoláda

Toblerone Valentýnská čokoláda

Čokoládový telegram

Čokoládový telegram

Ponožky

Ponožky

Malý dárek, velké gesto

Pokud hledáte dárek, který vydrží dlouho a dlouho, můžete si zvolit krásný gravírovaný přívěsek s fotografií, jménem nebo iniciálami dle vašeho výběru. Takto si vás váš partner může držet u srdce. Můžete dokonce každý nosit jednu stranu srdce a být tak neustále u sebe. K dispozici máme také krásné gravírované náramky. Pokud váš partner nenosí šperky, máme pro vás skvělé přizpůsobené klíčenky, které vám ho připomenou pokaždé, když sáhne po klíčích.

Romantické výlety na Valentýna

Není nic lepšího než strávit svého prvního Valentýna spolu. Můžete zůstat doma nebo se vydat na speciální výlet. Pokud máte problém vymyslet, co byste měli udělat, podívejte se níže na několik skvělých nápadů!

  • Opakujte své první rande Jděte na místo, kde jste měli první rande, oblečeni ve stejném (nebo podobném) oblečení a objednejte si stejné jídlo nebo nápoje, pokud si je pamatujete! Vytvořte zcela novou vzpomínku ze staré.
  • Napište ručně napsaný milostný dopis a předejte na místě, které je pro vás oba výjimečné Není nic milejší jak dostat staromódní ručně napsaný dopis od toho, koho milujete. Napište všechny své oblíbené vzpomínky a věci, které na partnerovi milujete. Můžete dokonce přidat i fotografie.
  • Udělejte si piknik Pokud je pěkné počasí, zorganizujte roztomilý Valentýnský piknik se všemi chutnými lahůdkami, které si váš Valentýn užije. Pokud počasí není dost dobré, jednoduše si užijte piknik uvnitř; ne méně romantický!

Tyto tipy můžete sdílet se svým partnerem, ale ještě zábavnější je udržet je v tajnosti a uspořádat něco jako překvapení, jednoduše mu pouze říci, který den nebo večer by měl být k dispozici.

Náhrdelník srdce - velký

Náhrdelník srdce - velký

Stříbrný náhrdelník zlomené srdce

Stříbrný náhrdelník zlomené srdce

Kroužek na klíče z kůže

Kroužek na klíče z kůže

Blog

Blog