Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Nemusíte listovat kalendářem ani si lámat hlavu, na který den v týdnu připadnou Vánoce v roce 2024. Máme pro vás řešení! Zde je stručný přehled:

Štědrý den je v úterý 24. prosince. Štědrý den připadá na středu 25. prosince. Štědrý den připadá na čtvrtek 26. prosince.

Ptáte se, proč je to dobrá zpráva? Podívejme se na to:

  • Prodloužený víkend: Štědrý den připadá na úterý, takže budete mít prodloužený víkend na zahájení oslav. Je to ideální příležitost zabalit dárky na poslední chvíli nebo si jednoduše odpočinout před velkým dnem.
  • Den volna navíc: Štědrý den ve středu znamená pro mnoho z nás den volna navíc, takže si můžeme užívat radosti svátečního období a trávit čas se svými blízkými bez starostí o práci.
  • Rozložte si oslavy: Vzhledem k tomu, že Boxing Day připadá na čtvrtek, můžete si oslavy rozložit tak, abyste toto radostné období využili co nejlépe. Budete mít více času na rodinu, přátele a samozřejmě na zbytky jídla!

Tak, tady to máte. Nejenže víte, kdy si v kalendáři poznačit Vánoce 2024, ale máte také několik dobrých důvodů k radosti!

Jak mohu odpočítávat čas do Vánoc?

No, můj sváteční příteli, nejlepší způsob, jak odpočítávat Vánoce, je osobní adventní kalendář! Představte si to: každé ráno sejdete po schodech a najdete adventní kalendář se svým jménem nebo ještě lépe se svou oblíbenou fotografií. Otevřete malá dvířka a vykoukne na vás kousek čokoládové dobroty, která se rozplývá v ústech, od nejrůznějších špičkových značek čokolády. Vyberte si z čokolád Milka, Toblerone nebo Kinder Happy Moments. Nejenže mají tu dokonalou sváteční příchuť, ale navíc máte pocit, že očekávání Vánoc se týká jen vás!

A není to jen pro vás! Personalizované adventní kalendáře jsou tradicí plnou zábavy pro všechny vaše blízké. Představte si rozzářené tváře prarodičů, když na roztomilém vánočním kalendáři najdou svá jména, nebo potěšené překvapení vašeho partnera, když uvidí rozkošnou fotografii vás dvou. A nezapomeňme na děti! Dokážete si představit radost na tvářích vašich ratolestí, které každé ráno vyskočí z postele a dychtivě se vrhnou na to, jaké čokoládové překvapení je čeká? Nebo chichotání vašich neteří a synovců, když každý den v předvánočním čase objevují novou chutnou pochoutku? Je to jako mini vánoční ráno každý prosincový den! Ale nezůstávejte jen u rodiny. Přátelé, kolegové, dokonce i váš pošťák by mohl ocenit trochu sváteční nálady! Kdo by nechtěl začít svůj den s lahodným kouskem čokolády díky promyšlenému personalizovanému adventnímu kalendáři? Je to skvělý způsob, jak šířit sváteční náladu a přinést trochu radosti všem na vašem vánočním seznamu. Takže na chutnější, osobnější a vzrušující odpočítávání do Vánoc 2024!.

Kdy vznikly Vánoce a jak se z nich stal nejslavnější svátek na světě?

Vydejme se na výlet do minulosti, ano? Svátky, které všichni známe a milujeme jako Vánoce, mají svůj původ v tisíciletých náboženských i nenáboženských tradicích. Název "Vánoce" pochází ze staroanglického výrazu "Cristes Maesse", což znamená "Kristova mše" a jedná se o oslavu narození Ježíše Krista pro křesťanská společenství. Stojí však také za zmínku, že mnoho tradic, které si s Vánocemi spojujeme, jako je zdobení stromků a hodování, má své kořeny ve starověkých pohanských oslavách, jako byly římské Saturnálie a germánské Yule. Tyto slavnosti, které se konaly kolem zimního slunovratu, označovaly konec období sklizně a příchod delších dnů a byly plné veselí, obdarovávání a spousty dobrého jídla. V průběhu stovek let se tyto tradice postupně propojily a vytvořily Vánoce, jak je známe dnes. Jsou to svátky, které nás sjednocují v míru, radosti a lásce bez ohledu na naše přesvědčení nebo původ. Někteří lidé slaví Vánoce jako náboženský svátek, jiní je vnímají jako kulturní událost a mnoho lidí - možná i vy - je vnímá jako kombinaci obojího. Neexistuje žádný správný nebo špatný způsob, jak slavit Vánoce, pokud vám přináší radost!

Nezapomínejme však na nejdůležitější část Vánoc - čas strávený s blízkými, ať už se jedná o rodinu, vybranou rodinu nebo přátele. Ať už si vyměňujete dárky, sdílíte sváteční jídlo, nebo jen sedíte u stromečku a povídáte si, jsou to právě tyto vzácné chvíle pospolitosti, které skutečně ztělesňují ducha Vánoc. Ať už tedy věříte v cokoli nebo slavíte jakkoli, nezapomeňte, že jádro Vánoc 2024, stejně jako všech předchozích Vánoc, spočívá v lásce, radosti a pořádné dávce dobré vůle. Připravte se tedy na nádherné vzpomínky a nezapomeňte si objednat vánoční dárky.personalizované vánoční dárky pro rok 2024!

Vánoční dárky

Vánoční dárky

Cukroví

Cukroví

Vánoční dekorace

Vánoční dekorace

Přizpůsobené hrnky

Přizpůsobené hrnky

Kdy mám dát dárky pod vánoční stromeček?

Tak to je skvělá otázka! A odpověď zní - záleží jen na vás a na tom, co vaší rodině nebo situaci vyhovuje nejlépe. Ale tady se podívejte na některé oblíbené možnosti!

Pro některé se vánoční stromeček stává jakýmsi adventním kalendářem, pod kterým se každý den objeví nějaký dárek, zatímco odpočítáváme čas do velkého dne. Je to jako vánoční zázrak každé ráno! Nebo můžete zvolit přístup "všechno najednou". Jakmile se jedle vztyčí a zazáří, BUM, dárků je spousta! Je to okamžitá vánoční říše divů.

Pak je tu ještě metoda rozloženého přístupu. Některé dárky přicházejí v průběhu prosince a pak se objeví několik speciálních dárků na Štědrý den, když už jsou děti pevně schované a sní o cukroví a podobně. Je to krásný způsob, jak udržet kouzlo Ježíška při životě.

A když už mluvíme o kouzlech, nezapomeňte, že dárky, které by mohly lákat vaše čtyřnohé členy rodiny, by neměly být v dosahu. Nikdo nechce zjistit, že Fido okusoval jejich nové bačkory ještě předtím, než je vůbec viděl!

Kdy je Štědrý den?

Štědrý den, den před Štědrým dnem, je vždy 24. prosince. V roce 2024 to znamená, že ipřipadne na neděli, takže vás může čekat prodloužený sváteční víkend. Nic se nevyrovná vzrušenému očekávání, které naplní vzduch na Štědrý den, je to prakticky elektrizující!.

Jak tedy můžete tento kouzelný den co nejlépe využít? No, především je to nejlepší čas pro vyložení nějakých dobrot pro Ježíškaa jeho soby..

Možná zapojte děti a nechte jim sklenici mléka, nějaké lahodné sušenky (doufejme, že Santa nedrží dietu!) a možná i mrkev nebo dvě pro jeho věrné soby. Je to tradice, která slavnosti dodá šmrnc. A je to také chytrý způsob, jak povzbudit ty nejmenší, aby šli brzy spát!

Nezapomeňte, že než se objeví Ježíšek, musí děti tvrdě usnout. Koneckonců je známo, že Ježíšek přichází na návštěvu, jen když všichni podřimují. Připravte si tedy pohádky na dobrou noc, pevně je uložte a pak je čas, aby si dospělí v klidu vychutnali jeden nebo dva koláče. Ach, ty radosti Štědrého večera!

Kdy mám začít slavit Vánoce?

Tady je otázka, která vyvolává debatu! Kdy bychom měli vytáhnout pozlátko a mince a začít šířit sváteční náladu? To záleží na osobních preferencích. Někteří lidé, superfanoušci Vánoc, mohou začít slavit hned, jakmile o noci ohňů (5. listopadu, pro nezasvěcené) vybuchne poslední ohňostroj. To jsou lidé, kteří mají svůj vánoční stromek vztyčený a blikající co nejdříve. Nemohou se sváteční nálady nabažit! Pak tu máte tradicionalisté, kteří raději počkají, až 12 dní před Vánocemi, aby začali slavit. Tito lidé často zahajují své vánoční oslavy 13. prosince podle křesťanské tradice 12 dnů Vánoc. Jde o to očekávání, pomalé a napínavé budování k velkému dni. Samozřejmě existuje i pragmatický přístup. Pokud patříte k těm báječným lidem, kteří si celé období před Vánocemi prostě rádi užijí, je tu spousta zábavných aktivit, které si můžete užít.

Teď si povíme něco o veselé a dobré aktivity, které můžete dělat před velkým dnem.

Kdo by odolal staré tradici pečení cukroví? Ať už jste mistři pečení, nebo se s těstem setkáváte poprvé, tato činnost slibuje, že váš domov naplní nebeskou vůní a vaše břicho lahodnými dobrotami. Nejste příznivci sušenek? Žádný strach! Perníkové chaloupky jsou báječnou alternativou a navíc slouží jako rozkošná dekorace.

  • Další bod programu: Vánoční filmy! Není nic lepšího než se zachumlat pod pohodlnou fleecovou deku s designem podle vlastního výběru,personalizovaný vánoční hrnek plnou horké čokolády v ruce a ponořit se do vánoční klasiky. Od filmu "Sám doma" po "Lásku nebeskou" - každý si najde vánoční film podle svého gusta. A nezapomeňte si dát skleničku svařeného vína, abyste se zahřáli a získali sváteční náladu.
  • Pokud patříte mezi milovníky jídla, sestavování vánočního menu pro vás může být naprostým zážitkem. Je to ideální čas na kreativní sváteční recepty, nebo se můžete držet klasiky. Vlastně podle toho, co vám vyhovuje.
  • Vánoční trhy? Ano, prosím! Blikající světýlka, vůně pečených kaštanů a celková atmosféra stačí k tomu, aby se každému rozbušilo srdce o tři čísla. A v neposlední řadě, proč nestrávit zábavné odpoledne výrobou vánočních přáníček s dětmi? Nejenže je to zabaví, ale také jim to dá příležitost přidat svátečním přáním osobní nádech. Nahrajte jejich kresby do našeho online editoru a vytvořte si jedinečná vánoční přání pro rok 2024 během chvilky!
Fleecové deky

Fleecové deky

Pohlednice

Pohlednice

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

Víno

Víno

Kdy mám rozbalit a rozdat vánoční dárky?

Otázka za milion liber! Kdy je ten správný okamžik na rozbalení lákavých vánočních dárků? Věřte tomu nebo ne, ale na tohle neexistuje žádné pevné pravidlo. Záleží jen na tom, jak to cítíte vy a vaši blízcí. Někteří z nás neodolají pokušení a vrhnou se do rozbalování dárků už na Štědrý den, který se tak promění v radostnou předvánoční oslavu. Co může být koneckonců kouzelnějšího než sledovat, jak se tváře vašich blízkých rozzáří jako vánoční stromeček, když si rozbalují dárky v jemné záři pohádkových světel?

Nyní je pro mnohé z nás rozbalování dárků hlavní událostí vánočního rána. Je to osvědčená tradice, že? Vstávání za svítání - kdo by si potřeboval lehnout, když na něj čekají dárky? Je něco opravdu hřejivého na tom, když se v pyžamu s hrnkem kakaa v ruce sejdete u stromečku a sdílíte vzrušení z dávání a přijímání.

A pak jsou tu ti, kteří se rozhodnou rozložit radost z dárků na celý den. Můžete mít "hlavní událost" ráno a pak menší, důvěrnější výměny, když se setkáte s přáteli nebo členy rodiny během dne. Je to jako prožít několik Vánoc v jednom dni! Rozložení rozdávání dárků navíc znamená, že si můžete udělat čas na to, abyste ocenili každý dárek a myšlenku, která do něj byla vložena.

Co se týče způsobu rozbalování, opět platí, že neexistuje univerzální přístup. Některé rodiny se raději střídají a nechávají každou osobu, aby se při rozbalování dárků vyhřívala v záři reflektorů. Jiné se mohou rozhodnout pro volnou hru, vír trhání papíru a létajících mašlí. A upřímně řečeno, obojí je svým způsobem báječné.

Ať už tedy otevíráte dárky na Štědrý den, rozbalujete je za svítání nebo je dáváte po celý den, nezapomeňte, že právě Důležitý je duch dávání. A hele, proč nepozvednout radost z obdarovávání objednáním personalizovaných vánočních dárků na rok 2024? Věřte nám, nic neřekne "záleží mi na vás" tak dobře jako na míru šitý a promyšlený dárek.

Kdy mám vyvěsit vánoční výzdobu?

Okamžik, kdy je třeba vyzdobit sály cesmínovými větvemi (a pozlátkem, ozdobami a podobně), může být velmi různý. Jsou lidé, kteří vyznávají filozofii "čím dříve, tím lépe". Ti vánoční výzdobu vyvěsí hned poté, co vyhodí poslední halloweenskou dýni. Jsou to lidé, kteří jsou připraveni zvonit už od 1. listopadu, a my říkáme, že jim to přejme! Koneckonců, když vám vánoční výzdoba dělá radost, proč si ji neužívat co nejdéle?

Pak jsou tu 'tradicionalisté', kteří by mohli počkat do začátku adventu, který začíná čtvrtou neděli před Vánocemi. Letos Advent začíná 3. prosince, takže to může být ideální čas začít zdobit svůj domov sváteční náladou.

A nezapomeňme na štáb '12 dní před Vánoci'. Tito lidé se drží odvěké tradice vyvěšování vánoční výzdoby 12 dní před Vánocemi, což by bylo 13. prosince. Jejich výzdoba často zůstává po vzoru křesťanské tradice vyvěšena až do Tří králů 6. ledna.

Ať už jste ranní ptáče, nebo dekoratér na poslední chvíli, nejdůležitější je, abyste si tento proces užili. Koneckonců, vánoční výzdoba není jen o tom, aby váš domov vypadal slavnostně. Jde o radost z očekávání, rodinné tradice a hřejivé pocity, které s tím souvisejí. Takže si pusťte vánoční melodie, vytáhněte vánočky a užijte si veselé zdobení!

Nyní si promluvme o hvězdě výstavy, o...Vánoční dekorace! Jsou to opravdu Vánoce bez domu plného třpytivých, lesklých a radost rozdávajících ozdob? Myslím, že ne. Kde začít? Samozřejmě vánočními ozdobami! Tyto třpytivé koule radosti nesmí chybět na žádném vánočním stromku. Ty své si můžete přizpůsobit vlastním designem, takže je můžete kombinovat a vytvořit si tak dokonalý sváteční vzhled. Máte letos chuť na něco trochu jiného? Co takhle nějaké gravírované dřevěné ozdoby? Nejenže působí krásně rustikálním dojmem, ale lze je také personalizovat jmény nebo vzkazy, takže se stanou dokonalou památkou.

Pak jsou tu svíčky. Nic nevytvoří tak útulnou a slavnostní atmosféru jako jemná záře svíček. Ať už přidáte fotografie nebo krásný vzkaz, svíčky jsou spolehlivým způsobem, jak naplnit váš domov vánoční náladou. A nezapomeňte na ty voňavé, jako jsou naše krásné svíčky s vůní jasmínu a vanilky, ty jsou pastvou pro smysly!

Nejde však jen o zdobení stromečku a zapalování svíček. Ne, ne, ne! Váš vánoční stůl si také zaslouží trochu lásky. Začněte s gravírovanými sklenicemi, které dodají eleganci. Přidejte personalizovaný chladič na víno, který udrží váš vánoční nápoj dokonale vychlazený. A co třeba personalizované prostírání s fotkami, které dodá trochu zábavy a nostalgie? A nezapomeňte na personalizované ubrousky. Jsou nejen praktické, ale také dodají vašemu vánočnímu stolu nádherný osobní nádech.

Proč byste měli začít plánovat vánoční oslavy v roce 2024 už teď?

Proč bychom měli začít plánovat Vánoce 2024 už teď? No, kdo by neměl rád náskok? Představte si to - je prosinec 2024, a zatímco zbytek světa šílí, vy popíjíte svařené víno, nohy nahoře, samolibí jako brouk v koberci, protože už jste všechno vyřešili. Zní to snově, že? Včasné plánování znamená méně stresu, větší výběr a luxusní čas na hledání dokonalých dárků na míru.

Rozložení nákladů

Včasný začátek prospívá nejen dárkům - poděkuje vám i vaše kapsa! Rozložením nákladů na Vánoce do delšího období se můžete vyhnout obávanému lednovému blues, když přijde účet z kreditní karty. Namísto zběsilého shonu za nákupem všeho v listopadu a prosinci můžete vybírat kousky v průběhu roku během výprodejů nebo období slev. A nezapomeňte, že včasné plánování vám také poskytne čas na vytvoření podrobného rozpočtu, abyste měli přehled o svých výdajích. Tomu říkám chytré nakupování!.

Stylová výzdoba sálů

Oh, a nezapomeňme na dekorace! Díky plánování dopředu můžete v průběhu roku nashromáždit sbírku nádherných dekorací. Už se nemusíte spokojit s tím, co v prosinci zbylo na poličce. Místo toho si sestavte sbírku, která bude reprezentovat styl vaší rodiny a přinášet radost do vašeho domova. Od dokonalých ozdob na stromeček až po ty nejslavnostnější věnce - včasné plánování zajistí, že váš domov bude v roce 2024 říší vánočních divů.

Buďte na Vánoce kreativní

A co ty skvělé věci, které jste vždycky chtěli dělat, ale nikdy jste na ně neměli čas? Třeba vánoční rodinný portrét se sladěným oblečením? Když začnete s plánováním Vánoc už teď, budete mít dost času na organizaci a realizaci těchto úžasných plánů bez chaosu na poslední chvíli. A všichni víme, že Vánoce jsou kouzelnější, když jsou plné osobních prvků, že?

Udělejte si z přípravy jídla zábavu

Nakonec si promluvme o jídle. Všichni víme, že klíč k úspěšné slavnostní hostině spočívá v plánování. Pokud se již nyní seznámíte se seznamem vánočních přání všech zúčastněných, můžete začít včas shánět jedinečné ingredience, vyhnout se shonu v supermarketech a dokonce si natrénovat ten záludný recept, který jste vždy chtěli vyzkoušet. O vaší štědrovečerní večeři v roce 2024 se mohou vyprávět legendy! Takže si to shrňme - méně stresu, větší výběr, uvážlivý rozpočet, neuvěřitelná výzdoba, osobní dárky, jedinečné sváteční aktivity a legendární vánoční hostina - to vše díky včasnému plánování. Nezní to jako Vánoce, na které se vyplatí počkat? .

Méně na poslední chvíli, více velkolepé

A buďme upřímní, všichni jsme už někdy dostali dárek na poslední chvíli, který křičel: "Tohle jsem koupil v panice na benzinové pumpě". Nebuďte taková osoba! Místo toho buďte tím, kdo daruje osobní poklady, které prokazují myšlenku, lásku a nádech kreativity. Přemýšlejte o personalizovaných ozdobách na stromeček, na míru vyrobených punčochách naplněných drobnými pamlsky nebo speciální edici rodinné stolní hry se jménem každého z vás. Možnosti jsou nekonečné a naprosto úchvatné! Tak proč čekat? Udělejte si Vánoce 2024 těmi nejlepšími a začněte je plánovat už teď.

Vánoční koule a ozdoby

Vánoční koule a ozdoby

Přizpůsobené svíčky

Přizpůsobené svíčky

Mega Milka

Mega Milka

Blog

Blog