Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Vzpomínáte na doby, kdy jste s bratrem nebo sestrou odpočítávali čas do Štědrého dne a každý den jste si mohli dát čokoládu z adventního kalendáře? V dnešní době existuje stále více variant adventních kalendářů, které jsou skvělou zábavou i pro dospělé, včetně například wellness produktů nebo různých druhů čajů. Věděli jste, že si můžete vytvořit svůj vlastní adventní kalendář? Poradíme vám naše tipy a nápady.

Zábava s adventním kalendářem

Kolik dní zbývá do Vánoc? Adventní kalendář začíná vždy první prosincový den a odpočítává se do 24. dne, což je Štědrý den. Ne každý adventní kalendář však obsahuje dárky na každý den. Když si vytvoříte vlastní adventní kalendář, máte nad ním naprostou kontrolu. Můžete si ho udělat co nejosobnější a jedinečný, od způsobu vystavení dárků, například pomocí obálek, nebo mini Vánoční punčochy, na dary a myšlenky, které za nimi stojí. Jen si představte, že váš partner, vaše děti nebo vy sami si každý den rozbalíte speciálně vyrobený dárek.

Náš personalizovaný čokoládový adventní kalendář

Věděli jste, že si můžete vytvořit vlastní čokoládový adventní kalendář plný lahodné čokolády Milka nebo Toblerone? Odpočítávání do Vánoc ještě nikdy nebylo sladší. Svůj adventní kalendář si můžete jedinečným způsobem personalizovat výběrem jednoho z našich vánočních designů a přidáním fotografie a/nebo textu dle vlastního výběru. Na co čekáte? Překvapte někoho výjimečného fantastickým personalizovaným adventním kalendářem!

Vánoční ozdoby - transparentní

Vánoční ozdoby - transparentní

Ryté manžetové knoflíčky

Ryté manžetové knoflíčky

Milka giftbox - Vánoce

Milka giftbox - Vánoce

Speciální dárky pro adventní kalendář

Nezáleží na tom, jak velký je dárek, ale na myšlence. Ukázat lidem kolem sebe, že na ně myslíte a vážíte si jich. Než vytvoříte kalendář, je důležité promyslet a dát dohromady všechny dárky. Možná má obdarovaný, kterého máte na mysli, seznam přání, který můžete použít jako inspiraci. Stanovte si předem rozpočet a spočítejte si, kolik můžete za jednotlivé dárky utratit. Malý, milý dárek s osobním motivem je ideální! Podívejte se na následující možnosti:

Kroužek na klíče z kůže

Kroužek na klíče z kůže

Toblerone bar

Toblerone bar

Pivní tácky

Pivní tácky

Personalizovaná gravírovaná vývrtka

Personalizovaná gravírovaná vývrtka

Alternativní nápady na dárky k adventnímu kalendáři

Věděli jste, že všechny dárky v adventním kalendáři nemusí být nutně fyzické? Dárkové dny můžete střídat s poukazem na jednodenní výlet na místo, které si obdarovaný už dlouho přeje navštívit, nebo vytvořit jakýsi dárkový poukaz například na kuchařský workshop nebo chutné domácí jídlo. Pokud budete pro obdarovaného vařit, náš personalizovaný olivový olej je skvělým způsobem, jak dárek ozvláštnit, stejně jako naše personalizované mlýnky na sůl a pepř. Případně poukaz na útulný večer na gauči s lahodným občerstvením a horkou čokoládou vždy potěší. Odpočiňte si u čokoládového mléka ve vlastním smaltovaném hrnku a personalizovaných ponožek. Kterou z těchto možností využijete k překvapení svých blízkých?

Olivový olej s vlastní etiketou

Olivový olej s vlastní etiketou

Mlýnek na pepř se jménem

Mlýnek na pepř se jménem

Personalizovaný smaltovaný foto hrnek

Personalizovaný smaltovaný foto hrnek

Blog

Blog