Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Guide d’inspiration

Stáhněte si zdarma průvodce firemními vánočními dárky


Období svátků je ideální čas na to, abyste poděkovali svým kolegům a zaměstnancům za všechnu práci, kterou odvedli během několika posledních měsíců, ale také abyste vyjádřili své uznání svým zákazníkům a obchodním partnerům za podporu, kterou vašemu podnikání v uplynulém roce poskytli. Speciálně pro vás jsme vytvořili tohoto bezplatného a praktického průvodce, který je plný inspirace a rad pro vás. S pomocí našich odborníků na dárky nebudete mít problém najít perfektní dárek, který si přizpůsobíte svým logem a jménem vašich zaměstnanců a/nebo zákazníků

guide mobile guide desktop


Výběr personalizovaných firemních dárků, které v průvodci objevíte, byl vytvořen speciálně pro období svátků s cílem překvapit své blízké jedinečným způsobem a popřát jim vše nejlepší do dalšího roku. Dárek jako poděkování, na oslavu těch, kteří ve vás věřili, a na propagaci vaší značky na konci roku. Naše dárky lze přizpůsobit každému obdarovanému díky unikátní personalizaci s logem a jejich jmény. Váš design může být vyrytý, vyšívaný nebo vytištěný v těch nejkrásnějších barvách!

Koho chcete překvapit svým personalizovaným firemním dárkem? Rádi vám pomůžeme najít to nejoriginálnější a nejvhodnější překvapení pro vaše kolegy, zákazníky, obchodní partnery a obchodní kontakty a také vytvořit reklamní dárky a dobroty.
V YourSurprise vám chceme pomoci v každé fázi vašeho projektu, od výběru dárku až po doručení vaší objednávky. Proto nabízíme speciální službu doručení domů, kdy jsou dárky zasílány na různé adresy přímo domů příjemci.

Objevte všechny naše bestsellery, nové dárky a oblíbené položky od našich profesionálních zákazníků a najděte jedinečný dárek, kterým někoho překvapíte!