Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Říká se, že být matkou je nezapomenutelný zážitek, ale zároveň i ten nejtěžší. Právě z tohoto důvodu je ještě důležitější vždy si tuto jedinečnou osobu ve svém životě vážit a pořádně jí to dát najevo. Oslava Dne matek v tomto roce může být trochu jiná než obvykle. Možná si i ty daleko od své mámy a v této zvláštní chvíli ji nemůžeš navštívit. Vzdálenost může být někdy složitá, zejména při slavnostních příležitostech. Emoce jsou silnější a nelze se o ně osobně podělit. Právě z tohoto důvodu je důležité vynaložit trochu více úsilí, aby byl Den matek skvělým momentem, byť na dálku! Přečti si naše tipy, jak přežít skvělý Den matek na dálku!

Tip 1: překvap svou mámu!

Pokud žijete daleko od sebe, je pravděpodobné, že tvá máma od tebe ve smyslu dárku nic neočekává, a proto je Den matek super příležitostí k překvapení, a to způsobem, jaký by nikdy nečekala! Videohovory jsou fajn, ale nebylo by ještě lépe zorganizovat něco jedinečnejšie? Můžeš jí například nechat dárek doručit přímo do poštovní schránky. Dárek v poštovní schránce ji potěší během pravidelného vybírání dopisů ze schránky

  1. Fotoalbum: Každý rodič se rád ponoří do vzpomínek. Fotoalbum je tedy dárek, který tvá máma určitě ocení! Můžeš si ho personalizovat svými nejlepšími fotkami z oslav, rodinných setkání nebo dovolených, a do našeho designu přidat text ke Dni matek.

  2. Šálek na skvělé snídani: pokud vás dělí dálka, může být fajn mít své blízké vždy nablízku. Daruj jí hrnek s vaši společnou fotkou. Takto vás bude mít neustále u sebe, kdykoli si dá šálek čaje nebo kávy!

  3. Personalizovaná čokoláda: Kdo si jednou za čas nedopřeje něco sladké? Čokoláda je vždy skvělým dárkem, a pokud si z ní uděláš osobní dárek, radost bude ještě větší. Můžeš si ji personalizovat fotkou, jménem nebo speciálním odkazem.

Milka čokoládové srdce

Milka čokoládové srdce

Den matek Toblerone bar

Den matek Toblerone bar

Sklenice na čaj - Den matek

Sklenice na čaj - Den matek

Kniha fotografií Valentýna

Kniha fotografií Valentýna

Tip 2: řekni jí, jak moc si ji ceníš

Máma je někdo, kdo tě zná nejlépe ze všech. Je to osoba, která tě viděla růst a dospívat. Její úkol není vždy jednoduchá, někdy až únavná, a proto si zaslouží pochvalu! Proč ne právě na Den matek? Existuje několik způsobů, jak můžeš projevit své uznání, například tím, že jí napíšeš blahopřání nebo pokud hledáš něco lahodnější, můžeš jí poslat čokoládový telegram, možná s nápisem "miluji tě".

Tip 3: Zorganizujte společný den na dálku

Je vaše tradice trávit spolu Den matek? Pokud vás tento rok odděluje právě vzdálenost, stále můžeš zorganizovat nezapomenutelný den, byť na dálku! Zde je několik nápadů:

  1. Relaxační den: Není nic lepšího než dopřát si den odpočinku s pleťovou maskou a sklenkou chutného červeného vína. Nápady na dárky: Při této příležitosti jí můžeš nechat doručit personalizovanou láhev vína nebo personalizované balení kosmetiky. S tímto dárkem si bude moci vytvořit svůj vlastní relaxační den

  2. Filmový večer : Rada dívá filmy? Pak si spolu podívejte film! Udělejte si popcorn a podělte se o své emoce při sledování na dálku! Nápad na dárek: Překvap ji individualizované hrnkem s vtipným fotkou vás dvou nebo super měkkou individualizovanou dekou.

  3. Společné vaření: Má tvá máma ráda společné rodinné obědy, ale tento rok její nevaříte chutné jídlo? Naplánujte si, že na dálku spolu uvaříte své oblíbené jídlo a užijete si ho spolu při virtuální večeři! Nápady na dárky: Kuchyňská potřeba je ideálním dárkem pro někoho, kdo miluje dobré vaření a experimentuje s lahodnými jídly, jako je například prkénko s vygravírovaným jménem nebo zástěra se speciálním odkazem právě pro ni.

Foto na čokoládu

Foto na čokoládu

Hrnek dne matek

Hrnek dne matek

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

Přizpůsobené sklenice na bílé víno

Blog

Blog