Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Pokud věříte, že Vánoce jsou časem obdarovávání a rozdávání radosti všem členům rodiny, není důvod, proč by naši tlapkoví kamarádi měli být z těchto svátků vyloučeni. Psi jsou přece součástí rodiny. Nabízejí společnost, bezpodmínečnou lásku a jsou zdrojem nekonečné radosti. Dopřejme o letošních Vánocích našim psím společníkům výjimečné,personalizované dárky pro ně nebo na jejich oslavu! Udělejte letos svému psovi Vánoce stejně výjimečné, jako oni dělají celý váš rok.

Ať už zlobili, nebo byli hodní, dopřejte jim trochu lásky a náklonnosti s naším nejlepším výběrem personalizovaných vánočních dárků pro psy.

Oblíbené personalizované vánoční dárky pro psy

Jako oddaní členové rodiny si naši psi zaslouží, abychom jim o svátcích dopřáli stejnou radost jako my ostatní. Pojďme prozkoumat některé špičkové personalizované vánoční dárky pro psy: naše krásné personalizované psí pelíšky a misky na jídlo/pití.

Psí polštář

Psí polštář

Pes krmení mísa

Pes krmení mísa

Foto hodiny

Foto hodiny

Příslušenství pro Zvířata

Příslušenství pro Zvířata

Personalizované postele pro psy

Sní váš pes o pohodlném a útulném místě na spaní? Pokud ano,personalizované pelíšky pro psy by mohl být tím pravým.

Jestli existuje vánoční dárek, který by váš pes opravdu ocenil, pak je to pohodlí a luxus našeho personalizovaného pelíšku pro psy. Existuje něco lákavějšího než útulný koutek, do kterého se můžete schoulit po dni plném dovádění a zábavy? Myslíme si, že ne!

Pelíšky pro psy jsou k dispozici v barvách černá a taupe, což jsou příjemné, neutrální barvy, které se hodí do každého interiéru. Díky dvěma různým velikostem, které jsou k dispozici, bude mít váš chlupáč zaručeně pohodlný prostor ke spánku. Velikost M měří 55 x 75 x 14 cm a je vhodná pro menší psy. Rozměry velikosti L jsou 70 x 110 x 14 cm, takže je ideální pro větší psy.

Jedinečnost těchto pelíšků spočívá v možnosti přidat vlastní personalizaci. Ptáte se jak?

  1. Přidejte jméno psa, aby nebylo pochyb o tom, o jaké útulné místo se jedná.
  2. Přidejte svou oblíbenou fotografii nebo fotografie přátelského chlupáče nebo chlupáčů; obzvlášť zábavné, pokud se vaši psi rádi dělí o postel.
  3. Přidejte jeden z našich zábavných vzorů, jako jsou otisky tlapek, srdce, psí kosti nebo hvězdy.

Nejde jen o vzhled. Pozornost jsme věnovali také trvanlivosti a hygieně. Naše pelíšky jsou vyrobeny z pevného nylonu odolného proti vodě a jsou navrženy tak, aby vydržely všechny ty veselé skoky a hravé válení. A když je čas na malou očistu (všichni víme, že se rádi válejí v těch nejsmradlavějších věcech), potah lze snadno sejmout a vyčistit. Můžete si tak být jisti, že pelíšek zůstane svěží jako sedmikráska, pro vás i vašeho roztomilého mazlíčka.

Pokud chcete jít ještě o krok dál a opravdu je pohostit, přidejte k nim třebapersonalizovaná přikrývka apersonalizovaný polštář pro svého chlupatého přítele? Představte si, že jsou v pohodlí, útulnu a teple!

Nezapomeňte, že váš pes je milovaným členem vaší rodiny. A nic neřekne "patří k vám" tak jako vlastní prostor. Psí pelíšek Yoursurprise je dárek, který se stále rozdává, a slibuje pohodlí, styl a sladké sny.

Personalizované misky na krmivo/pivo pro psy

Jídlo a pití ještě nikdy nebylo tak stylovéPersonalizované misky na jídlo a pití pro psy může být skvělým způsobem, jak svému psovi ukázat, jak je výjimečný. Dokážete si představit, jak nadšeně vrtí ocasem (zejména když je naplněn jejich oblíbeným jídlem)?

Naše misky pro psy jsou k dispozici v černé a bílé barvě a ve 3 různých velikostech: 160 ml, 350 ml a 700 ml. To znamená, že pro každý druh chlupatého přítele je k dispozici ideální velikost. Každá miska se skládá z nerezové misky uvnitř melaminového držáku s protiskluzovou vrstvou, která zabraňuje rozlití. Miska z nerezové oceli je odolná proti mytí v myčce nádobí pro snadné čištění a melaminovou misku lze během chvilky otřít vlhkým hadříkem.

Každou misku pro psa lze personalizovat jménem nebo textem podle vlastního výběru v celkovém rozsahu až 30 znaků a zábavným designem, například srdíčky, hvězdičkami, otisky tlapek, psími kostmi a dalšími motivy.

Personalizovaná vánoční punčocha pro vašeho domácího mazlíčka

Není nad to vytvořit pro svého milovaného domácího mazlíčka osobní vánoční punčochu, která ho skutečně zapojí do sváteční zábavy a dokonale doplní vánoční výzdobu. Představte si krásně vyrobenou punčochu zavěšenou vedle punčoch ostatních členů rodiny, ale se jménem vašeho chlupáče!

Představte si jejich vrtící se ocásky, když objeví vánoční punčochu naplněnou až po okraj pamlsky, pískacími hračkami, míčky a vším, co mají rádi, jen pro ně! Váš mazlíček nejenže ocení dobroty, ale také vycítí lásku a začlenění, což posílí vaše společné pouto. Stačí přidat jméno vašeho mazlíčka do našehovánoční punčocha z pytloviny nebolátková vánoční punčocha a vytvořit si svůj během chvilky.

Nakonec jde o to, jakým způsobem zabalíme lásku k našim čtyřnohým členům rodiny. Každý sváteční dárek slouží jako potvrzení zvláštního pouta mezi lidmi a psy. Proč tedy v letošní sváteční sezóně nepřidat svému věrnému společníkovi k vánočnímu dárku i něco mimořádného, osobního?

Vánoční punčocha s fotkou a jménem

Vánoční punčocha s fotkou a jménem

Vánoční ponožka

Vánoční ponožka

Kalendář

Kalendář

Přizpůsobené hrnky

Přizpůsobené hrnky

Oslava lásky: Nápady na personalizované dárky pro majitele psů

Krása personalizace spočívá v její všestrannosti. Můžete do něj vložit fotografii (fotografie), jméno (jména) a/nebo osobní vzkaz a vytvořit tak dokonalý dárek pro každého člena rodiny. Všichni víme, že láska k našim domácím mazlíčkům nezná mezí, takže pokud hledáte skvělý dárek pro své blízké, kteří se svých mazlíčků prostě nemohou nabažit, proč nevytvořit personalizovaný vánoční dárek s jejich fotografií a/nebo jménem? Úsměv na tváři zaručen!

Některé z našich oblíbených:

Personalizovaný rámeček na sněhovou kouli: Rámeček se sněhovou koulí je nádherný dárek, který vnese do každého domova závan zimní říše divů.

  • Personalizovaný fotokalendář: Celoroční dárek s milovaným domácím mazlíčkem nebo mazlíčky! Funkční dárek, díky němuž se každý může po celý rok těšit z veselých fotografií svého oblíbeného chlupáče (chlupáčů).
  • Personalizovaný přívěsek na klíče s fotografií: Noste s sebou sladký čumáček svého domácího mazlíčka, kamkoli jdete!
  • Personalizované vánoční ozdoby: Vánoční ozdoby s vašimi nejmilejšími a nejvtipnějšími fotografiemi vašich věrných společníků.
  • Personalizovaný fotohrnek: Nastartujte svůj den s oblíbenou fotografií svého miláčka. Sladká připomínka pokaždé, když si vychutnáte šálek kávy.

Tak se do toho pusťte a udělejte svému psovi o Vánocích radost těmito personalizovanými dárky. Koneckonců, jde přece o oslavu těch, které milujeme, ať už jde o lidi nebo zvířata.

Klíčenka

Klíčenka

Sněhová koule

Sněhová koule

Vánoční koule a ozdoby

Vánoční koule a ozdoby

Blog

Blog