Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Ten nádherný dárek pod vánočním stromkem vás láká už několik týdnů. Co by v něm mohlo být? Krásně zabalené dárky mají obrovskou přitažlivost. Pět tipů, jak zabalit vánoční dárky, aby se pod stromečkem opravdu třpytily.

Tip pro balení č. 1

Pečlivý výběr balicího papíru

Použitý balicí papír do značné míry určuje výsledek. Balicí papír se vyrábí ve všech tvarech a velikostech. Silný papír často vypadá hezčí než velmi tenký. Doporučujeme zvolit slavnostní barvy, například zlatou, stříbrnou a modrou s třpytkami, které dárku okamžitě dodají elegantní vzhled. Dárek také vypadá lépe, pokud přes balicí papír přidáte vrstvu průhledného celofánu. Mohli byste dokonce navrhněte si vlastní balicí papír. To bude opravdu krádež!

Tip pro balení č. 2

Není nad luk!

Luk dodá vašemu dárku okamžitý náboj bez větší námahy. Stačí jen pěkná stuha nebo provázek, případně dva provázky nebo stuhy v různých barvách, které se kolem dárku prolínají. Jak vyrobit pěknou mašli? Nejprve ustřihněte provázek nebo stuhu na správnou délku, abyste ji mohli dvakrát omotat kolem dárku. Poté stuhu položte podélně přes přední stranu dárku. Na zadní straně dárku obtočte konce stuhy kolem sebe a stuhu otočte o čtvrt otáčky. Poté stuhu obtočte po celé šířce dárku. V místě, kde se stuhy kříží, udělejte mašli. A je to! Tip: snažte se, aby mašle nebyla přesně uprostřed. Je to velmi obtížné a ihned zjistíte, zda se vám to nepodařilo. Raději se rozhodněte dát mašli schválně na stranu, čímž jí dodáte hravý vzhled.

Tip pro balení č. 3

Vytvoření záhybu

Tento tip vyžaduje jen velmi málo úsilí a má velký význam. Nejlépe funguje, když máte dárkový papír s různým potiskem na každé straně. Pokud je vnitřní a vnější strana stejná, efekt je menší, ale i tak může přidat pěkný dojem. Balicí papír nastříhejte asi o pět centimetrů delší, než je potřeba. Poté papír přeložte zpět po celé jeho délce tak, aby vnitřní strana papíru byla vidět přes tento pruh. Ten přilepte pomocí lepicí pásky. Poté zabalte dárek. Přehyb dodá vánočnímu dárku elegantní vzhled.

Tip pro balení č. 4

Přidejte dárkový štítekPřidání dárkového štítku je třešničkou na dortu, která dotváří vzhled. Můžete si vytvořit svůj vlastní, nebo si vybrat z našichVánoční etiketa které jsme navrhli, pěkné a snadné!

Tip pro balení č. 5

Přidejte nádech Vánoc

Chcete-li ještě více zdůraznit vánoční motiv, přidejte vánoční detail. Může to být cokoli, pokud to ve vás vyvolá vánoční atmosféru. Třeba cesmína nebo větvička borovice, kterou jste našli v lese. Nebo k dárku přidejte malou cetku, anděla či hvězdu. Dalším skvělým nápadem je přidatdřevěná vánoční dekorace s vyrytým osobním vzkazem pro příjemce.

okud jste použili všechny tyto tipy, určitě si o letošních Vánocích ukradnete show!

Teď už víte, jak krásně zabalit dárek, ale pokud stále potřebujete skutečný dárek, podívejte se na naše fantastické vánoční dárky!

Mega Milka

Mega Milka

Přizpůsobený hrnek - bílá

Přizpůsobený hrnek - bílá

Personalizovaná Toblerone čokoláda XL

Personalizovaná Toblerone čokoláda XL

Blog

Blog