Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Jingle All The Way: Nejlepší vánoční filmy, na které se můžete dívat s dětmi

Přemýšlíte, na co se dívat se svými malými skřítky v tomto svátečním období? Už nemusíte hledat dál! Zde je seznam nejlepších vánočních filmů, u kterých se vaše děti budou smát, plakat a všechno mezi tím..

  1. Jingle Jangle: Toto sváteční dobrodružství plné rozmarných vynálezů a podmanivých písniček určitě okouzlí i ty nejmenší..
  2. Polární expres: Díky podmanivé animaci a kouzelnému příběhu o cestě vlakem na severní pól je to fascinující podívaná pro všechny..
  3. The Grinch: Příběh o nevrlém stvoření, které se snaží zkazit Vánoce veselým obyvatelům Whoville, je rozkošnou adaptací knihy dr. Seusse..
  4. Vánoční koleda s loutkami: Rozkošná pohádka pro děti, nemyslíte? Mupetí Vánoční koleda je úžasným spojením klasického Dickensova příběhu a charakteristického vtipu Mupetů, což z ní činí ideální vánoční film pro celou rodinu.
  5. Chlapec jménem Vánoce: Kouzelný příběh pro nejmenší sleduje kouzelné dobrodružství malého chlapce Nikolase, který se vydává hledat svého otce, jenž má za úkol objevit bájnou vesnici elfů Elfhelm. Skutečně sváteční klasika, která zachycuje ducha Vánoc a v nejmenších divácích vzbuzuje pocit úžasu a víry.

"Nic neřekne o Vánocích tolik jako dobrý film, teplá deka a osobní dárek, který toto kouzlo oživí."

Proč si neudělat filmový večer ještě výjimečnější a neobjednat sipersonalizované vánoční dárky? Je to dokonalý způsob, jak si se svými blízkými vytvořit trvalé vzpomínky.

Čas pro rodinu: Vánoční filmy, které zahřejí u srdce a které si užijete s celou rodinou

Jste připraveni na slavnostní rodinný filmový večer?

S blížícími se svátky je na čase oprášit vánoční svetry, popcorn a zútulnit se svými blízkými. Zde je několik nádherných vánočních filmů, které si můžete vychutnat s celou rodinou:

  1. Sám doma: Klasické veselé dobrodružství, které pobaví děti i dospělé. Prožijte znovu lumpárny a vylomeniny mladého Kevina McCallistera.
  2. Polární expres: Hřejivý příběh o kouzelné cestě malého chlapce vlakem na severní pól, který nás učí o přátelství a duchu Vánoc.
  3. Vánoční koleda: Film natočený podle nadčasového románu Charlese Dickense nám připomíná důležitost laskavosti a radost z dávání..
  4. Elf: Připojte se ke skřítkovi Buddymu při jeho humorném pátrání po své pravé identitě a po celou dobu šíření vánoční nálady.
  5. Grinch: Objevte s Grinchem pravý význam Vánoc v tomto srdceryvném příběhu o proměně a vykoupení..

Nezapomeňte, že filmový večer není jen o filmech. Jde o to, abyste strávili kvalitní čas s rodinou, vytvořili si krásné vzpomínky a přijali sváteční atmosféru.

Vánoční koule a ozdoby

Vánoční koule a ozdoby

Vánoční čokoláda

Vánoční čokoláda

Puzzle

Puzzle

Vánoční dárky

Vánoční dárky

Romantická noc v: Nejlepší vánoční filmy pro páry, ke kterým se můžete přitulit

Chcete se o letošních Vánocích zútulnit se svou drahou polovičkou? Máme pro vás ten správný seznam, který vám zpříjemní večer. Vybrali jsme pro vás výběr nejlepších romantických vánočních filmů, které se skvěle hodí pro večerní schůzku u krbu.

1. Dovolená

Prázdniny je dojemný příběh lásky a přátelství, v němž se prolínají příběhy dvou žen, které si na prázdniny vymění domovy. V hlavních rolích se představí Cameron Diaz a Kate Winslet a vaše srdce jistě zaplesá.

2. Láska nebeská

Moderní klasika, Love Actually zkoumá vzestupy a pády lásky během svátečního období. Díky hereckému ansámblu a osmi různým milostným příběhům není možné necítit vánoční lásku.

3. Rodinný kámen

Srdečný a zábavný film, Rodinný kámen ukazuje důležitost rodiny a lásky během svátků. Díky hvězdnému obsazení je to film, který si během Vánoc musí pustit každý pár..

4. Poslední Vánoce

Podle hudby George Michaela, je sladká romantická komedie, u které se budete smát i plakat. Je připomínkou toho, jak důležité je vážit si svých blízkých v tomto výjimečném období roku..

Poznámka: Nezapomeňte si filmový večer ozvláštnit osobními vánočními dárky. Ať už je to vlastní deka, pod kterou se můžete zachumlat, nebo personalizované hrnky na horkou čokoládu, jsou to drobnosti, které z večera udělají nezapomenutelný zážitek.

A teď už si připravte popcorn, zapalte oheň a užijte si večer plný lásky a vánoční pohody.

Smějeme se nahlas: Nejvtipnější vánoční filmy, na které se můžete dívat s přáteli

Hledáte na letošní Vánoce zábavný sváteční film? Nehledejte nic jiného než tyto komediální skvosty, které vás zaručeně rozesmějí.

Jingle All the Way

Přemýšleli jste někdy o tom, kam až může rodič zajít, aby svému dítěti zajistil dokonalý vánoční dárek? Jingle All the Way nabízí na tuto otázku veselou a zdravou odpověď.

Tento poutavý film se odehrává v období prázdnin a točí se kolem postavy Howarda Langstona, otce workoholika, kterého hraje Arnold Schwarzenegger. Langston se vydává na epickou výpravu za nepolapitelnou akční figurkou, hračkou "Turbo Man", jako vánočním dárkem pro svého syna, přičemž cestou čelí nehorázným překážkám a vtipně chaotickým situacím.

Ponořte se o letošních Vánocích do tohoto hřejivého příběhu o rodičovské lásce s notnou dávkou svátečního chaosu.

Vyzdobte sály

Hledáte sváteční film plný smíchu a odlehčené zábavy? Deck the Halls bude ideální volbou!.

Toto komediální drama z roku 2006 pojednává o dvou sousedech, kteří se utkají ve vtipné bitvě o vánoční výzdobu. Díky hereckému obsazení s Dannym DeVitem a Matthewem Broderickem se jedná o spolehlivý způsob, jak si zpříjemnit svátky.

National Lampoon's Christmas Vacation

Divoké a bláznivé vánoční oslavy manželů Griswoldových, které jsou v mnoha domácnostech během svátků základem, vás určitě rozesmějí, až vás budou bolet břicha.

Zlý Santa

Tento film je trochu riskantní, ale pokud máte rádi černé komedie, budete se u tohoto netradičního svátečního filmu smát po celou dobu. Nezapomeňte, že pro děti to asi nebude!

Klasika je vždy in: Nadčasové vánoční filmy, na které se můžete dívat každý rok

Máte chuť na nadčasovou klasiku, která nikdy nezestárne? Už nemusíte hledat dál, máme pro vás řešení! Zde je několik nejlepších vánočních filmů, které prošly zkouškou času.

Jeden z nejoblíbenějších vánočních filmů všech dob je "

Co takhle srdceryvný příběh jako "Vánoce Charlieho Browna"? Tato animovaná klasika nikdy nepřestane diváky těšit a hřát. Je to roztomilý příběh, který vyzdvihuje důležitost přátelství a pravého ducha Vánoc.

Kdo by neznal "Vánoční koledu"? Je to nadčasová klasika, která se zabývá proměňující silou Vánoc. Její neutuchající obliba pramení z podmanivého příběhu o vykoupení a pravém duchu svátků..

Slyšeli jste někdy o "Sám doma"? Tento film se vryl do vánoční tradice svou jedinečnou směsí komedie, dobrodružství a sváteční vřelosti. Je to film plný zábavy, který zachycuje chaos, vzrušení a radost ze svátků, a proto se na něj každoročně musíte podívat. Nic nekřičí Vánoce víc než mladý Macaulay Culkin, který přechytračí dva nešikovné lupiče. Zaručeně se u toho zasměje celá rodina.

Nyní se vydáme na severní pól s "Santa Clause". Zajímalo vás někdy, jaké to je stát se přes noc Santou? Tento film vám na to odpoví vtipným a dojemným příběhem muže, který se náhodou ujme role Santa Clause. Je to oblíbený sváteční film, který přináší smích a vánoční pohodu.

Nyní k věčné debatě; je "Smrtonosná past" vánoční film, nebo ne? Někteří tvrdí, že jde o sváteční klasiku díky časovému zařazení do Štědrého dne a občasným svátečním odkazům. Jiní trvají na tom, že jde jen o akční film, který se shodou okolností odehrává během svátků.

Ale už jste někdy zažili kouzlo "Zázrak na 34. ulici"? Tento okouzlující film se vetkl do vánoční tradice svým kouzelným příběhem o Santovi z obchodního domu, který o sobě tvrdí, že je skutečný. Jeho podmanivý příběh a povznášející duch z něj dělají naprostou nutnost pro váš vánoční filmový maraton.

Sníte o "Bílých Vánocích"? Tohle je jedna z klasik, kterou si rozhodně nenechte ujít. Je to nadčasový sváteční film, který okouzlí svým hřejivým příběhem a nezapomenutelnými hudebními čísly. Je to dokonalá směs romantiky, komedie a sváteční nálady.

V neposlední řadě všichni milujeme "Love Actually"! Jedinečná kombinace romantiky a sváteční pohody z tohoto filmu udělala vánoční stálici. Jeho prolínající se příběhy o lásce a sváteční náladě rezonují s diváky a činí z něj oblíbenou klasiku.

Všechny tyto klasické filmy se skvěle hodí ke sledování v předvánočním čase a můžete si je pustit na pozadí, zatímco si doma zdobíte vánoční výzdobu. Nalaďte se a užijte si to!

Animované potěšení: Nejlepší animované vánoční filmy pro navození sváteční atmosféry

Máte chuť na trochu sváteční animace? Máme pro vás nabídku. Zde je několik nejlepších vánočních animovaných filmů, které vás i vaše ratolesti naladí na sváteční atmosféru.

1. "Arthur Christmas"

Přemýšleli jste někdy o tom, jak Ježíšek roznese všechny ty dárky za jednu noc? Arthur Christmas právě na tuto otázku odpovídá! Je to srdceryvný příběh, který kombinuje tradiční hodnoty s moderní technologií..

2. "Polární expres"

Všichni na palubu Polární expres! Tento okouzlující film nás vezme na kouzelnou cestu na severní pól a připomene nám, abychom nikdy nepřestali věřit..

3. "Klaus"

Přemýšleli jste někdy o původu Santa Clause? Klaus poskytuje jedinečný a okouzlující pohled na to, jak tato oblíbená postava vznikla. Rozhodně se na něj musíte podívat.

4. "The Nightmare Before Christmas"

Kdo říká, že Vánoce nemohou mít nádech Halloweenu? Noční můra před Vánoci je kultovní klasika, která oba svátky prolíná v nádherném animovaném díle.

5. "Rudolf sob s červeným nosem"

Nebyly by to Vánoce bez zhlédnutí Rudolf se červeným nosem. Tato roztomilá postavička je oblíbenou sváteční postavičkou již po celé generace..

Proč nepřidat do svých filmových večerů osobní nádech?

Zpříjemněte si rodinné filmové večery personalizovanými vánočními dárky. Představte si, jak popíjíte svařené víno nebo horkou čokoládu z vlastního hrnku nebo se choulíte pod dekou s oblíbenými postavami z vánočních filmů. Tady je návod, jak to můžete udělat:

  • Personalizované hrnky: Navrhněte si hrnek s citátem z oblíbeného vánočního filmu vaší rodiny.
  • Fleecové deky na míru: Vytvořte si útulnou deku s postavičkami z oblíbeného vánočního filmu.
  • Vánoční svetry: Pořiďte si sladěné vánoční svetry s designem inspirovaným klasickými svátky.

Proč tedy čekat? Začněte plánovat slavnostní vánoční filmový večer (večery) ještě dnes!

Vánoční hrnky

Vánoční hrnky

Mega Milka

Mega Milka

Fleecové deky

Fleecové deky

Blog

Blog