Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Boj s hledáním dokonalých slov, která by se dala napsat na vánoční přání nebo visačky na dárky, zná každý rok mnoho z nás. Toužíte po kombinaci zábavných, upřímných a jedinečných vánočních přání? Jsme tu, abychom vám pomohli!

Jaká jsou klasická vánoční přání?

Přemýšleli jste někdy o nadčasových, klasických vánočních přáních, která hřejí srdce už po staletí? Pojďme se do několika z nich ponořit.

Kouzlo "Veselých Vánoc

Není to kouzelné, jak jednoduchá věta "Veselé Vánoce" může přinést tolik radosti a tepla? Tento klasický pozdrav je základním pozdravem po celém světě a používá se v nesčetných jazycích. Tato kouzelná fráze pochází z Anglie 16. století, kde bylo "merry" běžným výrazem pro vyjádření štěstí a míru. V průběhu staletí se stal synonymem sváteční nálady vánočního období..

Hřejivost pozdravů v sezóně

Přemýšleli jste někdy o univerzální přitažlivosti pozdravů? Toto všeobjímající přání se skvěle hodí pro přání všech svátečních dnů v sezóně. Výraz "Season's Greetings" se používá již od 19. století, kdy se sváteční přání stala oblíbeným způsobem výměny dobrých přání. Byl zaveden jako nenáboženské přání, které vystihuje všechny oslavy probíhající v tomto období. Jeho inkluzivita a nadčasový půvab svědčí o sjednocující síle svátečního období.

Radost ze "šťastných svátků

Proč milujeme "Happy Holidays"? Toto přání připomíná mnoho svátků, které se v tomto ročním období slaví, a je tak skvělou volbou pro různé skupiny.

Klasické "Vánoční požehnání

Věděli jste, že tato srdečná tradice rozdávání "vánočního požehnání" má své kořeny v náboženských obřadech? Je to moderní ozvěna prastaré praxe, kdy si lidé v tomto svatém období navzájem přáli vše dobré a vyjadřovali naději na radost, mír a božské požehnání. Je to jemný způsob přání štěstí a spokojenosti, který hluboce rezonuje s náboženským cítěním.

Originální, netradiční vánoční pozdravy

Přemýšleli jste někdy o tom, že byste zvolili méně tradiční pozdravy nebo přání? Možná to vašim svátečním pozdravům dodá další vrstvu vřelosti a osobního přístupu. Představte si, jakou radost by vašim blízkým mohlo přinést kreativní, netradiční vánoční nebo novoroční přání. Proč to letos nezkusit? Několik inspirací pro podnícení vaší kreativity:

  • "Jingle all the way, a tak dále!"
  • "Přeji vám krásné Vánoce."
  • "Yule se omlouvám, pokud nemáte veselé Vánoce!"

Tato jedinečná přání mohou vaše vánoční přání obohatit o kapku zábavy. A nezapomeňte, že ať už zvolíte klasiku nebo modernu, kterékoli z těchto přání můžete kombinovat s našimi speciálními personalizovanými dárky pro ten správný nádech lásky..

Jaká jsou jedinečná novoroční přání?

Hledáte způsob, jak v novém roce pozdravit rodinu, přátele, kolegy a známé? Zde je několik jedinečných novoročních přání šitých na míru každému příjemci, na kterého si vzpomenete.

Co takhle oživit dlouholetá přátelství upřímným: "Ať ti nový rok přinese klid, radost a štěstí, drahý příteli!"? Pro vaši rodinu vřelé: "Na další rok rodinných setkání a společných vzpomínek. Šťastný nový rok!" by mohlo být ideální. Pokud jde o kolegy, co takhle profesionální, ale vřelé přání, například: "Přeji vám rok plný nových nápadů a úspěchů. Šťastný nový rok"?

O jedinečné a srdečné způsoby, jak popřát svým blízkým šťastný nový rok, není nouze. Klíčem k úspěchu je, abyste si přání vytvořili po svém a přizpůsobili je vztahu, který s každou osobou sdílíte. Podstatou smysluplného přání je personalizace.

Vánoční dárky

Vánoční dárky

Mega Milka

Mega Milka

Vánoční koule a ozdoby

Vánoční koule a ozdoby

Pohlednice

Pohlednice

Jak někomu popřát veselé Vánoce v jiném jazyce?

Přemýšleli jste někdy o tom, že byste si vánoční přání zpestřili jiným jazykem? Je to nejen skvělý způsob, jak překvapit své blízké, ale také vyjádřit globálního ducha Vánoc!

Vyzkoušejte tyto jazyky:

  • Španělština: Feliz Navidad
  • Mandarínština: Shèngdàn kuàilè
  • Francouzština: Joyeux Noël.
  • Němčina: Frohe Weihnachten
  • italsky: Buon Natale
  • Holandština: Vrolijk Kerstfeest
  • Portugalština: Feliz Natal
  • Dánština: Glædelig Jul
  • Fínština: Hyvää joulua
  • Havajština: Mele Kalikimaka
  • Norština:Bůh Jul
  • Klingonština: QISmaS DatIvjaj

Není fascinující, jak různé kultury vyjadřují stejný pocit radosti a vřelosti? Naučte se tyto pozdravy a rozveselte se o letošních svátcích.

Jaká jsou vtipná vánoční a novoroční přání?

Hledáte způsob, jak letos vykouzlit úsměv na tváři svých blízkých? Proč nezkusit tato vtipná vánoční a novoroční přání? Jsou ideální pro přátele, členy rodiny a kolegy, kteří se rádi zasmějí.

Vtipné vánoční pozdravy

Jste připraveni šířit sváteční náladu pomocí těchto zábavných pozdravů? Nezapomeňte, že nejlepší vzkazy jsou ty, které jsou doručeny s upřímným smíchem a vřelým úsměvem. Mějte na paměti, že i když jsou tato přání zamýšlena jako vtipná, je vždy důležité brát v úvahu smysl pro humor příjemce. Vždy se ujistěte, že vaše zpráva bude dobře přijata a oceněna.

Jaká jsou náboženská vánoční přání?

Pokud hledáte poselství, které by vystihlo duchovní podstatu svátků, zde je několik náboženských vánočních pozdravů, které by mohly být přesně tím, co hledáte.

  • Ať vás láska našeho Spasitele obklopuje po všechny dny vašeho života. Šťastné a veselé Vánoce vám i vaší rodině!
  • Ať narození Krista naplní váš život radostí a pokojem v tomto vánočním čase. Veselé Vánoce!
  • Ať jsou vaše Vánoce naplněny skutečnými zázraky a smyslem tohoto krásného času.
  • Kéž cítíte Boží přítomnost ve svíčkách, které o Vánocích jemně září.
  • O Vánocích jsme dostali největší Boží dar. Kéž jeho láska, pokoj a naděje naplní váš život po celý rok. Šťastné a veselé Vánoce!

Pokud s vámi a vašimi blízkými rezonuje náboženská stránka Vánoc, nechte ve svých vánočních přáních zazářit svůj důvod pro toto období.

Jak mohu udělat svá vánoční a novoroční přání osobnější?

Hledáte kreativní způsoby, jak si přizpůsobit vánoční a novoroční přání? Jste na správném místě. Pojďme je společně prozkoumat!

Uznat příjemce

Na prvním dojmu záleží, že? Snažme se své blízké v pozdravu oslovovat jménem, aby se cítili výjimečně.

Přidejte osobní přístup

Proč nepřidat individuální vzkaz, který odráží váš vztah k příjemci? Může to být společná vzpomínka nebo interní vtip, který se vztahuje k něčemu, co jste spolu za poslední rok zažili.

Ručně psané poznámky

V dnešní digitální době je vždycky krásný pocit dostat ručně psaný vzkaz. Pokud je to možné, snažte se psát pozdravy ručně, dodáte tak svému sdělení další rozměr a učiníte ho ve své podstatě osobním.

Slova, která sdílíme se svými blízkými, jsou stejně důležitá jako čas a myšlenky, které jsme věnovali vymýšlení a tvorbě dárku. S našimi tipy a triky máte vše připraveno.

Jaká jsou formální vánoční a novoroční přání pro obchodní partnery?

Přemýšlíte, jak vyjádřit vánoční přání a novoroční pozdravy svým obchodním partnerům? Zasílání vřelých vzkazů v období svátků nejen posiluje váš vztah s nimi, ale může také připravit půdu pro úspěšnější spolupráci v nadcházejícím roce. Jaká jsou však ta správná slova?

Formální vánoční pozdravy

  1. Přeji vám radostné prožití vánočních svátků. Ať toto sváteční období přinese štěstí a prosperitu vám i vašemu týmu.
  2. Ať jsou vaše Vánoce plné radosti, smíchu a dobré vůle. Těšíme se na další rok společných úspěchů.
  3. Náš tým vás srdečně zdraví. Ať jsou vaše svátky plné tepla, klidu a vzácných okamžiků.
  4. Veselé Vánoce! Ať vás kouzlo tohoto období inspiruje a pomůže vám dosáhnout úspěchu ve všech vašich snahách.
  5. Ať jsou pro vás letošní Vánoce požehnané úspěchem, prosperitou a štěstím. Děkujeme vám za vaše partnerství.

Formální novoroční pozdravy

  • Ať nový rok přinese nové naděje a světlé začátky. Těšíme se na rok společného růstu a úspěchů.
  • Přeji vám rok plný štěstí a prosperity. Ať se našemu partnerství daří i v nadcházejícím roce.
  • Šťastný nový rok! Ať tento rok přinese vašemu podniku nové příležitosti a úspěchy.
  • Ať nový ro přinese našemu partnerství nový úspěch a růst.
  • V novém roce se těšíme na posílení našich obchodních vztahů a dosažení společných cílů.

Volba vašich slov může mít velký vliv na budování obchodních vztahů. Upřímná zpráva o dobré vůli a radosti může vašim partnerům dát pocit, že si vás váží, a posílit pouto důvěry mezi vámi. Využijte tohoto svátečního období naplno a dejte jim najevo, jak moc si vašeho partnerství vážíte.

Jaká novoroční předsevzetí bych měl zahrnout do svých přání?

Jaká novoroční předsevzetí byste měli zahrnout do svých přání? Nádech humoru nebo i vážné úmysly mohou vaše novoroční přání ozvláštnit. Zde je několik nápadů:

Vážná předsevzetí:

"Ať se vám v letošním roce podaří najít více příležitostí k dosažení svých snů."

"Letos si slibme, že si budeme vážit maličkostí."

"Ať najdeš odvahu udělat ten velký krok, kterého ses dosud bál."

Vtipná předsevzetí:

"Ať jíme méně, více cvičíme a snažíme se spát o pět minut déle."

"Slibme si, že letos budeme méně prokrastinovat, a to už od zítřka!"

Než si na Nový rok koupíme další členství v posilovně, dvakrát si to rozmyslíme."

Rozlišení dárku ve dvojici s dárkem

Zvažte naši nabídkupersonalizované vánoční dárky aby vaše přání byla ještě výjimečnější:

  • Personalizovaný plánovač: "Ať jíme méně, více cvičíme a snažíme se spát o pět minut déle."
  • Hrnek s inspirativním citátem: "Kéž byste v tomto roce našli více příležitostí k dosažení svých snů."
  • Osobní zápisník: "Letos si slibme, že od zítřka budeme méně prokrastinovat!"

Nejlepší novoroční přání jsou ta, která jsou naplněna vřelostí, láskou a pozitivitou. Dejte svým blízkým najevo, že jim na prahu nového roku fandíte.

Sněhová koule

Sněhová koule

Víno

Víno

Vánoční hrnky

Vánoční hrnky

Klíčenka

Klíčenka

Jaké jsou dobré citáty do vánočních a novoročních přání?

Proč se nezamyslet nad slovy Hamiltona Wrighta Mabieho: "Blahodárné je období, které zapojuje celý svět do spiknutí lásky!"? Tento citát krásně vystihuje kouzlo vánočního času. Možná byste raději něco od kultovního Charlese Dickense? Jeho citát "Vánoce budu ctít ve svém srdci a snažit se je zachovat po celý rok" je nadčasová klasika a skvěle se hodí do každého vánočního přání. Chcete šířit optimismus do nového roku? Zvažte použití slov spisovatele Neila Gaimana: "Ať je váš nadcházející rok plný kouzel, snů a dobrého šílenství." Je to inspirativní a zábavné přání do dalšího roku. Možná chcete citát, který zazvoní v novém roce s pocitem naděje a obnovy, jako například citát Hala Borlanda: "Konec roku není ani konec, ani začátek, ale pokračování, se vší moudrostí, kterou nám zkušenost může vštípit.".

Každý z těchto citátů by mohl ozvláštnit vaše vánoční nebo novoroční přání.

Jaké jsou kreativní způsoby zasílání vánočních a novoročních přání?

Hledáte jiný způsob, jak předat svá vánoční a novoroční přání během letošních svátků? Dárek, který se dává, získá jedinečnou vrstvu, když se personalizuje. Podívejme se na několik inovativních nápadů, jak poslat vánoční a novoroční přání.

Personalizovaná vánoční přání

Namísto toho, abyste se rozhodli pro obecná přáníčka zakoupená v obchodě, proč svým blízkým nezpříjemnit pocit výjimečnosti pomocí personalizovaná vánoční přání? Můžete do nich vložit upřímný vzkaz, památeční fotografii nebo dokonce ručně kreslený design, například dětskou kresbu..

Personalizované dárky s osobním pozdravem

Přemýšleli jste někdy o tom, že byste darovali osobní dárky s vaším speciálním pozdravem? Mohou to být ozdoby na míru, hrnky nebo dokonce šperky. Představte si tu radost na tvářích svých blízkých, když si rozbalí dárek, který nese nádech vaší promyšlenosti!

Další možnosti kreativních vánočních přání

  • Dekorativní vánoční ozdoby: Co takhlepersonalizovaná vánoční ozdoba se speciálním vzkazem? Je to zábavný a slavnostní způsob, jak poslat vánoční pozdravy.
  • Videozpráva: V dnešní digitální době může být personalizovaná videozpráva nezapomenutelným virtuálním způsobem, jak někomu popřát veselé Vánoce nebo šťastný nový rok. Je to osobní, přímé a rozhodně kreativní!".

Pusťte se do toho a buďte tak kreativní, jak jen chcete, aby si vaši blízcí letošní sváteční období zapamatovali díky vašim vlastním jedinečným svátečním pozdravům.

Jaké tradice jsou spojeny s novoročními přáními?

S Novým rokem se po celém světě pojí nesčetné množství tradic. Pojďme se podívat na některé z těch nejzajímavějších, nejrůznějších a nejsrdečnějších.

1. Španělsko: Jíst hrozny o půlnoci

Slyšeli jste někdy o španělské tradici jíst na Silvestra úderem půlnoci dvanáct hroznů? Každý hrozen představuje štěstí na jeden měsíc nadcházejícího roku. Velmi chutný způsob, jak si popřát šťastný nový rok!

2. Japonsko: Japonsko: Zvonění zvonu

Věděli jste, že v Japonsku se 108krát zvoní na zvon, který podle buddhistické víry přináší očištění od 108 pozemských přání. Je to duchovní způsob vítání nového roku.

3. Dánsko: Rozbití desek

Je pro vás těžké opustit uplynulý rok? V Dánsku lidé házejí staré talíře a sklenice na dveře přátel a rodiny, aby vyhnali zlé duchy. To je ale odklon od tradice!

4. Skotsko:

Jste typ člověka, který je rád ve všem první? Ve Skotsku platí, že ten, kdo vstoupí do domu po půlnoci jako první, přináší štěstí v nadcházejícím roce.

5. Brazílie: Přeskočení sedmi vln

Napadlo vás někdy přivítat Nový rok na pláži? V Brazílii lidé skáčou přes sedm vln pro štěstí a přání do nadcházejícího roku. Osvěžující začátek!

6. Řecko: Cibule jako symbol znovuzrození

Co takhle symbolicky zvěstovat nový rok? V Řecku se na Nový rok na dveře věší cibule, symbol znovuzrození, jako symbol nového začátku.

Tyto tradice jsou více než jen zábava - jsou významnou součástí kulturního dědictví každé země. Spojují lidi při oslavách a rozjímání, loučení se starým rokem a vítání nového s otevřeným srdcem. Co takhle začlenit některé z těchto tradic do svých vlastních novoročních oslav? Možná si najdete nový oblíbený způsob, jak přivítat nadcházející rok.

Personalizované vánoční dárky, které doplní vaše přání k svátku

Uvažovali jste o tom, že byste svá srdečná vánoční a novoroční přání spojili s personalizovaným dárkem od Yoursurprise? Je to fantastický způsob, jak dát vyniknout vašim svátečním přáním. Zde je několik skvělých možností, které vás mohou inspirovat a rozproudit vaši kreativní šťávu:

1. Personalizované vánoční ozdoby

Proč nepřidat jejich vánočnímu stromečku nádech personalizace s Personalizované vánoční ozdoby? Dokážete si představit tu radost na tvářích vašich blízkých, když uvidí cetku s vyrytým jménem nebo speciálním vzkazem? Budou se moci těšit z vašeho milého osobního přání v předvánočním čase i v následujících letech.

2. Vánoční svetry na míru

Co je slavnostnější než vánoční svetr? Co třeba Vánoční svetr na míru od Yoursurprise? Obdarujte své blízké svetrem s jejich jménem nebo jedinečným designem, abyste skutečně oslavili útulnost a teplo tohoto období.Přinášíme vám možnost obdarovat své blízké svetrem s jejich jménem nebo jedinečným designem.

3. Personalizované vánoční hrnky

Představte si, že popíjíte horké kakao z Personalizovaný vánoční hrnek ozdobený vaším oblíbeným vánočním pozdravem? Tento dárek se hodí pro mnoho různých obdarovaných a je dokonalým způsobem, jak jedinečným způsobem předat své vánoční poselství lásky..

4. Personalizované sklenice na víno, šampaňské a šampus

Proč si nepřipít na sváteční období jejich lahví osobní víno nebo šampaňské? To Nejelegantnější způsob, jak někomu popřát veselé Vánoce a šťastný nový rok.

Vyberte dárek, který dokonale odpovídá osobnosti nebo zájmům obdarovaného. Je pravda, že vybrat a personalizovat ten správný dárek pro každého z vašich blízkých může být radostný, ale zároveň náročný úkol. Možností je nepřeberné množství! Například ti, kteří mají smysl pro humor, mohou ocenit např.zábavný dárek, něco neobvyklého nebo výstředního, co jim vykouzlí úsměv na tváři. Přemýšleli jste nad dárkem, který polechtá jejich kosti? A co gurmáni ve vašem životě? Chutná sladká pochoutka by mohla být příjemným překvapením. Kdo by si rád nepochutnal na dekadentní sladkosti?čokoládová pochoutka nebo chutné sladkosti v tomto svátečním období? Možná byste měli zvážit praktický dárek, něco, co mohou používat v každodenním životě. Možná by jim udělal radost osobní hrnek, kalendář na míru nebo kuchyňské doplňky. A pro ty, kteří rádi zvelebují svůj příbytek, je vhodný napříkladdomácí dekor dárek by mohl být skvělým výběrem. Třeba personalizovaný rámeček na fotografii nebo polštářek na míru? Nakonec je to myšlenka a úsilí, které do personalizace dárku vložíte, to, co se opravdu počítá. Obdarovaný jistě ocení váš čas a ohleduplnost při vytváření dárku, který je pro něj jedinečný.

Přizpůsobené Sklenice na Víno

Přizpůsobené Sklenice na Víno

Čokolády

Čokolády

Domácí výzdoba

Domácí výzdoba

Blog

Blog