Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Valentýn je časem romantiky a lásky, což je ideální příležitost překvapit někoho výjimečného ve vašem životě. Každý má rád květiny. Jsou barevné, voňavé a skvěle doplní každý prostor. Když pomyslíme na Valentýna, nemůžeme si pomoci, ale je to ideální den, kdy můžeme někoho překvapit krásnou kyticí květin. Chcete někoho překvapit květinami, ale nevíte, kde začít? Podívejte se na naši nabídku a vyberte si svého favorita. Naše personalizované květinové dárky lze zaslat přímo na adresu obdarovaného, takže se stane skutečným překvapením!Proč jsou květiny ideální na Valentýna?

Možná si říkáte, že květiny jsou méně originální valentýnský dárek, ale darovat kytici nebo vázu květin je klasické a skutečně romantické gesto! Květiny přinášejí radost svou sladkou vůní a krásnými barvami. Květiny jsou často věcí, kterou si lidé nekupují sami pro sebe, což znamená, že dostat je jako dárek je o to krásnější. Je to gesto, které vychází přímo ze srdce a obdarovaného se určitě dotkne.

Květiny s osobní kartou

Není nic romantičtějšího než dostat kytici květin s osobním přáním napsaným speciálně pro vás. Když někoho překvapíte květinami, vzkaz je nutností! Obdarovaný tak bude nejen vědět, že je dárek určen pro něj, ale bude také vědět, co mu chcete svým překvapením sdělit. Napsat přání není vždy snadné, někdy vás nenapadají ta správná slova nebo si nejste zcela jisti, zda píšete správně. Jedna rada: nebojte se být romantičtí, buďte upřímní v tom, co cítíte, a zbytek se dostaví sám! Přizpůsobení online přání je snadné. Stačí si vybrat květinový dárek, který se vám líbí, zvolit design a zadat speciální vzkaz. K dispozici je několik romantických vzorů.

Sušené květiny pro domácnost

Pokud se vám líbí myšlenka darovat na Valentýna květiny, ale rádi byste své milované osobě darovali něco trvanlivějšího a vhodného do jejího domova, zvolte dekorace ze sušených květin. Tento dárek lze personalizovat a umístit do jakéhokoli prostoru a dodat mu tak jedinečný, stylový nádech. Sušené květiny navíc vydrží déle, takže vaše láska bude zářit i po Valentýnu!

Dárkový stojan ze sušených květin

Dárkový stojan ze sušených květin

Kytice sušených květin

Kytice sušených květin

Dárkový stojan ze sušených květin

Dárkový stojan ze sušených květin

Blog

Blog