Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

6x jednoduchý dárek ke Dni otců

Den otců se blíží a je čas překvapit výjimečného tatínka. Proč si místo standardního dárku ke Dni otců nevyhrnout rukávy a nevyrobit něco sami? Podělíme se s vámi o šest inspirativních a jednoduchých DIY nápadů pro nezapomenutelný Den otců!

Určitě vás zajímá, co všechno můžete vyrobit ke Dni otců. Možností je nespočet, ale my to tentokrát zjednodušíme a vynecháme složité projekty. Apěkný dárek ke Dni otců Ostatně jejich výroba nemusí být vůbec složitá.

Než začnete, zamyslete se nad koníčky, zájmy a oblíbenými činnostmi svého otce. Rád vaří, sportuje nebo pracuje na zahradě? Pak vyberte řemeslný projekt, který odpovídá jeho osobním preferencím!

1. Zdobení sportovního trička

Je váš táta nezastavitelný na fotbalovém hřišti nebo nesmírně miluje jízdu na horském kole? Ať už ho baví jakýkoli sport, zdobené sportovní tričko je dobrým nápadem na vhodný dárek.

Jak postupujete?

Nejprve si objednáte sportovní tričko ve velikosti vašeho otce s jeho jménem nebo s jiným pěkný text. Co třeba "Sportovní táta roku" nebo "Nejsportovnější táta"? Dále se ujistěte, že máte doma fixy na textil. Pak může kreativní hostina začít! Tip: nezačínejte kreslit přímo na tričko. Textilní fixy se nikdy nesundají a vy nechcete nadělat nepořádek. Dobře si rozmyslete, co chcete nakreslit. Pomáhá také, když si kresbu jednou vyzkoušíte na papíře. Až budete mít dostatečně natrénováno, kreslete na tričko. Kresbu na papíře můžete na tričko také obkreslit, což je ještě snazší. Jakou radost bude mít váš sportovně založený tatínek ze svého nového sportovního oblečení!

2. Pimp a key ring

Ztrácí otec, kterého chcete překvapit, často klíče? Nebo mu chcete dát praktický dárek s nejroztomilejší fotografií? Pak se pusťte do pimpování přívěsek na klíče s fotografií ke dni otců!

Jak postupujete?

Vyberte si svou nejhezčí fotografii. Nechte si ji vytisknout na klíčenku pro svého tátu. Jakmile budete mít klíč, může začít vyrábění. Tedy pokud máte vše potřebné. Jak klíčenku ozdobíte, je zcela na vás. Můžete navléknout veselé korálky na šňůrku a připevnit je na kroužek klíčenky. Existuje spousta různých korálků, od plastových ve všech tvarech a barvách až po dřevěné a skleněné korálky. Existují dokonce i korálky s písmeny, pomocí kterých můžete na kroužek na klíče snadno připevnit jméno svého otce. Na šňůrce můžete také vyrobit například mušle. Možností, jak vytvořit jedinečný přívěsek na klíče speciálně pro toho nejmilejšího tatínka, je nekonečně mnoho!

Klíčenka

Klíčenka

Dárek ke dni otců

Dárek ke dni otců

Pivní sklo den otců

Pivní sklo den otců

Bambusová deska na sýr

Bambusová deska na sýr

3. Zdobení sklenice na pivo

Má váš otec rád dobré pivo ve svém volnu? Pak na jeho vlastní sklenice by neměly chybět ve skříňce na nádobí.

Jak postupujete?

Nechte si na sklenici na pivo vyrýt jeho jméno nebo jiný zábavný text, například "Super táta". Nyní máte doma pro svého tátu skutečně jedinečnou sklenici. Aby byla ještě výjimečnější, můžete sklenici ozdobit fixy na sklo. Pomocí těchto fixů můžete na sklenici nakreslit, co chcete, a zůstane to na ní i po umytí. Hledáte inspiraci pro své umělecké dílo? Vždycky se dobře hodí nějaký vzor. Přemýšlejte například o různých barevných tečkách. Nebo něco, co se k vašemu tátovi opravdu hodí, třeba vzor fotbalových míčů nebo pokud je kutil kladiv.

4. Vyrobte si kompletní sýrové prkénko

Je šálek čaje vašeho táty fine dining a burgundské? A prkénko na sýr s vyrytým jménem pak je to dárek, kterým se určitě trefíte do vkusu.

Jak postupujete?

Nejprve si objednáte prkénko se sýrem a osobním textem. Ten bude s láskou a péčí vyryt do dřeva. Pak přijde řada na vás. Zajděte do místního obchodu se sýry a kupte otcovy oblíbené sýry. Výborně se k němu hodí také krekry, oříšky, fíky a možná i sklenka vína nebo jiného nápoje, který má váš otec rád. Dali jste dohromady ideální balíček? Pak vše položte na polici a zabalte do průhledné fólie. Zavažte jej a máte hotovo! To bude svátek na Den otců.

5. Dejte rámečku na obrázek svůj osobitý nádech

Vaše oblíbená společná fotografie vás dvou pravděpodobně zachycuje krásný okamžik, na který rádi vzpomínáte. Fotografii zarámujte a věnujte ji svému otci jako dárek. Ale ne dříve, než si rámeček sami ozdobíte.

Jak postupujete?

Nejprve vyhledejte dokonalou společnou fotografii. Pokud se při pohledu na fotografii okamžitě usmějete, našli jste to, co jste hledali. Objednejte si fotografii vytištěné v rámečku. Nyní můžete dát prostor svému umělci. Při zdobení fotorámečku se můžete vydat opravdu libovolným směrem. Zajděte do obchodu s řemeslnými výrobky a nechte se inspirovat. Na rámeček můžete například nalepit nalepovací kameny všech tvarů a barev do vzoru. Nebo co třeba malé mušličky či veselé knoflíky? Dobrým nápadem jsou také dřevěná dekorativní zvířátka. A mini bambulky se na řemeslné výrobky vlastně také vždycky skvěle hodí. Ať už vyrobíte cokoli, váš tatínek bude určitě nadšený z vašeho kreativního výstřelku a pěkného obrázku.

6. Deštník speciálně pro tátu

Není nic příjemnějšího než společná procházka v dešti pod tátovým deštníkem. Tak dejte tátovi vlastní deštník dárek s jedinečným designem.

Jak postupujete?

Na deštník, který chcete darovat svému otci, vyberte pěkný design. Na deštník můžete také nechat vytisknout jeho jméno nebo jiný text podle vašeho výběru. Jakmile budete mít deštník doma, je řada na vás. Vše, co potřebujete, jsou fixy na látky. Na deštník je dobré nakreslit nějaký vzor. Nejlépe to jde, když ho obkreslíte z papíru. Pak máte jistotu, že bude všude stejný. Vzory s dešťovými kapkami, mráčky, botami nebo květinami vypadají na deštníku vesele a hravě. Pokud ale chcete vytvořit něco jiného, je to také v pořádku. Není zde uveden váš řemeslný projekt? Podívejte se na naši nabídku personalizovaných dárků ke Dni otců a určitě najdete vhodný dárek pro svého tatínka, který můžete vypiplat! Hledáte dárek konkrétně pro tatínka, který slaví svůj první Den otců? Pak se podívejte na náš nápady na dárky pro první den otců.

Fotografický plakát s rámečkem

Fotografický plakát s rámečkem

Deštník

Deštník

První Den Otců

První Den Otců

Blog

Blog