Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Nemusíte nutně potřebovat velký dárek, kterým svého otce překvapíte. Někdy stačí upřímný a od srdce vycházející projev lásky. Tento důkaz může mít podobu přáníčka, díky němuž se bude cítit výjimečně... I když zřejmě víte, jak moc máte svého otce rádi, může být těžké vyjádřit své pocity slovy, a proto bychom vám rádi poskytli několik tipů, které by vám mohly pomoci napsat co nejlepší přání ke Dni otců.

Vyberte si přání ke Dni otců

Nejprve je třeba vybrat správnou kartu pro vašeho otce. Přání můžete ozvláštnit mnoha způsoby, například vtipnou personalizací. Můžete přidat fotografii, kterou jste s tátou pořídili, nebo třeba koláž vašich nejlepších momentů.

Přizpůsobená dřevěná karta

Přizpůsobená dřevěná karta

Dřevěné Den otců karta

Dřevěné Den otců karta

Karta s videozprávou

Karta s videozprávou

Dárková krabička se semínky divokých květin

Dárková krabička se semínky divokých květin

Co napsat na kartu ke Dni otců

Nyní, když máte připravené krásné přání, je čas napsat vzkaz, který přesně odráží to, co chcete říct. Nejste dobří ve slovech? Pomůžeme vám! Stačí se řídit našimi radami a zapůsobit na svého tatínka:

  • Použijte texty písní: Je nějaká píseň, která přesně vyjadřuje to, co byste chtěli vyjádřit? Použijte své oblíbené verše a napište je na přáníčko nebo můžete vybrat oblíbenou píseň svého otce, abyste jí dodali zvláštní nádech.
  • Zamyslete se nad tím, v čem je vaše vazba jedinečná: Vaše sdělení nemusí být dokonalé. Nikdo od vás neočekává, že budete básník! Přemýšlejte o všech důvodech, proč je váš táta nejlepší na světě, a vytvořte seznam, aby to věděl i on!
  • Vydejte se na výlet do minulosti: Na chvíle strávené s tátou budete mít spoustu krásných vzpomínek. Vzpomeňte si na nějaký okamžik z minulosti, společný vtip nebo zábavný moment a připomeňte si anekdotu na přání.
  • Použijte verše básníka: Pokud váš tatínek rád čte, jistě ho potěší, že jste na přání použili jednu z jeho oblíbených básní nebo verš z jeho oblíbené knihy! Nezapomeňte přidat také něco osobního.

Stále si nejste jisti, co nebo jak napsat? Nedělejte si příliš velké starosti, nezapomeňte, že váš táta už ví, jak moc ho máte rádi!

Cool dárky ke Dni otců

Cool dárky ke Dni otců

Tipy na dárky pro tátu, který miluje dobré jídlo

Tipy na dárky pro tátu, který miluje dobré jídlo

Blog

Blog