Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Naše maminky su ty nejdůležitější osoby na celém světě. Máma je osoba, která nás vždy milovala a hýčkala. Může to být žena, která nás porodila, ale i ta, která nás přijala ve svém životě a vylepšila ho. Máma je jedinečná, je to osoba, na kterou se obrátíme, když máme pochybnosti a která nás vede správným směrem, když máme potíže. Den matek je speciálním dnem na oslavu rozhodující role, kterou hraje v našich životech, časem vděčnosti a překvapení ten najšpeciálnejšiej ženy v našem životě. Chceš letos překvapit svou matku, ale nevíš, jak udělat její den jedinečným? Postupuj podle našich tipů a určitě ji potěšíš!

1. Daruj dárek, který jde přímo ze srdce

Dárek by měl vždy vycházet ze srdce, zejména ten, který je určen pro tvou milovanou maminku! Víme, že výběr dárku není jednoduchý, o to více, pokud je pro tebe ten, kdo ho dostane, velmi důležitý. Z tohoto důvodu je důležité snažit se co nejvíce nasměrovat své pocity do dárku, který chceš darovat. Co jí chceš říct svým dárkem? Proč jí chceš poděkovat nebo ji pochválit? V čem je váš život výjimečný? Najdi si chvíli na zamyšlení nad odpověďmi a uvidíš, že hledání dokonalého dárku bude mnohem jednodušší!

2. Připomeň jí, proč je jedinečná

Den matek by neměl být jediným obdobím, které by jí mělo připomínat, že je skvělá, ale určitě to může být příležitost k extra pozornost. Existuje tolik originálních způsobů, jak ji můžeš přesvědčit, jak důležitá pro tebe je. Zde je několik rad:

  1. Napiš jí báseň: Neboj se! Na psaní upřímných a smysluplných slov nemusíš být básníkem. Můžeš se zaměřit na některé společné chvíle, na tvé dětství nebo na všechny chvíle, kdy jste si byli velmi blízcí. A pokud je pro tebe těžké vyjádřit své city, můžeš si zvolit frázi, která ji představuje, nebo báseň, kterou s mámou obzvlášť milujete.

  2. Vydej se na cestu do vzpomínek: Dalším milým nápadem by mohlo být vytvoření fotoalba, který shromažďuje všechny společné chvíle, od dětství po dospělost. Můžeš ho také obohatit několika osobními frázemi nebo citáty.

  3. Překvap ji dárkem: Jsme zvyklí vždy dostávat dárky od rodičů, koneckonců nás rozmazlují odmalička. Když dospíváme, začneme rozumět, jak důležité je rozdávat radost tím, které máme rádi. Rozdávání radosti můžeš ještě více ozvláštnit osobním dárkem, díky kterému pochopí, jak moc ti na ní záleží.

  4. Naplánuj speciální den: Možná má i tvá máma už fakt všechno. V takovém případě se můžeš rozhodnout pro nezapomenutelný zážitek, který ji překvapí a bude se cítit ještě jedinečnejšia. Pokud například miluje vaření, můžeš jí uvařit chutný oběd jako překvapení nebo zaručit, aby celý den pouze odpočívala!

3. Pomysli na to, co se jí líbí

Být matkou nemusí být jedinou podmínkou při hledání dárku, na kterou je třeba myslet při obdarovaní této originální ženy ve svém životě. Mysli na to, kdo je tvá máma v každodenním životě. Možná je tvá máma kreativní a tvořivý člověk a ve volném čase se věnuje malování, nebo miluje sport a turistiku, nebo se těší z vaření chutného jídla v kuchyni. Popřemýšlej, co se jí líbí, a vytvoř dárek, který jí je šitý na míru.Pokud potřebuješ více inspirace, přečti si Důvody, proč je tvá máma ta nejlepší na celém světě!

4. Oslavujte Den matek i na dálku

Ne vždy je možné zůstat blízko své matky. Možná vás vzdálenost po většinu času odděluje z důvodu studia, práce nebo lásky. Možná tě život zavál na druhý konec světa. Prožíváš své vlastní zkušenosti a buduješ si pro sebe nový vzrušující život. To však neznamená, že zapomínáš na své blízké a určitě každý den myslíš na svou mámu! I když ji často slyšíš přes telefon a vyměňujete si spoustu fotek, sladkým gestem ji můžeš překvapit i na dálku! Můžeš jí například poslat narozeninovou pohlednici nebo dokonce malý dárek. Bude se těšit!

Fotoalbum

Fotoalbum

Náhrdelník srdce

Náhrdelník srdce

Milka čokoládové srdce

Milka čokoládové srdce

Kouzelný hrnek s fotografií

Kouzelný hrnek s fotografií

5. První den matek

Chceš překvapit na Den matek i někoho jiného než svou milovanou mámu? První den matek je velmi vzrušujícím obdobím v životě čerstvých rodičů, kteří se připravují na oslavu poprvé. Je ještě příliš brzy na to, aby si malý uvědomil, jak moc se o něj jeho mámě stará, ale to neznamená, že to nemůžeš být ty, kdo překvapí čerstvou maminku! Možná je to první den matek pro manželku, partnerku nebo dokonce milovanou přítelkyni. Překvap ji pozornou myšlenkou, díky které pochopí, jak si ji vážíš!

6. Další tipy na výběr správného dárku

Pokud Den matek chceš oslavit nejlepším možným způsobem, můžete postupovat podle některých našich dalších tipů a prohlédnout si pár tipů na dárky:

  1. Mysli na ni: Při výběru dárku nemysli na sebe, ale zaměř se na to, co by se jí mohlo líbit. Nezapomeň, že je to její den a zaslouží si ho prožít naplno!

  2. Poraď se s rodinou: Pokud je tvá rodina velká a máte bratry nebo sestry, můžeš je také zapojit do výběru dárku. Více nápadů vždy pomůže, není to tak? Můžeš také vzít v úvahu, že tímto způsobem můžete mít přístup k vyššímu rozpočtu na skvělý dárek!

  3. Naplánuj to předem: Při organizování příprav na oslavu zvaž plánování příprav. Určitě to nechceš nechat na poslední chvíli a riskovat, že dárek nepřijde včas nebo, že budeš muset darovat něco, co není na úrovni!

Dřevěná karta - Den matek

Dřevěná karta - Den matek

Benjamin Bear

Benjamin Bear

Zakázkový dřevěný servírovací talíř

Zakázkový dřevěný servírovací talíř

Kroužek na klíče z kůže

Kroužek na klíče z kůže

Zástěra

Zástěra

Unikátní chladič lahví

Unikátní chladič lahví

Den matek Toblerone bar

Den matek Toblerone bar

Blog

Blog