Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Máte ve svém životě lidi, kteří jsou tu vždy pro vás, ať se děje cokoli? Můžete se na ně vždy spolehnout a jsou prostě nenahraditelní. Když se jich zeptáte, jak jim můžete poděkovat, vždy vám odpoví: ""Ne, ne, není třeba děkovat, rádi pomůžeme!"". A mají pravdu; není to nutné, ale může být příjemné překvapit je originálním, promyšleným dárkem jako poděkování za vše, co pro vás dělají a znamenají.

Proč je dávání dárků zábava

Výzkumy ukazují, že lidé dávají dárky opravdu rádi. Je to způsob, jak dát svému okolí najevo, že je máte rádi nebo že vám na nich záleží. Dávání dárků také posiluje pouto, které máme s ostatními. Věděli jste, že náš mozek skutečně reaguje, když někoho obdarujeme? V mozku se aktivují centra odměny, a proto vám přijímání i dávání dárků přináší radost.

Originální dárky

Jak můžete poděkovat originálním způsobem? Můžete je obdarovat obecným dárkem, jako je bonboniéra nebo květiny odkudkoli, nebo můžete zvolit něco osobnějšího, například s osobním vzkazem nebo fotografií vás dvou.

Níže uvádíme seznam nejlepších dárků s poděkováním.

Sušená květina

Sušená květina

Čokolády

Čokolády

Víno

Víno

Přizpůsobené hrnky

Přizpůsobené hrnky

Dárky s poděkováním, které vždy fungují

Některé dárky se prostě vždycky hodí, například láhev vína, přání nebo bonboniéra. Ale co třeba hrnek nebo sklenice se sladkostmi s osobním motivem? Personalizované dárky jsou víc než jen dárky. Ukazují, že byla vynaložena snaha, a dodávají dárkům mimořádný punc. Dárky, které lze personalizovat fotografií nebo textem podle vašeho výběru:

Poděkování mamince

Je pravděpodobné, že budete chtít své mamince poděkovat za vše, co pro vás dělá. Nabízí vám vždycky rameno, na kterém se můžete vyplakat? Dává dobré rady? Nikdy neříká "já ti to říkala", i když má nakonec vždycky pravdu? Je vždy k dispozici pro hlídání dětí? Ať už je důvod jakýkoli, většina lidí považuje svou mámu za jednu z nejdůležitějších osob na světě. Máme pro vás vše, co potřebujete, abyste jí mohli poděkovat, protože máme spoustu skvělých dárků, zejména pro maminky! Nejlepší dárky, kterými můžete mamince poděkovat:

Poděkování sousedovi (sousedům)

Každý potřebuje dobré sousedy. Dobří sousedé mají cenu zlata, a to nejen proto, že je příjemné bydlet vedle přátelských lidí, ale také proto, že si můžete v případě potřeby vzájemně pomoci. Možná byste rádi poděkovali sousedovi za to, že nakrmí kočku a zalije kytku, když odjedete, nebo že vám přinese nákup, když jste nemocní. Někteří sousedé pro sebe dokonce pečou nebo se dělí o jídlo, aby si vzájemně pomohli. Originální dárky, kterými můžete poděkovat svému sousedovi (sousedům):

Zástěra

Zástěra

Foto hodiny

Foto hodiny

Luxusní dárková krabička s čokoládou

Luxusní dárková krabička s čokoládou

Klíčenka - Obdélníková

Klíčenka - Obdélníková

Blog - Jak vytvořit speciální překvapení

Blog - Jak vytvořit speciální překvapení

Blog - 20 nejlepších dárků pro vašeho BFF

Blog - 20 nejlepších dárků pro vašeho BFF

Blog -  Nejlepší dárky pro přítele

Blog - Nejlepší dárky pro přítele

Blog

Blog