Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Po letní dovolené jste se vrátili domů, ale ještě jste se nevrátili do práce, tak proč se nesejít s přáteli na zábavném večeru a nepodělit se o své zážitky z dovolené? Je to ideální záminka k uspořádání koktejlového večírku s rodinou, přáteli a/nebo kolegy - samozřejmě s ohledem na přiměřené vzdálenosti v současném klimatu! Pokud byste rádi uspořádali koktejlový večírek nebo jste byli na nějaký pozváni, máme pro vás spoustu skvělých rad! Níže si přečtěte naše jednoduché kroky k uspořádání a/nebo účasti na koktejlovém večírku, na který budou všichni vzpomínat, aniž byste přišli na mizinu.

1) Přemýšlejte o svých pozvánkách:

Vytvořte skvělé, jedinečné pozvánky přidáním fotografie, loga a textu podle vlastního výběru, protože nejenže budou pro vaše hosty zábavnější a vzrušující než prostá zpráva skupiny Whatsapp, ale budou také zábavnou památkou na skvělou party. Můžete si vybrat téma party, například karibské nebo téma 20. let, což vám umožní navrhnout pozvánky podle toho! Samozřejmě můžete vždy uspořádat koktejlový večírek k narozeninám nebo zamávat kolegovi, který odchází do nové práce; pozvánku můžete přizpůsobit jakémukoli tématu nebo stylu, který si přejete.

2) Vytvoření správné atmosféry:

Promyslete, kde budou vaši hosté sedět, kam umístit a jak prostřít stůl a jak vytvořit příjemné, slavnostní prostředí. Vyzdobte stůl personalizovanými balónky s vlastní fotografií a textem a prostřete jej personalizovanými prostíráním, ubrousky a talíři. Dodejte své oslavě atmosféru, styl a krásné měkké osvětlení pomocí personalizovaných vonných svíček, zejména během nádherných chladných letních večerů. Dokonalou tečkou na závěr je fotokoutek včetně zábavných rekvizit, jako jsou sluneční brýle a personalizované bubliny. Praktickým tipem, který můžeme nabídnout, je zajistit, aby každý host měl svou vlastní sklenici, aby každý neztratil přehled o tom, která sklenice je jeho, a abyste si ušetřili spoustu mytí nádobí! Existují dva způsoby, jak toho dosáhnout: buď nechat vyrýt jméno každého hosta do jeho vlastní sklenice, nebo vytvořit personalizované podtácky se jmény hostů. Tyto personalizované předměty nejen usnadní organizaci večírku, ale také jej učiní nezapomenutelným a nabídnou každému hostu zábavný suvenýr, který si odnese domů a navodí tu správnou náladu.

3) Jídlo & amp; nápoje:

Výběr koktejlů bude záviset na vašich hostech, tématu a množství času, který máte na přípravu k dispozici. Pokud chcete uspořádat nenáročný večírek nebo předvečeři, doporučujeme zvolit víno nebo bublinky, například prosecco nebo šumivé víno. Pokud je vaše oslava nebo večírek, kterého se účastníte, spíše nóbl záležitostí, zvolte šampaňské! Chybu neuděláte s lahví Moët & Chandon v luxusní, personalizované dřevěné kazetě. Po večeři se vám budou hodit klasické koktejly. Whisky, gin, vodka a rum jsou základem mnoha známých koktejlů, které jsou všeobecně ceněny, takže se ujistěte, že tyto koktejly ve vašem nápojovém lístku nechybí. Pro usnadnění vám přinášíme několik receptů:

Pohlednice

Pohlednice

Bublifuk

Bublifuk

Prkénka na krájení

Prkénka na krájení

Osobní sklenice na pití

Osobní sklenice na pití

Jak připravit koktejl Bellini

Koktejl Bellini je pravý italský koktejl z prosecca a broskví. Chutná úžasně svěže a sladce.

Složení vlastního koktejlu Bellini: - 50 ml broskvového džusu - 100 ml prosecca - 50 ml broskvového džusu. Tento lahodný nápoj můžete vytvořit na sklenici nebo na karafu, jen mějte na paměti, že byste měli vždy přidat dvakrát více sektu nebo šampaňského než broskvové šťávy. Doporučujeme podávat tento koktejl ve sklenicích na flétnu a na okraj sklenice přidat plátek broskve pro větší efekt.

Jak si vyrobit Whysky Sour

Kyselých koktejlů je mnoho druhů a příchutí. K tomuto koktejlu můžete použít různé druhy nápojů. Například Daguiri je kyselý koktejl, ale také Margarita a Cosmopolitan jsou příklady kyselých koktejlů. V tomto receptu ho připravíme s whisky!

Nejlepší koktejl Sour, který vytvoříte s whisky!

Složení koktejlu whiskey sour: - 50 ml Jack Daniel's - 20 ml citronové šťávy - 15 ml cukrového sirupu - 4 kostky ledu..

Všechny ingredience smíchejte v šejkru, dokud se nerozpustí led, a podávejte ve sklenici na whisky ozdobené pomerančovou kůrou.

Jak připravit koktejl Mojito

Mojito je velmi oblíbený kubánský koktejl na bázi rumu. Poznáte ho okamžitě podle lístků máty.

Složení na Mojito: - 2 lžičky hnědého cukru - 12 lístků máty - 15 ml limetkové šťávy - 45 ml bílého rumu - 40 ml sodové vody. Cukr, lístky máty a limetkovou šťávu rozdrťte a přidejte do šejkru. Přidejte rum, sodovou vodu a led a protřepejte do promíchání. Podávejte ve sklenici na highball se slavnostním brčkem.

Účtenka za pravý koktejl Gin tonic

Snad ještě populárnější než Mojito je Gin-Tonic, který si skuteční fanoušci zkracují na GT. Koktejl s lehce nahořklou chutí díky toniku, ale velmi chutný!

Složení vašeho vlastního Gin-Tonicu: - 150 ml tonikové vody - 50 ml ginu (doporučujeme Bombay Sapphire gin) - Kostky ledu - Citronový klín. Naplňte sklenici kostkami ledu, nalijte gin a dolijte tonikovou vodou. Jemně promíchejte, ozdobte klínkem citronu a podávejte ve sklenici s ginem a tonikem.

Jak připravit koktejl Moscow mule

Tento kořeněný koktejl se svěží chutí je jedním z nejmódnějších koktejlů, který doporučujeme pro vaši koktejlovou party. Můžete si ho snadno připravit sami.

Složení moskevského moku: - 40 ml vodky - 135 ml zázvorového piva - ⅓ limetky - Plátek okurky - Zázvor. Tento koktejl se tradičně podává v kovovém hrnku a my pro vás máme perfektní hrnky z nerezové oceli s hranatým retro nádechem, ve kterých můžete tento lahodný nápoj podávat. Naplňte hrnek ledem a přidejte vodku a zázvorové pivo. Přidejte limetkovou šťávu, jemně promíchejte a přidejte ozdoby.

Nezapomeňte vždy nabídnout alternativu k alkoholickým nápojům, například nealkoholické nápoje, mocktaily nebo nealkoholické víno a pivo. Pro děti můžete zvolit i nealkoholické bublinky, aby se cítily začleněny. Umístěte nápoje na pěkné podnosy, použijte chladiče na víno, abyste nápoje udrželi pěkně vychlazené, a podávejte pěknou, čerstvou vodu v krásných karafách s trochou ledu, lístky máty, plátky citronu a červeného ovoce. Pokud jde o jídlo, doporučili bychom držet se finger food: chutné, snadno připravitelné a ideální k pití. Dalšími skvělými nápady jsou těstovinové nebo rýžové saláty, které lze připravit předem a podle chuti hostů. K chutným nápojům přidejte také zábavné ovocné špízy a sýrové prkénko. Ty lze podávat na krásných gravírovaných prkénkách, buď obdélníkových, nebo kulatých. Přidat můžete i parádní prkénko na pizzu.

Jack Daniels whisky

Jack Daniels whisky

Bacardi Bílý rum

Bacardi Bílý rum

Ryté gin a tonické sklo

Ryté gin a tonické sklo

Skleněná whisky

Skleněná whisky

Gin Bombay Sapphire

Gin Bombay Sapphire

Hrnek z nerezové oceli

Hrnek z nerezové oceli

Osobní vodka Smirnoff

Osobní vodka Smirnoff

Muži

Muži

4) Zábava pro hosty

Nejdůležitějšími aspekty večírku jsou samozřejmě čas strávený odpočinkem s blízkými a sdílení krásného letního večera při vychutnávání koktejlů a jídla. Přemýšlejte o svých hostech; znáte všechny? Zúčastní se oslavy nějaké děti? Tyto otázky vám mohou pomoci určit správnou atmosféru pro vaše setkání. Vyberte hudbu, a pokud je to vhodné, popřemýšlejte o naplánování skupinové aktivity, například hry na pití (samozřejmě s moktejly pro ty, kteří nepijí!). Můžete si také zahrát deskovou hru, máme pro vás různé hry, například Šachy nebo Rodinnou deskovou hru.

5) Rozdávejte trochu štěstí

Před oslavou shromážděte všechny své oblíbené fotografie účastníků a nechte je vytisknout na retro fotopapíry jako dekoraci. Pod každou fotografii můžete dokonce napsat malý osobní vzkaz nebo datum a na konci večera je můžete rozdat jako pozornost. Další skvělou možností je vytvořit personalizovaná trička s fotografiemi pořízenými na vašem večírku a rozeslat je jako dárek jako poděkování hostům za účast. Obě možnosti jsou skvělým způsobem, jak šířit trochu štěstí, vykouzlit úsměv na tváři svým blízkým a vytvořit nezapomenutelnou společnou letní vzpomínku.

Gravírované skleničky na šampaňské

Gravírované skleničky na šampaňské

Unikátní chladič lahví

Unikátní chladič lahví

Riondo

Riondo

Blog

Blog