Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Když kupujeme dárek ke zvláštní příležitosti, často nepřemýšlíme o tom, jak ho zabalit. Ale balení je stejně důležité, protože právě díky slavnostnímu balení je získávání dárků tak zábavné - jen si představte tu radost na tvářích těch, které překvapíte. Samozřejmě existuje mnoho způsobů, jak dárek zabalit ještě výjimečněji. Níže si přečtěte našich 5 tipů na balení dárků.

Tip 1: začněte s veselým balicím papírem

Nejste tak šikovní na balení dárků sami a stuhy a ozdoby jsou často všude jinde než na překvapení? Pak se rozhodněte pro jedinečný personalizovaný balicí papír. Navrhněte si tento speciální dárkový balicí papír s fotografií a jedním z našich krásných vzorů. Tip navíc: pokud máte dárek s nešikovnými tvary, je samozřejmě poměrně obtížné ho úhledně zabalit. V takovém případě můžete dárek vložit do kartonové krabice, což vám zabalení výrazně usnadní.Navrhněte si vlastní dárkové balení s fotografií >>>

Tip 2: originální doplňky

Výběr karty je úkol sám o sobě. Co na ni dáte? Je zábavnější napsat ji sám, nebo je prostě osobnější ručně psaný vzkaz? A co takhle dát dárku ještě něco navíc. Koneckonců existuje spousta různých způsobů, jak udělat z obdarovávání ještě větší zábavu. Například navrhněte retro a přidejte ho uvázáním provázku. Pokud raději vytisknete několik retro, můžete je také použít jako dárkové balení a přidat je k ostatním dárkům. Každému se na tváři objeví úsměv z krásných vzpomínek.Nyní si vytvořte vlastní retro>>>

Tip 3: Nezapomeňte na vstupenku!

K dárku by samozřejmě neměla chybět karta. Tímto způsobem můžete dát dotyčnému najevo, proč jste ho chtěli překvapit nebo co pro vás znamená. Neměli byste podceňovat pocit, který ručně psané přání přináší. Důležitá jsou nejen slova, ale také způsob, jakým jsou podána. Když už jste tedy vynaložili tolik úsilí na zabalení překvapení, proč stejnou částku nevěnovat také na napsání milého vzkazu? Tip navíc: zvolte pěkný design s krásnou fotografií, na kterou máte společnou vzpomínku. Něco, co dokáže vysvětlit vaše přátelství nebo vztah na obrázku.Přizpůsobte si mapu >>>

Tip 4: Využijte svou představivost!

Překvapit někoho je vždycky zábava. Popusťte uzdu své fantazii. Dárek nemusíte vždy zabalit do balicího papíru, ale třeba i do předmětů denní potřeby, které se vám někde tajně povalují nevyužité. Vzpomeňte si na určitou látku, která by se skvěle hodila jako balicí papír na dárky, nebo na noviny, které jste právě přečetli. Dárek pak dozdobte originálními dekoracemi. Určitě se vám doma povalují knoflíky, stuhy a další drobné předměty, které už nepoužíváte. Jsme si jisti, že je dokážete proměnit v něco jedinečného.

Tip 5: nespěchejte

Při balení překvapení je důležité věnovat mu čas. Díky tomu bude váš dárek vypadat co nejlépe. Proto nespěchejte!

Další užitečné tipy pro dokonalé zabalení dárku

Pokud stále váháte, jak zabalit dokonalý dárek, máme pro vás několik dalších tipů.

  1. Odstranění ceny: tento krok se zdá být samozřejmý, ale věřte nám, že se to stále často stává. Byla by přece škoda, kdyby byl váš dárek ve slevě a na obalu by to bylo stále napsáno velkými písmeny. Rádi byste se této situaci vyhnuli.
  2. Nepoužívejte příliš mnoho lepicí pásky: existuje mnoho jiných způsobů, jak udržet balíček pohromadě, aniž byste použili příliš mnoho lepicí pásky nebo lepidla. Použití příliš velkého množství jednoho nebo druhého způsobí, že vzhled vašeho dárku nebude takový, jaký jste si představovali.
  3. Odměřte papír: při balení dárku se ujistěte, že používáte správné množství papíru. Pokud ho použijete příliš mnoho, může se stát, že se papír po stranách nahromadí. A pokud použijete příliš málo.... Ano, ten si samozřejmě můžete vyplnit sami. Délku dárkového papíru si můžete například změřit pravítkem, abyste nikdy neměli papíru příliš mnoho.
Personalizovaný dárkový balicí papír

Personalizovaný dárkový balicí papír

Vánoce

Vánoce

Valentýn

Valentýn

Blog

Blog