Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Štítky na Váš vánoční dárek

Štítky na váš vánoční dárek

Dárek můžete doplnit krásnou jmenovkou. YourSurprise vyrábí štítky na dárky speciálně na svátky, které si můžete stáhnout zdarma. Vytiskněte si vánoční jmenovky a dodejte svému dárku konečnou podobu!

Používání jmenovek na vánoční dárky je velmi snadné. Zde je podrobné vysvětlení.

Potřebujete toto:

- (barevný) papír formátu A4, nejlépe hrubý kvalitní
- nůžky
- pero, tužka nebo fixka
- šňůrka nebo stuha
- děrkovač



1. Soubor stáhnete kliknutím na něj.

štítky stáhnout


Štítky pro váš vánoční dárek
2. Potom vytiskněte soubor na papír A4. Tip: Nejlepší je tisknout na barevný papír. Pro dosažení nejlepších výsledků vyberte jemnou barvu. U tmavé barvy pravděpodobně dobře neuvidíte ilustrace. Důležité je i to, aby barva papíru ladila s balicím papírem. Samozřejmě, není hezké, pokud se to navzájem bije.

3. Nyní máte jmenovky na vánoční dárek na papíře. K dispozici jsou čtyři kulaté a čtyři obdélníkové štítky. Dalším krokem je vystřihnout všechny jmenovky, které chcete použít, na tečkované čáře. Pro nejlepší výsledek odřízněte tečkovanou čáru jen tak, abyste ji už neviděli. Není to tak jednoduché, jak se zdá: vyžaduje to určité dovednosti při stříhání.

4. Nyní napište jména příjemců a své vlastní jméno na 'stranu b' štítku. Nebo pokud nechcete říct, od koho dárek je, můžete napsat také Santa Claus. Když budete psát pěkným barevným perem nebo fixem, jmenovky na vánoční dárky budou ještě krásnější. Jména můžete vyplnit až po kroku 5, ale potom existuje možnost, že se nápis protiskne na druhou stranu štítku.

5. Nyní je čas dokončit jmenovky. K tomu potřebujete lepidlo, lepící tyčinku nebo lepící pásku. Nalepte strany štítků označených „stranou a“ na štítky označené „stranou b“.

6. Chcete-li jmenovku připevnit k dárku, vytvořte na jmenovce díru, na místě kde je kruh. Nejlepší je, pokud to uděláte děrovačem. Pokud jej nemáte, není to problém, můžete použít i nůžky a papír propíchnout ostrou stranou.

7. Nyní nalepte jmenovku na dárek přetažením šňůrky nebo stuhy přes otvor ve jmenovce. Potom připevněte šňůrku nebo stuhu k dárku a máte hotovo. Váš dárek je kompletní a vypadá skvěle. Nyní bude následovat jen to nejlepší: darovat svůj dárek!

Hledáte dokonalého průvodce vánočními dárky? Podívejte se na naše nejlepší vánoční dárky

Objevte všechny vánočné dárky >>>